| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/10/2010, 13:00 | |
| mina tulen ka arvatavasti tagasi. võib ka tulla? | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/10/2010, 13:55 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/10/2010, 14:40 | |
| Ohjah, vähemalt lõpeb mul kool aprilli keskel ära Aga noh siis tulevad muidugi eksamid jne. jne. Aga nende pärast üldse ei põe | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/10/2010, 12:26 | |
| Mingi väga tark oled? | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/10/2010, 15:58 | |
| Ma käisin just ekools ja mis välja tuli-meil on nädala pärast raamatu töö! Eelmisel veerandil küsisin ma õpetajalt kaks korda, millala see tuleb ja ta ütles, et järgmise veerandi lõpus! hah, lõpp missugune. ja ma lihtsalt ei suuda mainimata jätta, et kooli tagasi minna on ikka nõme | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/10/2010, 16:31 | |
| | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/10/2010, 17:24 | |
| Mul on terve see nädal lihtsalt liiga nõme. homseks pole küll eriti midagi, aga teisipäeval venes hunnikus sõnu pähe, kolmapäeval matas tunnikas teema peale, mida ma siiani ei mõika, neljapäeval keemias töö, kunstis näituse retsensioon, reedel pole vist siiani midagi. ehk siis ma ei taha jälle kooli minna :/
miks ei võiks see vaheaeg kunagi pikem olla???? | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/10/2010, 17:30 | |
| | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/10/2010, 17:36 | |
| täpselt minu mõte koolis käin ma viimasel ajal kohal ainult jõuga ning osalt selle pärast, et ma ei saa oma sõbrannat ju üksinda jätta muidu istuks tõesti koguaeg kodus. eriti masendav on vene keel. meie õpetaja on lihtsalt idioot, kes usub, et me iga päev hommikust õhtuni tuubime, ei, sorry, õpime, sest tuupida ei tohi, vene keele sõnu. lihtsalt vihale ajab, et ma temaga veel järgmised kolm aastat koos pean olema! tegelt tuli mul praegu meelde, et ma pidin uurima võimalusi aastaks välismaale õppima minna igast stipendiumeid ju jagatakse oleks lahe, kui saaks siit mõneks ajaks lihtsalt minema. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 31/10/2010, 18:15 | |
| See vaheaeg oli tõesti.. lühike, aga samas on see esimene kord, kui ma ei teinud midagi märkimisväärselt, aga samas pole sellist tunnet ka nagu kogu vaheaeg oleks käest läinud. Nii et pole miööegi üle nuriseda. :) (PS. Pange tähele kuidas ma kell kümme uuesti siia teemasse tulen ja kirun, et esitlust on vaja tegema hakata ja miks ma seda vaheaeja alguses ära ei teind. )
Ja veerandi alguses ma tõesti põdesin venku pärast, et kui ma uude kooli edasilähen, kuidas ma seal siis venkuga hakkama hakkan saama, aga.. aga praegu on juba täitsa selline tunne, et iga õpetajaga on võimalik ära harjuda ja tema meetod käppa saada, ilma, et ma oma pead suuremalt vaevama peaks. I mean, sõnadekontroll.. kui jube see ikka olla saab, eks?
