MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters | |
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/4/2015, 18:24 | |
| Minu meelest oli keska ajal nii kummaliselt veider olla koolis, kui oli näiteks seitsmes või kaheksas tund ja enamus koolist oli juba peale kuuendat tundi koju ära läinud Mul on reede lemmikpäev. Ülikoolis oli mul ainult ühel semestril mõned loengud reedeti. Keska ajal oli nii hea reedel koju jääda ja magada Ma ikka puudusin väääääga palju koolist | |
| | | Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/4/2015, 18:34 | |
| Ojaa, Audrey tean seda tunnet. Käin suhteliselt mammutkoolis ning kaheksanda tunni lõpuks on tavaliselt koolis ainult peale meie üheteistkümnendikud. Jube vaikne järsku. Ma puuduks ka kui ainult saaks, aga meil aetakse näpuga järge mitu puudmist olla võib jne... | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/4/2015, 18:51 | |
| Meil oli ka samamoodi, et ega eriti hea polnud, kui puudumisi tuli. Meil oli kohustuslik anda koolipäeva jooksul klassijuhatajale teada, miks puudutakse. Eks ma siis vahel ise ema telefonilt saatsin, et asi usutavam oleks Mul oli selliseid koolipäevi ka, kui poole päeva pealt läksin linna peale kolama Üldiselt lasingi kõige rohkem selliseid koolipäevi üle, kui mingeid kontrolltöösid polnud Ja tunnistan ausalt, et ei kahetse, sest ei jäänud millestki ilma Ülikoolis oli muidugi teine asi. Mõned õppejõud nõudsid et oled minimaalselt 75% loengutest osalenud, ühes aines nõuti ka 90% ulatuses osalust. Põhimõtteliselt tähendas see, et kui jääd haigeks ja ühel päeval oli mitu selle aine loengut-meil oli 3- siis tsaupakaaa. Lihtsalt ei tohtinud haigeks jääda. Ma lasin tihtipeale jalga loengust, kus me pidime terve loenguaja turbokiirusel konspekteerima. Kui loengu alguses oli käekiri üsna okei, siis lõpuks muutus käekiri hieroglüüfideks | |
| | | Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/4/2015, 22:10 | |
| Täpselt, Mezilane. Nagu terve kursuse peale võib ainest vaid 11 tundi puududa on nagu wtf, miks te teete nii A nüüd lõpp suht käes, lasen lebomalt, sest muidu olen ilusti kohal käinud | |
| | | -Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/4/2015, 22:20 | |
| Ma tegin koolis vist paar korda poppi Gümnaasiumis ei tahtnud, põhikoolis ei saanud. Ma ei teadnud kunagi isa töögraafikut, nii et võimalus, et talle vahele jääb, oli lihtsalt liiiiiiga suur Ülikoolis lasin rohkem üle, aga siis ka tegelikult väga vähe, sest ained olid nii huvitavad, et lihtsalt ei tahtnud. Aga nt ühe korra sain referaadiga hilinemise pärast lisareferaadi teha. Väga ei kurtnud siis ka, sest teemad olid huvitavad. | |
| | | Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/4/2015, 23:39 | |
| Mina puudusin väga harva ja enamasti sellepärast, et käisin kuskil kooli esindamas. Nt spordivõistlustel. Kodus oli palju igavam, kui koolis, niiet popitegemine tundus mõttetu. Pealegi ei meeldinud mulle kodus õppida, niiet asjalikum oli tundi minna. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
| | | | Kooolkooolkooool. | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|