MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| 2011 . | |
| | |
Autor | Teade |
---|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| | | | Keiti Libelobasulg kõrva taga
| Pealkiri: Re: 2011 . 24/7/2011, 23:01 | |
| 53.Pealkiri: "Justin Bieber"Autor: Sarah OliverLeheküljed: 236 Sisu: Justin Bieber on noor laulja, kellel õnnestus juba 16-aastasena muusikamaailma tippu murda. Justini albumid on võitnud tohutult palju auhindu, ta on valmis saanud oma esimese filmi ja tal on miljoneid fänne terves maailmas! Enda arvamus: Enne selle raamatu lugemist mõtlesin ma, et mida on üldse kirjutada nii noorest inimesest. Tal on mõned saavutused, palju fänne ja kuulsus, aga ta on ikkagi noor. Lugedes sain ma aru, et mu mõte oli tõsi. Selles raamatus oli fakte nii vähe ja sellist ninnunännu teksti nii palju (Justini tiimil on 11 bussi, aga Justini oma on kõige ilusam. Justin andis välja ka küünelakid, tüdrukud on nendest vaimustatud, sest need sädelevad ja ei pragune nii kiiresti nagu teised küünelakid.) ja ma pidin tõesti seda teksti lugedes käe suu ette panema, et mitte hüsteeriliselt naerma hakata. See raamat on kindlasti suunatud umbes 10-aastastele, kui mitte veel noorematele. Hinnang: 5/10 | |
| | | Keiti Libelobasulg kõrva taga
| Pealkiri: Re: 2011 . 24/7/2011, 23:20 | |
| 55.Pealkiri: "Minu armsad luud"Autor: Alice SeboldLeheküljed: 303Sisu: Kui me kohtume raamatu peategelase Susie Salmoniga, on ta juba taevas. Vaadates alla sellest kummalisest uuest paigast, jutustab ta meile neljateistaastase tüdruku värske ja energilise häälega loo, mis on ühtaegu painav ja lootusrikas. Oma surmale järgnenud nädalatel jälgib Susie elu jätkumist ilma temata: kuidas tema koolikaaslased levitavad kuulujutte tema kadumisest; kuidas ta pere hellitab lootust ta elusalt leida ja kuidas ta mõrtsukas püüab jälgi peita. Kui mööduvad kuud ilma vähimagi edasiminekuta, näeb Susie, kuidas kaotus ta vanemate abielu pahupidi pöörab, kuidas ta õde sunnib end olema tugev ja kuidas ta väikevend püüab taibata sõna "läinud" tähendust. Ja ta uurib paika nimega taevas - mis meenutab talle uhkete kiikedega kooliõue. Seal on nõustajad, kes aitavad uustulnukatel kohaneda, ja sõbrad, kellega tuba jagada. Mida iganes ta ka ei sooviks, kõik ta soovid täituvad - peale ta suurima soovi: olla uuesti Maa peal koos oma lähedastega. Enda arvamus: Väga õpetlik lugu ja mitte ainult sellesmõttes, et kunagi ei tasu mingite meestega kuhugi kaasa minna, vaid ka sellesmõttes, et mis saab perekonnast peale lähedase surma. Ja mulle meeldis see lugu väga. Meeldis see, et peaaegu kõik tegelased olid peategelased. Meeldis lõpp. Jah kõik vist meeldis. Peaks filmi ka ära vaatama. Hinnang: 10/10 | |
| Pealkiri: Re: 2011 . 27/7/2011, 16:17 | |
| 56. Pealkiri: "Koletu"Autor: Alex FlinnLeheküljed: 303 Sisu: Kyle Kingsbury on New Yorgi keskkooliõpilane, keda kadestavad kõik - ta on rikas, sportlik, ilus ja ka muidu igatpidi täiuslik seni, kuni üks nõid paneb talle peale needuse, mis muudab ta väljastpoolt sama koledaks, nagu ta on sisemiselt. Nüüd on ta koletis, kes päeval end peidab ja öösiti ringi luusib. Kyle'il on aega kaks aastat, et needus murda, pärast seda muutub ta igaveseks ajaks koletiseks. Ainus võimalus saada tagasi normaalne elu, oleks Kyle'i jaoks see, kui temasse armuks tõeliselt mõni tüdruk, tõestades oma armastust suudlusega.
Enda arvamus: Mulle isegi täitsa meeldis, kuigi ma vihkasin alguses Kyle'i nii väga. Muidugi oli see väga tüüpiline lugu ja kõik üsna ettearvatav, aga sellegipoolest täitsa hea lugemine.
Hinnang: 7/10 | |
| Pealkiri: Re: 2011 . 16/8/2011, 14:41 | |
| 58.Pealkiri: "Mustad uuringud"Autor: Helmut Lammer & Marion LammerLeheküljed: 238Sisu: Aatomipommi loomine, kiirguseksperimendid, Saksa teadlastele salaja Ameerika kodakondsuse andmine, ebaseadusliku katsed uimastitega ja radarile nähtmatute lennukite ehitamine on vaid mõned näited pikast salaaktsioonide ahelast, mis sai alguse Teisest maailmasõjast ja ulatub meie tänapäeva. Nende nn mustade uuringute eesmärk on luua tulevikus globaalselt valvatav, totaalselt kontrolliv sõjalis-poliitiline süsteem. Praegu on käimas mustad uuringud järgmises suundades: * Kosmoses asuvate relvaplatvormide ja mentaalselt juhitavate lendkehae loomine; * Psühhotroonilised generaatorid, mis kontrollivad ja juhivad inimorganismis toimuvaid bioloogilisi protsesse; * Radarile ja silmale nähtmatute laevade ja lendkehade katsetamine; * Maa gravitatsioonijõu varjestamine; * Informatsiooni edastamine valgusest kiiremini mittelokaalsete fenomenide abil, nagu beaming; * Paljastamist mittekartvate kontrollitava teadvusega salaagentide loomine; * Geneetiliselt manipuleerivad viirused, mis ründavad kindlaid rahvastikurühmi; * Kübersõdurid ja biorobotid, kes täidavad kaugjuhtimise teel ohtlikke ülesandeid.Enda arvamus: See on nii õudne. Tõsiselt. Pärast selle raamatu lugemisel, katsusin ma koguaeg oma pead, kartes leida sealt mingeid lutikaid või asju. Ja üldse kõik see, mida inimestega tehakse, kuid mida peaaegu keegi ei tea... Hea raamat.Hinnang: 8/10 | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: 2011 . | |
| |
| | | | 2011 . | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|