| Illusioon. | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Neckar Naljatila
Postituste arv : 76 Age : 31
| Pealkiri: Re: Illusioon. 29/8/2010, 14:45 | |
| I'm bored again.. Üks välgumihkel võib süüdata ka kogu maailma tuled võib süüdata majad ja autod ja trammid üks välgumihkel võib süüdata sind ja süüdata mind | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Illusioon. 29/8/2010, 14:50 | |
| Mulle hakkab tunduma, et see üks luuletus seal vahel oligi ainus õnneliku lõpuga.. selle asemel, et süüdata kirg teis mõlemas, paned sa teid põlema, eksole. Kas nii on siis ilus teha? | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 29/8/2010, 14:56 | |
| Ähh...See ei ole niii : (
*otsib meeleheitlikult oma kaustadest õnnelikke lõppe..*
Küünlaleek on nagu sina naeratus nii kurblik, ere puudutus kui elektrilöök see lõppematu leek silmades on kustumatu ja nii nakkav.
See on ju üdini positiivne!
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 29/8/2010, 14:59 | |
| Üdini ei ole... "naeratus nii kurblik, ere" Pole hullu. Mulle meeldivad nad just täpselt sellisena nagu nad on. :) | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 29/8/2010, 15:08 | |
| - Tsiteerin: :
- Fuck the happy stories. Furthermore - fuck the happy endings!
: D Jää hüvasti Mine kohe Ära vaata Tagasi
Astu edasi Ava uks Ära vaata Tagasi
Looda parimat Ava uks Ära vaata Tagasi
Jäta maha Materjaalne Sulge uks Ära vaata..
| |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 30/8/2010, 10:52 | |
| Hommikukohvi kõrvale: Ma tahan elada Veel üks päev
Ma ei taha elada Igaviku lõpuni
Ma tahan saada Igavest armastust
Ma ei taha saada Sind täiesti endale
Ma tahan tunda Surma puudutust
Ma ei taha tunda Igaviku hingust
Ma tahan mõelda Oma tunnetest
Ma ei taha mõelda Sinu tunnetest
Ma tahan armastada Üht ja ainust
Ma ei taha armastada Igavikku igavikuliselt
Ma tahan loota Paremat elu
Ma ei taha loota Elu koos Sinuga
Aga ometi ma teen seda.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 30/8/2010, 11:33 | |
| Kahju, et ma kohvi ei joo. Mulle endiselt meeldib see vastandlikkus. Tahan, ei taha.. Ja muide mulle meeldib su avatar ka. | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 30/8/2010, 18:37 | |
| Taaskord on mul igav. Selle kirjutasin paberi puudumisel muide paberi-taskurätile. (Kasutamata oli, loogiliselt.)
Kui ma tahaksin olla tundetu, Poleks mind siin. Kui ma tahaksin olla sõltumatu, Poleks mind siin. Kui ma tahaksin olla mõistatus, Poleks mind siin. Kui ma tahaksin olla vaikne, Ei räägiks ma siin. Kui ma tahaksin olla sõnatu, Ei räägiks ma siin. Kui ma tahaksin olla saladus, Ei räägiks ma siin.
Kui ma tahaksin olla tundetu, Oleks ma teistega. Kui ma tahaksin olla sõltumatu, Oleks ma üksi. Kui ma tahaksin olla mõistatus, Oleks ma kinnine. Kui ma tahaksin olla vaikne, Oleks ma tasa. Kui ma tahaksin olla sõnatu, Oleks ma vait. Kui ma tahaksin olla saladus, Oleks ma isekas.
Kui ma tahaksin olla Sinuta, Oleks ma surnud.
| |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 31/8/2010, 14:54 | |
| Süda lõhkeb Silmist tilgub verd. Kuid mina ei tunne ja sina ei näe. Oleme eraldatud. Üksteisest. Teineteisest. Ja kuigi oled Mu haareulatuses, jääd ikkagi liiga kaugele. Ja veri määrib mööblit.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 31/8/2010, 15:03 | |
| esimesed kaks rida olid üpris.. Khm.. Õõvastavad. Heas mõttes, muidugi. Ja siis tuli kena.. ja armas.. ja sügavamõtteline.. Ja siis tuli uuesti õõvastus. Overall - Me likey!! ^^ | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 1/9/2010, 21:05 | |
| Öösiti, kui vaatan tähti meenud mulle sina ja meenuvad pisarad meenub naer ja see, kuidas hoidsid mind Paremini kui keegi eal. Sa olid hea. Sa olid turvaline. Sind enam ei ole mu kõrval ärkamas ja minu juures sest nüüd, Öösiti, kui vaatan tähti meenub mulle Tema.
| |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 15/9/2010, 21:32 | |
| Ma elan unenäos kus on printsid ja printsessid ja ükssarved. Ja sinised päkapikud töötavad kaevanduses. Nad kaevandavad mulda ja kulda ja ¹okolaadi. Siin ei saja, ei ole pilvi ega osooni. Ja üksikutel öödel sõidan üksinda roosal ükssarvel leides oma sinise päkapiku. --- Haava mind.
Haava mind, kui olen ära. Haava mind, kui teen sul haiget. Haava mind veel ja veel See aitab sind. Unustada viha Andestada valu. Haava mind. Ma väärin seda, Mitte sind. Rebi ribadeks Karju ja mässa Haava mind Tunne elusana Ja hästi Naera ja tantsi Ma palun Haava mind Sest muidu Jään üksi. Ja muutun tuimaks.
| |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Illusioon. 15/9/2010, 21:36 | |
| Sinine päkapikk. ^^ Ja ma vaatasin enne (või oli see eile, mul puudub ajataju) kõik need luuletused läbi ja no.. Kuidas on võimalik üks valida, kui need kõik niiiiiiiiiii head on?! Tee raamat nendest ja saada see. | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 15/9/2010, 21:39 | |
| Ma pean kuidagi ühe valima. | |
|
| |
Neckar Naljatila
| Pealkiri: Re: Illusioon. 22/8/2011, 23:59 | |
| Terve Eesti kiidab Sinu kaotatud kilosid. Eemalt paistab paks vikerkaar, mida vaatad nukrusega.. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Illusioon. | |
| |
|
| |
| Illusioon. | |
|