MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next
AutorTeade
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime25/2/2013, 16:23

Mina tegelesin selliste asjadega juba ma ei tea, 10-aastaselt vist, aga ma vähemalt olin natukene intelligentsem juttude lugemise juures enamasti, et mu kommentaar ei koosnenud vaid sõnast "UUUUUUUUT!!!!" Very Happy

Meelis ja kaklemine ei sobi kokku. Very Happy

Alex võiks välja ilmuda tho.
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

Female Postituste arv : 71

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime25/2/2013, 17:08

ootan uut osa juba ja ära muretse sellepärast, et uut pead pärast kiiresti kirjutama hakkama, ma pean hakkama kohustuslikku kirjandust lugema, mis on kahjuks jube. Ja siis mul pole eriti aega lugeda teisi jutte, pean isegi teised raamatud unarusse jätma, et kohustuslikku kirjandust lugeda.

Aga olen Murtaghiga selles osas nõus, et Meelis ja kaklemine ei sobi kokku.
Aga Meelis ja Kris forever Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime26/2/2013, 07:55

Sa reaalselt loed neid raamatuid, mis kohustuslik kirjandus on? Very Happy

Ei ole Meelis ja Kris. Tead sa pole üldse lucky varsti, kui ma sind tänavapeal nägema peaks. Mitte, et ma teaks kes sa oled, aga endiselt.
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime26/2/2013, 17:34

eks ma püüan lugeda, kuigi need on kohutavalt igavad. me võiks koolis ise valida raamatud mida me loeme. oleks poole huvitavam.

Ega ma eriti lucky pole, mul hüüdnimi ainult selline, muidu ma suht forever alone inimene, kellel pole üldse luckyga pistmist
Tagasi üles Go down
Idu
Kojamees
Idu

Female Postituste arv : 38

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime26/2/2013, 17:51

Kui ma ei eksi, siis raamatud on antud õppekavas ning õpetaja peab nende seast välja valima. Pealegi, kui 30 õpilast klassis loevad kõik endavalitud raamatut... Mul hakkab õpetajast kahju.
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime26/2/2013, 18:58

me peame niikuinii kõik pärast tunde vastama, niiet koormus oleks õpetajale sama, meil on nii et suuline ja kirjalik vastamine. pead suuleiselt ja kirjalikult vastama ja kirjaliku ülesandena mõtled õpetaja kõigile erineva ülesande. niiet lihtsam oleks kui kõik loeksid erinevaid raamatuid, sest siis kõigil ei jääks vastamine viimasele nädalale
Tagasi üles Go down
Idu
Kojamees
Idu

Female Postituste arv : 38

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime26/2/2013, 19:00

Sa ei saanud vist aru. Ma mõtlesin seda, et õpetaja peab kõik need 30 raamatut ise ka läbi lugema.
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime26/2/2013, 19:54

ei pea tegelikult. meil üks kohustuslikuks kirjandusest on proosateos ise valid ja siis kõik on need uued raamatud ja õpetaja annab lihtsalt kirjalikuks ülesandeks selle mis natukene räägiks sellest raamatust + sul peab raamat suulisel vastamisel kaasas olema, et õpetaja saaks vaadata lühikokkuvõtet
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime27/2/2013, 00:02

Igas koolis on asi erinev.
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime27/2/2013, 17:57

seda küll, aga ma räägin prg puhta enda õpetajast,kes tglt on gümnaasiumi õpetaja, aga anna teist korda põhikoolile kirjandust ja eesti keelt
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime2/3/2013, 19:38

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:41). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime2/3/2013, 21:08

Lapsepõlve süütud muretud mängud... aeh. Ma ei tea, kas see lause tuli sul laest või ei, aga mulle meenutab see Kalle Blomkvisti raamatuid. Very Happy

Ma nüüd loen edasi.

Tsiteerin: :
„Hästi, kui te mu abi vaja, siis läheksin ka ise tundi tagasi,“ ütles Kris rutakalt, et naise paha tuju eest pageda.

Kui te mu abi ei vaja ehk? Very Happy

Ma loodan, et Teru ja Kaarli vahel saab kõik korda tho. Nad sobivad kokku. They have to be together. Sa ei teeks mulle ometi nii, et ajad nad lahku. Sad

Su kirjutamisstiil meenutab mulle ühte tüdrukut, kellega ma kunagi suhtlesin. Väga meenutab. Kohati isegi on mulle vastumeelne edasi lugeda just selle stiili ja mõnede väljendite pärast. Ma tean, et see on tobe, aga mulle ei meeldi, et see mulle teda meenutab. Very Happy

Anyway.

