| Animeeeee. | |
|
+14we-came-as-asgardians -Ene- NeX Katu1995 ThatsMe Keiti Espada Unknown Artist m22sikas SahhMatt Elven swessu Astrid. Prince Kirameki 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Animeeeee. 20/9/2008, 12:43 | |
| Kui paljud teist animet vaatavad ja kui, siis millist tüüpi anime teile kõige rohkem meeldib? Mina muutusin animefriigiks sellel aastal, kui ma hakkasin Narutot vaatama ja pole sellest enam lahti saanud. Lisaks Narutole meeldib mulle veel Bleach ja Death Note oli lihtsalt fantastiline. Häid animesid on muidugi veel, aga ma ei viitsi kõiki üles kirjutada xD Et siis, avaldage oma arvamust | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 20/9/2008, 14:20 | |
| Bleachi vaatasin mingil ajal. Jäi nagu pooleli, ei tea miks, suht hea oli isegi. Kõik räägivad, et Death Note on hea, aga kust seda vaadata saaks? | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 20/9/2008, 20:15 | |
| Mina vaatan Vampire Knighti. Vahepeal nüüd on vahe sisse tulnud tegelikult, pole aega selleks lihtsalt. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 22/9/2008, 17:34 | |
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 22/9/2008, 19:30 | |
| Ma pole veel Vampire Knightini jõudnud, kuigi tahaks. Ja Death Note'i saab vaadata http://anime6.org | |
|
| |
Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 32 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 23/9/2008, 23:06 | |
| Purki. Tahaks arvuti praegu läbi peksta :S. Minu ühe posti ta ei salvestanudki. Ok, minu lemmikud Essaks top5 1. Naruto 2. One Piece 3. Bleach 4. D.Gray man 5. Clannad (Love it. Oleks essa, aga kuna see on juba läbi ja enam uusi osi ei tule, siis lendab viiendale kohale) Lisaks olen vaadand ja meeldib (Hetkel meenub) Macross frontier (LL), Shakugan no Shana, bamboo blade, Claymore, Da Capo (mõlemad osad), Elfen lies, Full metal alchemist (L), Full metal panic, Nabari no ou, Noein, Rosario + vampire, School days, Shugo Chara, Soul Eater, Special A, They are my noble masters, To Love-ru, True tears, Vampire knight, Yu-gi-Oh , Eureka! ja kindlasti love hina ... Oh, Chobits kah! Need siis on osa nendest animedest, mis ma olen vaadand . Muidugi on neid animeid veel palju, aga ma lihtsalt ei viitsi neid nimetada Kui keegi tahab proffilt arvamust animete kohta, küsige julgelt . MSNi teel saate kiiremini vastuse xD. Kui ma pole animet näind, siis anna mingi nädala aega ja ma vaatan selle ära, (Kui ma viitsin)... vot! | |
|
| |
SahhMatt Kasutaja
Postituste arv : 47 Age : 34 Asukoht : Realselt : Rohelise kapi taga. Unistustes:Helesinises maailmas.
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 27/9/2008, 22:23 | |
| Beavis&Buthead, Shouth Park, Simpsonid. Muu on täielik crap. | |
|
| |
m22sikas Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 9 Age : 34
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 29/10/2008, 22:48 | |
| Anime mulle meeldib,, liigahea (: Kunagi olin mingi hullem W.I.T.C.H.'i fänn, aga nüüd pole nagu erilist midagi, mida vahtida. Anime multad muidu meeldivad kohutavalt, aga enamasti näen mõne anima multa ühte osa ja rohkem lisatööd(ehk siis netist linki, kust seda endai näha saab..) pole viitsinud teha.
