| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/11/2010, 17:12 | |
| Ta oli minu rühmast. Ken või keegi oli ta kutt, right? Nad olid lehes ja värki. Laagri kuumad paarid. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/11/2010, 17:18 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/11/2010, 17:22 | |
| Huvitav, kas esikaanel olev poolpaljas kutt lööb mu maha, kui ma teile ütlen, kes ta on.. xD | |
|
| |
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/11/2010, 17:53 | |
| Hull teema oli sellega. Mõtle, mis näo ma siis tegin, kui ma hommikul sööma läksin ja poolpaljana ta sealt avastasin? Kuradi hea äratus. ja siis kui ma ta veel ära ka tundsin. Ohjaa.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/11/2010, 17:54 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/11/2010, 17:56 | |
| Nope. Jumalale tänu. | |
|
| |
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/11/2010, 18:00 | |
| Point oligi selles, et see kutt mingi sai suht kõikide tsikkidega hästi läbi ja siis kõik mõtlesid, et nad tutvusidki laagris alles. Sellest see kuum teema. | |
|
| |
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/11/2010, 18:05 | |
| Strippama kutsusid mind. Ma läksin trepil nendest mööda ja siis nad seal kudrutasid ja siis ma ehmusin algul, sest pime oli ja ma ei näinud neid ja siis mul oli umbes, et noo, mis te teete siin ja siis see Ken või asi ütles, et strippame ja et ma võin ka liituda. | |
|
| |
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 19/11/2010, 18:18 | |
| Haha. Ainult head, ma loodan. | |
|
| |
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/4/2011, 23:39 | |
| lol, what? no bitching? ;D
ARGHH. Eksam ajaloos. o.o School is awesum. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 15/4/2011, 17:26 | |
| Nii mõnus, just koolis hakkab huvitavaks minema, pean mina oma kipsis jalaga kodus passima.. Nice -.- Aga õnneks pole mul mingeid eksameid tulekul, seega ses suhtes veab, sest muidu oleks suht sitasti see värk -.-
| |
|
| |
pipisike Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 27 Asukoht : Võru
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2011, 00:42 | |
| Ma vihkan kooli. Kui te mu muusika, inglise keele, bioloogia, vene ja kehalise õpetaja välja vahetaksite siis võiks see võibolla OK olla. Ahjaa, eesti keele ja kirjanduse õpetaja on ka mingi puudega, sõimab meid keset tundi napakateks ja saadab varem tunnist ära, sest me paneme ta pea valutama. Õpetab ka nii kobapeale. Eile ütles :"Näiteks laseb püssi jalga endale." Hallo. Püssi jalga. Kõik inimesed vabal ajal lasevad endale püsse jalga -.- Ma tundsin tema parandamisest sulaselget mõnu. Vene keele õpetaja pole küll vist täie mõistuse juures inimene. Viis minutit enne tunni lõpu alustab uue teemaga. Teeb mingeid kahtlaseid liigutusi ka. Siis seletab pikalt vene keeles, naerab oma jutu üle ja küsib :"Saite aru?" Kõik ütlevad muidugi jaa, kuigi näod on küll sellised juhmakad. Ta lemmiklause mulle on :"Rebeka, kui sina tahtma magada mine tunnist välja. See pole siin mingi nalitund." -.- Tegelikult olen ma ise süüdi, et vene keelt õppida ei viitsi, aga ikkagi. -.- Kehalise õpetaja, kes on ühtlasi minu klassjuhataja, käib mu fb's ja hiljem kutsub mind tunnist välja ja ütleb, et ma peaksin oma latti kõrgemale tõstma, sest mul oli oma poisiga musipilt üleval. Soovitas mul mitte igasuguste tolbajoobidega suhelda, sest ma pidavat ikka niivõrd vahva neiu olema. Mu klassiõdedele paneb küll klatsi minust -.- Andke mulle suve ja kiiresti! See postitus sai ka nii pikk -.- | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2011, 12:24 | |
| ma ei tea, mulle küll meeldib mõnes mõttes koolis käia. mitte et mulle õppida meeldiks vms, aga kogu seltskond, kogu elu, kõik mis toimub, on just koolis. suvel ei näe ma enamusi neist inimestest, keda koolis, ja kuigi ma armastan suve üle kõige maailmas, on ikka väike kooliigatsus sees.
õpetajad pole ka mulle kunagi teab mis iidolid tundunud, aga kannatab ära | |
|
| |
spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2011, 19:46 | |
| Mina küll naudin täiel rinnal koolis käimist. Igal hommikul ärkan rõõmsalt üles, et nüüd saab kooli minna. Meil on vahva seltskond, õpetajad on kõik hästi toredad, entusiastlikud, mis on ääretult tore. Mõned õpetajad võivad vahel isegi liiga hoogu sattuda, aga see on tegelikult hästi armas, kui sa näed, kuidas nad tegelikult oma õpilastest hoolivad ja kuidas nad annavad endast kõik, et õpilasi parimal võimalikul moel eluks ette valmistada. Ja muidugi on koolitoit ka maitsev. Mõnikord küll võivad kodutööd üle mõistuse tüütutena tunduda, aga tavaliselt mõtlen ma neist lihtsalt kui asjadest, mis peavad tehtud saama enne kui ma saan jalutama/joonistama/klaverit harjutama/magama minna. :)
| |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/4/2011, 21:24 | |
| GAAAAH. No mida. Andke mulle tagasi mu vana keemia/füsa õps tagasi. Need 2 uut on mingid veidrikud. -,- No tõesti. Poole aasta pealt saime kaks uut õpsi - keemias on mingi eit, kes peab vist enda ainet ainsaks, mida me õpime ja füsas saime sellise u. 20-aastase venna, kes tegeleb kõige muuga, kui õpetamisega. Appi. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 24/4/2011, 14:47 | |
| Mul on homme kirjand, nii vahva. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/5/2011, 16:57 | |
| Mul on homme kontrolltöö ajaloos, sama vahva. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/5/2011, 22:48 | |
| Mul on homme vene KT ja palju vabu tunde. Mis mõte üdlse kooli minna on, kui esimene tund on vaba, siis on üks tund järgmised kaks vaba tundi pluss tunni ajane söögi vahetund ja siis on veel kaks vaba tundi ja siis on alles vene keel. Ou my god. Mida ma tegema hakkan see aeg? Kõik teised lähevad koju, noh neli tükk kes meid on, aga ikkagi. Kaks saavad koju ja mina pean teisega veel tundi ootama. Oeh. -.- | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/5/2011, 17:33 | |
| - Erewin kirjutas:
- Mul on homme kontrolltöö ajaloos, sama vahva.
Oh no. Ma parandan ennast. Ajaloo KT + Töö vene keeles JA keemias. Awesomeee. |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|