| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 17/3/2011, 00:02 | |
| Eks niikuinii aga ma tahan teada, mis täpselt nende vahel juhtus Haha, mõtlesin sama aga siin tundub olevat natukene fast forward või nii.., Aga ootan uut!! | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 21/3/2011, 01:45 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:43). Kokku muudetud 12 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 21/3/2011, 16:27 | |
| Teru x Meelis oleks nunnu. xD Ja ma oleks isegi Teru x Krisiga rahul, peaasi, et Kris x Meelis pole. Alex x Kris on nagu eksole? Ja Indrek, Index x Meelis võiks hoopis olla.
Siin on palju x'e. Igatahes, mulle täiega meeldis see osa. *thumbs up*
Ootan uut. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/3/2011, 13:39 | |
| Teru on mahe tegelane, lisab jutule natukene vürtsi Viimases kommentaaris oli tõesti palju X'e Aga üleviimane X kõlas kõige paremini esimene ka päris mahe Teiste kohta midagi tarka öelda ei oska. Ainult et.. Ootan UUT!! | |
|
| |
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/3/2011, 23:27 | |
| Kahju, et ma saksa keelt ei oska. Väikesed sõnaühendid ja paar lihtsat lauset nagu du bin sexy-in Berlin, arvatavasti kirjutasin ma selle valesti, on okey, aga kui asi läheb edasi, nagu näiteks luuletusete juurde, mõikan ma heal juhul poole kui sedagi, aga eks ma kasutan usinasti guugle tõlget. Ma ei tõmmanud mingit seost Bad romance'i ja Toilet face'i vahel, mitte mingit. Täiesti tõsiselt. alles siis kui sisse tuli indrek hakkas midagi nagu koitma ning alles pärast Krisi ja Indreku vestlust käis mul äkki peas klõps. Lihtsalt uskumatu. Oh, Kirameki sa oled hakkama saanud järjekordse suurepärase jutu alustamisega, millel on mõnusad pikad-pikad osad. Ma loodan, et need osad jäävad sama pikaks. UUT! ... Ärge mind nüüd kividega visake! Minu arvates võiks Alex minevikku jääda. Teru sobib oma Mõmmiga väga hästi kokku. Ja Krisist ja Meelisest saaks üks happy couple. *jookiseb minema* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/3/2011, 00:38 | |
| Ah et kohe jookiseb minema jah In my defense, Alex on mu lemmik tegelane Bad Romance'is, nii et temast on suht raske lahti lasta. Omasid ikka ei unustata Teru ja Mõmmi? Hmm...ei oska midagi nende kohta öelda. Tean liiga vähe, seega ei hüppa järeldustele. Jump to conclusions - inglise keel on nii sees, et eesti keelsed laused lonkavad. Kas üldse öeldakse järeldustele hüppama? Ma kaldun teemast kõrvale Mis ma tahtsin öelda? Nõustun sellega, et Kirameki on millegi heaga hakkama saanud. Kohati nõustun ka selle Alexi minevikku saatmisega, aga raske on....andke aega Kris ja Meelis? Vaatab, mis saab. Aga mul on selline tunne, et vähemalt üks selle jutu lugejatest ei oleks väga õnnelik selle üle. Ja ma ei pea ennast silmas. Just to be clear Aga ootan UUT ikkagi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/3/2011, 14:24 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/3/2011, 09:54 | |
| haha Aga, out of curiosity, mis sul NII väga selle Meelis X Krisi vastu on? Seda küll, et selle jutu jumalaks on ja jääb ikka Kirameki Sa lugesid Bad Romance'i jälle läbi? Tubli tüdruk :) Olen ise ka mõelnud, et võiks seda jälle lugeda, aga kohustuslik kirjandus võttis nii palju aega (Tõde ja Õigus ikkagi), et lihtsalt ei jõudnud OOTAN PÕNEVUSEGA UUT!! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/3/2011, 16:35 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/3/2011, 23:08 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:45). Kokku muudetud 5 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 29/3/2011, 16:34 | |
| MA TAHAN ANGELA AADRESSI. *maruvihane* ALEX ei ole mitte MINGIL JUHUL EIDEGA koos. See on ju... RÕVE? *grimassitab* Kõss, Angela. *kutsub vaimude väljaajajad*
Alex ja Kris on lõpuks koos. Ma olen selles KINDEL. Ja kui ei ole, tuleb kolmas hooaeg, kus nad siiski on koos. Alex ja Angela ei saa õnnelikuks. Alex vihkab tegelikult Angelat.
Ma tahan uut. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 30/3/2011, 23:14 | |
| Jaa, see Angela oli tõesti natukene üllatus, aga see on ju Alex ja mis see tähendab? Ennastohverdav... Nii...las ma nüüd oletan. Teru ja Mõmmi lähvad lahku. Niuks Siis hakkab Teru Krissi taga ajama. Meelisele see muidugi ei meeldi. Siis ta avastab, et ta on armunud Krissi. Siis juhtub midagi, kui Kiramekit teada, siis midagi traagilist. Siis saavad nad kokku? Nalja kah, sad sad ending.. Am I right? Igatahes, super osa. Väga hea enne kirves bioloogia tööd seda lugeda Millal siis uut? Ma loodan, et kähku kähku, aga ma olen mõistev. School is a bitch | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 31/3/2011, 19:36 | |
| okei okei sad ending for MeelisXKris, aga happy for AlexXKris Happy? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/4/2011, 16:38 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/4/2011, 20:50 | |
| Üldsegi mitte! Võib-olla natukene Aga me kaldume teemast kõrvale OOTAME UUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/4/2011, 12:36 | |
| Mirror mirror on the wall
Which pairing in this story is fairest of them all?
You, Meelis and Kris, are fairest of them all.Muhahahaa | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/4/2011, 13:54 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/4/2011, 13:12 | |
| *hoiab peakohal valket lippu* Angela x Alex ? See on nüüd küll üks nõmedamaid asju, mida Alex teinud on. Ma loodan, et Tristanist ei kasva siiski Imre Juunior. Ma'i sa aru; pärast kõike seda, mida Imre tegi jääb ikka selleks patuoinaks Kris? Tõpranäod. Kris võiks hakkama saada millegi sellisega, mis ajaks nad kõik närvi ja näitaks neile kui palju väärtuslikum ja parem inimene ta neist kõigist on. Mida see Mõmmi õige mõtleb? Millegipärast arvan ma, et Krisi lubadus endale saab murtud UUT! | |
|
| |
| |
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/4/2011, 18:11 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/4/2011, 18:27 | |
| Alex on selle jutu eelmisest osast. Ta oli Krisiga koos, kui Kris käis veel koolis. Gümnaasiumis, aga klaasi ei mäleta. Äkki oli 10nda klassi lõpp ja suvi, aga võin eksida. Nad olid muidu kasuvennad, NOT RELATED BY BLOOD, ja neil oli umbes keelatud romanss. Aga kui Krisi isa Imre sellest teada sai hell broke loose ja põhimõtteliselt Alex otsustas perekonnast lahkuda. Ta oli mu lemmik ja ta oli hästi äge tüüp. Soovitan sul Bad Romance'i lugeda. I lived for it | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/4/2011, 18:29 | |
| Kas täna saab ka uut? | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/4/2011, 18:40 | |
| Ma loen seda Vasakpööret millele Bad Romance järgneb | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|