| Animeeeee. | |
|
+14we-came-as-asgardians -Ene- NeX Katu1995 ThatsMe Keiti Espada Unknown Artist m22sikas SahhMatt Elven swessu Astrid. Prince Kirameki 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
we-came-as-asgardians Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 6
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 20/7/2012, 00:16 | |
| Ergo Proxy. See on lihtsalt parimatest parim. Mina ei tea kuidas ma siiamaani ilma selleta elatud sain. Mulle veel massiivselt meeldib One Piece. Oh, ja Hellsing. Mangadest on päris head Liar Game ja Majin Tantei Nougami Neuro.
Aga jamh, see thread on vist päris surnud muidu O: | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 20/7/2012, 00:38 | |
| Väike bump päästab alati. http://www.anime-planet.com/users/teshrin/anime Enjoy. Ma olen liiga paljusid animesid näinud, nüüdseks (kui vaadata mu vanu postitusi siin teemas, õõh), et neid ette lugema hakata. Suvehooaeg 2012-st meeldib Kokoro Connect, kevadhooajast vaatan Hyoukat ja ootab Arve Rezzle'it, mis ei taha ega taha tulla. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 20/7/2012, 11:03 | |
| Oh isver neid animeid on palju, mida olen vaadanud, kuid nõustun nendega, mida siin on nimetatud. Samas mangasid olen rohkem lugenud ja meeldivad ka rohkem. |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 23/7/2012, 22:48 | |
| Casshern Sins Devil May Cry Blue Gender Black Lagoon Afro Samurai Fate Zero 1 ja 2 hooaeg Death note Naruto
Need on siis need mis on ära vaadatutest kõige paremad minumeelest olnud.
Hetkel vaatan: Wolf's Rain'i
Viimati muutis seda Naughty (25/7/2012, 10:34). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 24/7/2012, 18:22 | |
| Naughty, kuule, tõmba oma nimekirja koomale, see ei pea olema sama mahukas nagu kolme teise kasutaja postitused kokku |
|
| |
socialpoetry Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 106 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 31/7/2012, 21:03 | |
| Te olete tõesti palju vaadanud. Ise vaatan hetkel ainult kahte animet, ehk Naruto Shippudenit ja One Piece'i, ja rohkem ega kaugemale pole hetkel veel jõudnud. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 31/7/2012, 23:53 | |
| Socialpoetry, sa Naruto esimese hooaja ikka vaatasid ära? |
|
| |
socialpoetry Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 106 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 1/8/2012, 00:35 | |
| Jah, ikka. Ja kuna mul oli hea kursakaaslane, kes on suhteliselt tõsine animefänn, siis tema utsitusel olen ka muid hakanud vaikselt vaatama. Oleks aind aega rohkem. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 1/8/2012, 14:58 | |
| Väga hea, kui silmaring laieneb. :) Soovitan No.6-t, mida just vaatama hakkasin, 11 episoodi, pole suurem ajakulu. Samuti Ao no Exorcist, üks mu lemmikuid, nagu ka Hyouka. Hyouka on on-going, sellele tuleb vist 24-25 episoodi, 15 on väljas + OVA.
Also, müts maha, et sul Naruto vaadatud on... Ma ise pole rohkem vaadanud kui 7 episoodi, Bleach võtab kogu energia ära. x_x Neetud mammutprojektid. |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 6/8/2012, 16:10 | |
| Ma jätsin Bleachi juba aastaid tagasi pooleli, kuna fillerid ajasid mul isu ära ning üle 200 osa järele vaadata oleks liiga aeganõudev tegevus. Naruto Shippudeniga kipun ma ka viimasel ajal jänni jääma, aga mitte nii hullusti No. 6 on üle prahi, ma vaatasin seda eelmisel aastal. Hetkel on minu suurimad lemmikud Shiki (klassikaline vampiirikas, kus keegi ei sädele ja inimesi langeb loogu) ja Mirai Nikki (tõeline mindfuck), aga mulle meeldib ka Hyouka oma rahuliku kulgemise ja mõnusa huumoriga. MAL näitab muide Hyouka episoodide arvuks 21 | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 13/8/2012, 20:20 | |
| Jeerum, mõni ikka tõesti vaatab animed Ma olen vaadanud ka, kui noorem olin ja polnud midagi muud oma ajaga teha xD 1. YuGiOh! (Minu suur lemmik nagu ka kaks järgmist )2. YuGiOh GX 3. YuGiOh 5D'd 4. Murder Princess (Sellel oli 1 hooaeg ainult, kus oli 12-16 episoodi. Lühike aga suht norm ajaviide) 5. Digimon (See oli samuti mu üks lemmikutest, kui ma olin 14 aastane vms. Nüüd ma ei leia midagi selles, mis mulle meeldiks :/ )6. Vampire Knight (Linda utsitas mind seda vaatama. Ei kiida ega laida.) | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 13/8/2012, 21:47 | |
| Kui ma midagi vaadanud olengi siis ega ma nime küll ei tea... | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 13/8/2012, 22:16 | |
| Haha xD Mul oli Murder Princess'ga nii Aga kuna YGO oli mu lemmikuid (on siiani) siis ma mäletan seda selgelt ning Digimon oli lapsepõlve lemmik, siis ka seda mäletan. Teised pidi meelde tuletama | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 14/8/2012, 12:03 | |
| Digimon... Oh jaa, vähemalt kaks hooaega sai esimese-teise klassi hommikutel ära vaadatud. Enne ei saanud kooligi minna, kui polnud päeva norm Digimoni nähtud. |
|
| |
| |
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 14/8/2012, 22:11 | |
| Ma olen ka seda näinud. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 14/8/2012, 23:05 | |
| Mind kutsuti põhikoolis Kolga-Greymoniks just because I was a Japanese freak back then already. Ja siis hakkasin mina nendele ütlejatele vastama: "Ma digimuutun sulle kannaga näkku." Yippie-kie-ay, mofo! Ja kui juba meenutada, then at that time Death Note confused the shoot out of me and don't even get me started on Jigoku Shoujo. |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 15/8/2012, 10:25 | |
| Mul oli ka õega nii, et ei saanud isegi kooli minna. Pidi Digimoni ära nägema xD Tore anime oli.. kui laps olin Nüüd pean tunnistama, et YGO on parem | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 15/8/2012, 10:39 | |
| Ma olen näinud ainult Digimoni esimest hooaega (muidugi mitu korda), kuna teine ei tundnunud mulle enam põnev, mulle ei meeldinud, et Matt ja Tai suureks kasvasid Minu lemmikdigimonid olid Võlurmon ja Vere-Garurumon Everleigh, kui sa oled YGO fänn, siis kas sa Yu-Gi-Oh! Zexal'i ka vaadanud oled? 5D's'i vastu see ei saa | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Animeeeee. 19/8/2012, 09:50 | |
| Digimonis oli Matt liiga kaitsev oma väikevenna suhtes. See ajas mind vahest närvi PK, ma olen mõne episoodi sellest näinud aga kui aus olla, siis mulle see ei meeldinud xD | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Animeeeee. | |
| |
|
| |
| Animeeeee. | |
|