| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 12:23 | |
| Meil oli nüüd aktus ära. Viisin selle teise tüdrukuga ühe poisi ja meie klassijuhataja oli nii tore ja ei lasknud meil endil valida, keda me tahame. Aga mida ma tegelikult öelda tahtsin, on see, et koolis on kuidagi igav. See eelmine üheksas, kes lõpetas, mu läbisaamine nendega oli palju parem, kui enda klassiga ja kuidagi masendav oli koolis olla. Aga mul on nüüd vähemalt nutitelefon, millega aega sisustada. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 13:45 | |
| Mul oli ka aktus täna ära! Sain pisikesi istuma viia, teist aastat juba. Viimane aasta, siit ma tuleeen! (Help?) Tegelt, kas see ühepunktisüsteem võeti päriselt ka vastu? Sest sellisel juhul ei pea ma vist terve aasta absoluutselt põdema. | |
|
| |
Merlin. 200 posti tüüd
Postituste arv : 215
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 14:18 | |
| Homme on aktus ning kuskil 10-ks pean koolis olema. Ootan väga seda aastat :) Tõotab tulla tore ning samuti 11 klass tundub huvitav olevat. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 14:38 | |
| Ehk keegi seletaks, mida see ühepunktisüsteem endast kujutab? | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 14:41 | |
| | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 15:28 | |
| Haha..ma ei saa ka sellest ühepunkti süsteemist aru, kuigi mul tulevad kevadel selle järgi eksamid juba. Äkki homme kuuleb midagi. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 16:08 | |
| Et sul eksamid läbitud saaksid, peab su hinne olema vähemalt "1". | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 16:14 | |
| Ja see on ka põhikoolis niiviisi, üheksanda klassi eksamites? | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 16:22 | |
| Ma just lugesin, et tahetakse seda 20 punkti süsteemi ikkagi tagasi tuua. Cilen- Põhikoolis on ikka teistmoodi...vist. Ma pole kindel. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 16:35 | |
| Igatahes ma loodan, et ma saan eksamites positiivsed hinded. Kuigi samas, ega üks kolm mu elu ju ära ka ei riku. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 18:08 | |
| Ma olen siiamaani kolmedeta läbi ajanud ja pingutan ikka lõpuni sama moodi. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 19:18 | |
| Ma kardan just matemaatika eksamit. Ja seda, mis ma valikuks võtan, kuna no tõesõna, ma ei oska lihtsalt midagi võtta. | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 19:22 | |
| Mu väikevend läks täna esimesse klassi, mul on homme aktus. Tõotab tulla midagi sellist. Ja nüüd ma üritan õpikutele kaani ümber panna. -.- Lõunast saadik. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 19:28 | |
| Ma saan õpikud alles homme. Ei taha mõeldagi sellele paberi panemisele jne... Ja pealegi ma ostsin endale täna koolikoti. Või pigem õlakoti. 40 eurot. Küll see elu on alles kallis... | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 19:55 | |
| Ma kardan hirmsasti muusika kirjalikku eksamit, mis enne jõule tuleb. Kevade ajaloo ja esta eksam pole midagi selle kõrval :/ | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 20:39 | |
| Paberipeale panemine minu moodi on see, et ma lähen alla ja üritan neid peale toppida ja lõpuks on ikkagi 90% kuidagi ema need peale pannud. Mina mate eksamit ei karda. Mate on lihtne, pigem kardan katsetel seda füüsikat, vot sellest saaks korraliku teatri lavastuse, kuidas mina neid ülesandeid lahendan.
Ja valikus võtan kindlalt ajaloo, sest see on lihtsalt kerge ja huvitav.
Need head õlakotid on ikka kallid küll, eriti sellised, kuhu kõik ära mahub. Ma mäletan, et sain enda õlakoti ka kusagil 40€ ringis. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 21:32 | |
| Meil müüakse koolis mingeid kilekaasi õpikutele. Nii, et mina pääsen sellest paberite ümberpanemise jamast. Ma kartsin eelmine aasta jubedalt matemaatika eksamit. Mõtlesin, et kui nelja kätte saaksin, oleks tore. Aga mul õnnestus see kuidagi isegi viis saada. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/9/2013, 22:43 | |
| Ega mate väga raske polegi Ma lasin see aasta õpikud kohe, kui kätte sain, mingis kontoritarvete firmas ära kiletada. Üks läks 80 senti. Kui mõni õpetaja käsib, siis peab hakkama töövihikutele ka mingit jampsi ümber panema. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Merlin. 200 posti tüüd
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2013, 07:52 | |
| Ühepunkti süsteem tähendab, et selleks, et ära lõpetada gümnaasium, peab sul olema vähemalt 2 punkt, kuid selleks, et saada ka ülikooli peab olema vähemalt 20 punkti. Tartu "pehmematel" erialadel peavad eksami punktid olema vähemalt 60, nii et lühidalt: gümnaasiumi lõpetad ära 1 punktiga, kuid ülikooli ei saa VÕI gümnaasiumi lõpetad ära 20 punktiga ning ülikooli saad. Ega need eksamid nüüd midagi hullu ka pole Matemaatika on tegelikult elementaarsed teadmised ja sama on eesti keelega. Ise valisin 9.klassis ühiskonna, sest see ainult üks aasta ning tegelikult väga loogiline. Kahjuks 12.klassis ei saa enam valida. Mingi friking inglise keel kohustuslik -.- | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2013, 08:48 | |
| "Matemaatika on tegelikult elementaarsed teadmised..." Elementaarsed? Really? Gümnaasiumi matemaatikas pole miskit elementaarset. Kõik tulemused on siiski mõnele suurema, teisele väiksema pingutuse viljad. Elementaarne küll see õige sõna siin pole Eesti keelest saan ma veel aru, kuid kui seda ikka korralikult õppida ei saa sedagi elementaarseks pidada. | |
|
| |
Merlin. 200 posti tüüd
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2013, 09:02 | |
| Ma rääkisin põhikooli omast , sest enamik on siin 14-16, nii et jah. Gümnaasiumi omast ei oska veel midagi öelda - veel pole seda muret. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2013, 11:51 | |
| Ahhaa, nüüd saan mina ka nendest kahest erinevast süsteemist aru Mul oli kaheteistkümne kooliaasta peale kokku kümme erinevat matemaatikaõpetajat, kellest vaid paar tükki olid põhikoolist alates tasemel, ning ma vajasin pidevalt koduõpetaja abi, eriti gümnaasiumis. 12. klassis sain ma lausa ühe kursuse kahe ja kartsin, et kool jääb lõpetamata, nii et minu jaoks oli matemaatika kõige hullem asi maailmas Mul algab täna ülikooli neljas aasta ja õppekavas olevad ained on mul juba läbitud, aga ma jätkan saksa keele õppimist ja üritan ka soome keelt võtta. Tegelikult plaanisin ma vene keele kursusele minna, aga kõik sobivad rühmad said kohe täis, nii et ma ei saagi otsast peale tähestiku õppimist alustada | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2013, 12:09 | |
| Haha. Mul on homme juba kaheksa tundi ja ülehomme on 5 ning jälle kaheksa ja jälle viis. Homme on juba vene keel -.- miks ma ei võinud võtta saksa keelt. Meid ähvardati täna koolis, et iga kell võib tulla tasemetöid. Ja kaks tükki on kindlaks ka tehtud juba vene keel ja inglise keel. | |
|
| |
Merlin. 200 posti tüüd
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/9/2013, 13:40 | |
| Nonii tagasi koolipäevast. Üle elasin ning pilti tehti minust ka | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|