| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/9/2013, 22:20 | |
| Kooli koduleheküljel ka pole? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 5/9/2013, 17:16 | |
| Täna ärkasin selle peale, et kursavend saatis loengust sõnumi: LUUUUUUSSSSSSEEEEEEEEEEEEERRRRRRR!!!!!! Ma sind ka noh Ehk siis mina magasin ja ta oli pahane, et ma laisk logard olen ja loengusse ei tulnud. | |
|
| |
Mustikas 200 posti tüüd
Postituste arv : 205 Age : 23 Asukoht : Pilve peal
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 7/9/2013, 21:31 | |
| Ma ka ei tea enda tunniplaani. Igapäev muutub midagi. Ning minu esimene koolis veedetud nädal lõppes sellega, et koolist korjasin ma mingi viiruse endale külge ja nüüd olen kodus haige. Õnneks pole ma ainus kes klassist haige on. | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 11:57 | |
| Mul õnnestus ka juba kooli alguses haigeks jääda. Kurk valus ja selline jube nohu, et parem kõrv, silmakoopad ning üleüldse pea valutab. Nii minu moodi kõik viirused alati üles korjata | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 12:31 | |
| 7. septembri sündroom! Ah kuulge, kooli alguses on savi haige olla. Ma olin ju suvel pikalt haige, üldse mitte tore... | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 12:50 | |
| Ma pidin ka juba ühel päeval haiguse pärast puuduma.. Neljapäeval tõusis palavik peaaegu 39-ni, mis jäi ka esimeseks ja viimaseks palavikuga päevaks sel nädalal. | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 12:51 | |
| Pole veel haigeks jõudnud jääda, loodetavasti ei jäägi. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 13:01 | |
| Mu pinginaaber on juba haige, vean kihla, et mina olen järgmine haige klassis. Mu tunniplaan sakib. Inglise keelt on see aasta neli tundi, kaks neist on esmaspäeval ja kaks reedel... homme on kaheksa tundi, teisipäeval on kaheksa tundi, kolmapäeval on neli tundi, neljapäeval jälle kaheksa ja reedel viis. See pole üldse tasakaalus. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 13:11 | |
| Isver, kui nõme. Minul on muidugi nii, et esmaspäeval on seitse tundi, teisipäeval samuti seitse, kuigi poistel on kuus, kolmapäeval samuti seitse, neljapäeval samuti seitse (poistel taaskord kuus) ja reede kohta ei oska hetkel öelda. Minu arust väga ebaaus, et poistel vähem tunde on. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 13:11 | |
| Mul suht hea tunniplaan - 6, 8, 5, 5, 6. Go, 12. klass! Algselt pidi esmaspäeval 7 olema, aga siis avastati, et meil ju oli eelmine aasta filosoofia ning seda ei tohiks kaks kursust olla. Ning mul on matemaatikaga paanika. Meil oli eelmine aasta lai ja kitsas kursus (mina olin laias), kuid nüüd on pandud mõlemad kokku ja see on tekitanud nii palju probleeme. Kitsas ei oska kuidagi järele jõuda ja lai peab kannatama kitsa järelejõudmatuse pärast. Pluss meil on nädalas 4 tundi, mis ei ole kohe kindlasti mitte laiale kursusele omane.. Kuidas ma peaksin aasta lõpuks laia mata eksami ära tegema?! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 15:43 | |
| Mul on esmaspäeval 2 loengut, teisipäeval 2 loengut, kolmapäeval 3 loengut, neljapäeval 2 loengut ja reede vaba. Ja esmaspäeviti ja kolmapäeviti ei pea isegi poole üheksaks kohale roomama | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 16:26 | |
| Minu tunniplaaniks siis - 7, 7, 6, 7, 6. Tohutult väsitav. Oeh, tahaks tõesti juba, et kool läbi saaks. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 16:52 | |
| 11 klassis ongi kuidagi palju tunde, isegi kaheteistkümnendas pole minu meelest nii palju.
Viimati muutis seda Mezilane (8/9/2013, 16:54). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 16:59 | |
| Phh, 45-minutilistes tundides on mu koolinädal 5, 5, 8 ja 6. Üsna mõnus Üheteistkümnes on jah kuidagi selline kummaline klass. Hästi palju asju teha. Mul oli kümnes ka selline ja esimene pool 12. klassist. Teine pool oli juba selline, kus ei näinud mõtet kooli õpetajaid vaatama minna. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 17:04 | |
| Mul on 12 klass ja 4-5 tundi päevas Muidugi väikeses kirjas võib öelda, et tunni pikkus 75 minutit.Ja 11ndas anti tõesti hagu. Mingit lebotamist nagu praegu küll ei olnud. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 17:33 | |
| 11. klass oli küll selline... möh, minul vähemalt, nii et ma ei tea, millest sa räägid, Pingu. (No jah, ma ei tea, kas teie peate balli korraldama, meie pidime.) Mina ka haige! Ülimalt äge ju, eriti kui nädala alguses on suurem osa seminaridest ja sealt tervise parandamise eesmärgil puudumine just väga roosa unistus pole. |
|
| |
Keku Veriveri loveable
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 17:42 | |
| Nastik - saabki. Aga ma ei valiks kitsast matat, sest väga paljud ülikooli erialad nõuavad just laia. 11. on tunniplaani järgi küll palju väsitavam. Muidu koormuse kohta ei oska mina veel midagi öelda. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 17:43 | |
| Ma ei ole kunagi mataga sina peal olnud. | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 17:57 | |
| Ma ei olnud kuni kuuendani and then everything changed, tuli uus õpetaja ja nüüdseks on mate mu lemmikaine. | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 18:06 | |
| | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 18:45 | |
| Nope, mu vana õpetaja läks raseduspuhkusele ja tema kohale kandideeris uus ;D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 18:47 | |
| Kui matemaatikas õnnestub mingi rütm kätte saada, läheb elu kohe palju lihtsamaks. Ja Takuya, ei me ei korraldanud balli, aga praegu on mul elu kõige kergem periood (filosoofia, religioon, kirjandus, ajalugu, füüsika ja matemaatika) ja ma ei saa üldse aru mis elus rasket olla saab :DVõrreldes eelmise aastaga on praegu ikka lapsemäng. Kuigi nii lihtsad perioodid tähendavad vaid üht: üks hetk lajatatakse meile midagi mõrvarlikku tunniplaani. Nt bioloogia ja kunstiajaloo kombo, mida teeks 'ilusamaks' vaid muusikaajalugu Ootan huviga.
Viimati muutis seda Pingu (9/9/2013, 08:36). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2013, 19:04 | |
| Haha, mu neljapäeva hommik algab bioloogiaga jätkub geograafiaga ja seejärel tuleb keemia. Kena viis oma hommikut alustada, eksole? Võib öelda, et loodus - ja reaalained on kõik kuidagi vara, väga vara. Mu aju ei suuda tuvastadagi sellisel ajal, mis tunnis toimub. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|