Mulle ei meeldi tegelikult mitte sisu, vaid suurte silmade ja pikkade juustega ainemtüdrukud, kes koguaeg multikates kisavad (või ma ainult olengi seliseid osi näinud? :O) | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 29/10/2008, 23:23 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 26/12/2008, 15:41 | |
| Death Note, Naruto. Ma loen rohkem kui vaatan. Aga Naruto on Jetixi kanalil õhtuti. :) |
|
| |
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 26/12/2008, 16:10 | |
| Jeps, sealt essa hooaeg praegu Ma mainiksin kohe ära, et Melancholy of Haruhi Suzumiya, Ouran High School Host Club ja Princess Princess on ka väga head Haruhi on ikka nii kõva, et pole sõnu | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 6/1/2009, 18:54 | |
| Aww, ma olen Princess Princess järgi tehtud JDramat vaadanud, pealkirjaga Princess Princess D. Tore. Ja siis Ouran High School Host Club on ka tore, Animefestivalil olid isegi Lätist inimesed, kes kaksikuid cosplay'sid. Aga mulle endale meeldib enim Bleach ning Prince of Tennis. Naruto on ka tore, samuti Death Note, Vampire Knight ja Koutetsu Sangokushi, mille ma hiljuti avastasin. Muidugi meeldib mulle veel Elfen Lied, Junjou Romantica ning mõned, mis hetkel ei meenu. Luban lahkesti vaadata http://myanimelist.net/animelist/Sign3 | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 17/3/2009, 10:45 | |
| Peaks OneMangale ajurünnaku tegema. Loeks läbi kõik mangad, järjest. Ma juba alustasin, tegelikult. "+Anima"ga.
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (20/7/2012, 00:35). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 1/6/2009, 21:32 | |
| Espada, sa andsid mulle hea idee Olin juba ammu mõelnud, et võiks kogu anime, mida ma vaatan, kuskile üles kirjutada. Nüüd võtsin end lõpuks kokku ja tegin ka endale animelisti. http://myanimelist.net/animelist/PrinceKiramekiT¹ekkige, kui julgete | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 2/6/2009, 13:23 | |
| VAU, ütles JP. Sa oled SUHT vähe lugenud, Ma ei ole Bleachil teise lehenigi jõudnud, Naruto jäi kuskile 30. osa juurde, Death Note kuskil 100. osa juurde ja +Anime paar osa lugemata, |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 21/6/2009, 12:58 | |
| Ma vaatan suht. W.I.T.C.H, Final Fantasy VII:Advent Children(soovitan vaadata Jaapani keelset versiooni), Wolf's rain, Vampire knight, Nana(lemmik!), Loveless. Päris head on xD. |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 21/6/2009, 16:06 | |
| Olen vaid ühe anime läbi vaadanud . Ja kui Elfen Lied anime alla läheb , siis jah . Elfen lied on minuarust parim anime üldse vms : | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 21/6/2009, 20:49 | |
| Millest see Elfen Lied on? See on minumeelest tõlkes Elfide laul...? |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 21/6/2009, 23:27 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 30/8/2009, 12:51 | |
| Hakkasin animesid rohkem vaatama. *jumaldab Black Cat'i* tänu ipodile saan nüüd õhtuti seda ühteainust osa vaadata, mis mul hetkel arvutis olemas on. varsti vaatan ära ka kõik Death Note'i episoodid, subtiitritega ikka. |
|
| |
Katu1995 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 197 Age : 29 Asukoht : :O
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 13/9/2009, 13:13 | |
| Mu eluaegne sõber on ka anime fänn aga sorry lööge või tapke mind ära ma ei leia sellest mitte midagi Igalühel on oma arvamus. | |
|
| |
NeX Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 114 Age : 33 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 8/3/2010, 01:10 | |
| Oh jumal. Teema muidugi vana aga ma ei saa mainimata jätta, et south park, beavis&buthead, simpsonid ja muu taoline EI ole anime(keegi kirjutas, et see on kõik mis vaatamist väärt). W.I.T.C.H. küll põhimõtteliselt oleks nagu anime, kuid ei. See ei vääri seda nime ja selle vaatamine on Patt. Ja samuti kõik need, kes vaatasid Narutot ja peavad ennast animefännideks kohe...EI! Lugege, õppige, vaadake. Anime ei koosne Narutost. Üldse ei poolda seda just selle pärast, et see on liigagi popiks saanud(kuigi iseenesest on hea). Ja Elfen Lied on jah, anime. Ma loodan, et ma midagi ära ei unustanud. Kõik, sain välja. May the piss be with you. | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 29/5/2010, 23:24 | |
| Vahepeal vaatasin pidevalt animet ja lugesin mangasid, ent nüüd on unarusse jäänud.
Animed, mida vaadanud olen: Howli liikuv kindlus Azumanga Daioh Ouran High School Host Club Princess Mononoke Juuni Kokuki(pooleli)
Ja mangad: School Days Midori no hibi (soovitan!) Absolute Boyfriend Deadman Wonderland(pooleli) Love Hina (pooleli) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 7/11/2011, 19:43 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Animeeeee. | |
| |
|