Preili Säde nägi Krisi ja Meelist, eksole? See kõlab väga legit põhjusena, miks ta läheb direktori juurde.
Oh well.

Ei tohi neid lahku ajada.

Tho, kui nad lahku lähevad, siis Alex saab tagasi tulla ja Krisi ära võluda jälle. xD

Ootan uut. :)
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime3/3/2013, 15:44

ma siiski arvan, et sellepärast õpetaja Säde lähebki direktori juurde, Kris lastakse lahti ja siis Meelis ja Kris saavad koos olla. Aga olen Murtaghiga nõus, Teru ja Kaarli tüli peab lahenduse saama, nad oleksid nii nunnud koos. Kui ma seda loen siis mul tuleks nagu film sellest silme ette ja ma kujutan koguaeg neid tegelasi ette kes siin on. Aga ma siiski loodan, et pärast seda kui õpetaja Säde on käinud direktori juures ei lasta krisi lahti, kuna Kris ja Meelis ei tohi lahku minna. never
Tagasi üles Go down
PravimHaos
Tasane

Female Postituste arv : 1

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime3/3/2013, 19:58

Kui tore oleks, kui Imrel Teru eksiga mingi biglove oleks.
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime4/3/2013, 03:43

Imre on hetero siin jutus + mulle i meeldiks, et ta selle mõmmiga koos oleks, kuna see mõmmi on jobu, et tegi Terule haiget. Mõmmi võib panna kedagi teist, aga mitte Imret, kuna Imrel on naine olemas ja ta on hetero, kuigi minugipoolest võiks ta gei olla, aga siis mõne ilusa ja kena ja toreda mehega, mitte sellise jobuga nagu Mõmmi.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime4/3/2013, 09:35

Miks Mõmmit üldse tagasi tuua? For fucks sake. Seriously? Mis inimesed seda juttu loevad.
Mulle meeldis palju rohkem, kui ma ainus olin. xD
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime4/3/2013, 13:23

mõmmit ei tohi tagasi tuua ta on jobu. Murtagh mulle meeldib see jutt ja ma ei jäta selle lugemist, niiet sa pead minuga leppima Very Happy
Murtagh ei olegi mõtet mõmmit tagasi tuua, ma ei taha teda sellesse juttu
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime4/3/2013, 16:35

No sinuga ma suudan isegi leppida, kui sa grammatika natukene selgemaks saaksid ainult. Very Happy
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime5/3/2013, 17:19

mis mu grammatikal siis viga on?
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime5/3/2013, 18:04

Suured algustähed, kirjavahemärgid.. Very Happy
Several other things.. Very Happy
Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime5/3/2013, 18:10

Eks ma pean siis minema oma kalli eesti keele õpetaja Heinla juurde, et ta mulle grammatikat õpetaks natuke. Very Happy Sobib? Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime5/3/2013, 23:58

Ma ei ole füüsiliselt täna võimeline juttu ennast lugema hakata, aga ma lugesin kuskilt kommentaarist siin sihkadi-sahkadi lehekülgi suvalises järjekorras sirvides, et Alex on õnnelik kellegi Angelaga. See kutt oli püha pede ju ja siinkohal näen ma seega ainsat loogilist seletust, et tema uus ninnunännu on Aagipreili. Palun ütle, et see pole nii. ;D

Tagasi üles Go down
lucky-girl
Võlur
lucky-girl

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime6/3/2013, 08:43

Alex võib bi ka ju olla, see et talle vahepeal mehe meeldisid, ei tähenda, et ta pede kohe on. Ta on bi.
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime6/3/2013, 12:07

Jäi lihtsalt mulje, et see kutt ei hakka eales naisi nägema. Erilist vahet pole. Minu jaoks jääb ta ikkagi nõrgaks tüübiks, kes ükskord lihtsalt alla andis. Tema orientatsioon mind tegelikult üldse ei huvitagi. Huvitas see, kas tal on ikka normaalne naine. ;D
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime6/3/2013, 12:31

Mine õpi jah natukene. Very Happy

KITA kurat! XD Hea, et ma tunnis ei ole. xD
Oh god. Very Happy Ei ole mingi transa. No. (kuigi mul pole nende vastu midagi)
Kuigi jah, mulle jäi ka mulje, et Alex on täiesti-täiesti gei. Very Happy Aga nagu ei. Very Happy Alex peaks ikka korraliku mehega olema, mitte endise mehega või täitsa naisega. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 29 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 29, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next
 Similar topics
-