Ja vahetusõpilaseks.. Ma mõtlesin sama kuni mulle kohale jõudis, et ma ei taha hariduses maha jääda. Siis otsustasin ma hoopis peale 12ndat aastaks välismaale vabatahtlikuks minna, sest siis saad sa minna TASUTA, sulle makstakse kinni elukoht ja söök ja sa saad veel taskuraha ka.. ja sul pole mingit koolikohustust, ainult vabatahtliku töö. Pmst aastane puhkusereis, wohoo! :) Ainus jama on, et see on aastane ja algab alles 18-aastastest. Mudu oleks ammu kadund juba. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/11/2010, 17:41 | |
| usu mind, meie vene keele õpetajaga ei saagi olla mingit muud meetodit, kui lihtsalt tõepoolest vene keelt osata. me peame KÕIKI sõnu teadma, mida me õppinud oleme, sest ta võib neid iga hetk küsida. ja ta teeb sõnade töö mingi 12 sõna peale ning siis käsib nende hulgast kolme/neljaga (nendega, millega ta ütleb) laused moodustada ning paneb siis kaks eraldi hinnet. sõnade osa on veel võimalik viis saada, aga lausete osas kindlasti mitte :/ ma mõtlesin ka mingi aeg, et see vabatahtliku värk kõlab hästi, aga millegi pärast mulle see siiski ei meeldi. ja seda olen ma ka kaalunud, et ei taha nagu oma klassist maha jääda, samas aga on mu klassis veel neid, kes tahaks järgmisel aastal vahetusõpilaseks minna | |
|
| |
AlwaysMe^^ Kojamees
Postituste arv : 38 Age : 26 Asukoht : Keila - joa -_-
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/11/2010, 18:44 | |
| Help someone palju on 0,8045km2 teisendada hektariteks x) | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/11/2010, 19:05 | |
| mina oletaks, et 80,45, aga ma pean tunnistama, et ei ole selles nii hullult kindel :D vähemalt võiks olla, kui 1km2=100 ha | |
|
| |
AlwaysMe^^ Kojamees
Postituste arv : 38 Age : 26 Asukoht : Keila - joa -_-
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/11/2010, 19:20 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/11/2010, 20:02 | |
| Venku õps on haige! *laskub põlvili ja tänab sedahaigust, mis ta maha niitis* Meil oli täna viis tundi ja homme ei ole vene keelt ka ja...ja neljapäeval tuleb ta tagasi | |
|
| |
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/11/2010, 21:20 | |
| meie venku õps jäi kaa haigeks. Eelmise veerandi viimasel nädalal, kui terve klass pidi järelevastamisse minema Tänu sellele sain kolme veerandi (: täiuslik eks -.- | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/11/2010, 22:51 | |
| Sulle vähemalt anti lootus, et sa saad vastata. Meil karjutakse näkku, ei saa vastata. Hiljaks jäid. Eelmine päev tegime töö. -.- Oi kuidas ma inglise keelt armastan ja ajalugu+vene keelt vihkan. *põrnitseb Peeter I kohta kirjutatud juttu* -.- Agavot seeaasta valin mina inglise keele eksami. Who's with me ? | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/11/2010, 23:03 | |
| ma mõtsin, et ma valin ka.. kuna ma ei oska lic midagi muud. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/11/2010, 23:44 | |
| inglise keel igatahes | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2010, 00:02 | |
| jeiii. :) ma ka midagi muud ei oska ! (Y) muide, kui sa oled juba 8ndas teinud eksami nt inka siis 9ndas ei tohi enam inkat teha eks? Läksime sõbrannaga sel teemal vaidlema. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2010, 14:45 | |
| mina tean seda, et paljudes koolides (kaasa arvatud gag-s) on igale klassile kohe kindlaks määratud aine, mida kaheksandas tehakse, teistes on valida. ja nii palju, kui ma kuulnud olen, soovitatakse nendes koolides just valida see aine, milles eksamit soovid järgmine aasta teha. ja mitte keegi ei saa sind takistada, kui sa oled kaheksandas teinud inka, et sa siis lõpueksamit ei tohi inkat valida. sest kaheksandas on see koolipoolne üleminekueksam , kuid põhikooli lõpus riigipoolne. ma loodan, et midagi oli nagu aru ka saada :D | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2010, 16:12 | |
| olii, väga heaa. siis ma saan teha seda mida armastan. (Y) suht normaalne. :p | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/11/2010, 18:06 | |
| Meie kooli meie lend (praegused üheksandikud) on vist ainsad, kes 8. ühtegi eksamit ei teinud.. : D Aga selel klassi lõpueksamiks valin ma ka inka! : D | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |