| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/2/2013, 16:23 | |
| Mina tegelesin selliste asjadega juba ma ei tea, 10-aastaselt vist, aga ma vähemalt olin natukene intelligentsem juttude lugemise juures enamasti, et mu kommentaar ei koosnenud vaid sõnast "UUUUUUUUT!!!!" Meelis ja kaklemine ei sobi kokku. Alex võiks välja ilmuda tho. | |
|
| |
lucky-girl Võlur
Postituste arv : 71 Age : 27 Asukoht : narnias
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/2/2013, 17:08 | |
| ootan uut osa juba ja ära muretse sellepärast, et uut pead pärast kiiresti kirjutama hakkama, ma pean hakkama kohustuslikku kirjandust lugema, mis on kahjuks jube. Ja siis mul pole eriti aega lugeda teisi jutte, pean isegi teised raamatud unarusse jätma, et kohustuslikku kirjandust lugeda. Aga olen Murtaghiga selles osas nõus, et Meelis ja kaklemine ei sobi kokku. Aga Meelis ja Kris forever | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/2/2013, 07:55 | |
| Sa reaalselt loed neid raamatuid, mis kohustuslik kirjandus on? Ei ole Meelis ja Kris. Tead sa pole üldse lucky varsti, kui ma sind tänavapeal nägema peaks. Mitte, et ma teaks kes sa oled, aga endiselt. | |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/2/2013, 17:34 | |
| eks ma püüan lugeda, kuigi need on kohutavalt igavad. me võiks koolis ise valida raamatud mida me loeme. oleks poole huvitavam.
Ega ma eriti lucky pole, mul hüüdnimi ainult selline, muidu ma suht forever alone inimene, kellel pole üldse luckyga pistmist | |
|
| |
Idu Kojamees
Postituste arv : 38
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/2/2013, 17:51 | |
| Kui ma ei eksi, siis raamatud on antud õppekavas ning õpetaja peab nende seast välja valima. Pealegi, kui 30 õpilast klassis loevad kõik endavalitud raamatut... Mul hakkab õpetajast kahju. | |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/2/2013, 18:58 | |
| me peame niikuinii kõik pärast tunde vastama, niiet koormus oleks õpetajale sama, meil on nii et suuline ja kirjalik vastamine. pead suuleiselt ja kirjalikult vastama ja kirjaliku ülesandena mõtled õpetaja kõigile erineva ülesande. niiet lihtsam oleks kui kõik loeksid erinevaid raamatuid, sest siis kõigil ei jääks vastamine viimasele nädalale | |
|
| |
Idu Kojamees
Postituste arv : 38
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/2/2013, 19:00 | |
| Sa ei saanud vist aru. Ma mõtlesin seda, et õpetaja peab kõik need 30 raamatut ise ka läbi lugema. | |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/2/2013, 19:54 | |
| ei pea tegelikult. meil üks kohustuslikuks kirjandusest on proosateos ise valid ja siis kõik on need uued raamatud ja õpetaja annab lihtsalt kirjalikuks ülesandeks selle mis natukene räägiks sellest raamatust + sul peab raamat suulisel vastamisel kaasas olema, et õpetaja saaks vaadata lühikokkuvõtet | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/2/2013, 00:02 | |
| Igas koolis on asi erinev. | |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/2/2013, 17:57 | |
| seda küll, aga ma räägin prg puhta enda õpetajast,kes tglt on gümnaasiumi õpetaja, aga anna teist korda põhikoolile kirjandust ja eesti keelt | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/3/2013, 19:38 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:41). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/3/2013, 21:08 | |
| Lapsepõlve süütud muretud mängud... aeh. Ma ei tea, kas see lause tuli sul laest või ei, aga mulle meenutab see Kalle Blomkvisti raamatuid. Ma nüüd loen edasi. - Tsiteerin: :
- „Hästi, kui te mu abi vaja, siis läheksin ka ise tundi tagasi,“ ütles Kris rutakalt, et naise paha tuju eest pageda.
Kui te mu abi ei vaja ehk? Ma loodan, et Teru ja Kaarli vahel saab kõik korda tho. Nad sobivad kokku. They have to be together. Sa ei teeks mulle ometi nii, et ajad nad lahku. Su kirjutamisstiil meenutab mulle ühte tüdrukut, kellega ma kunagi suhtlesin. Väga meenutab. Kohati isegi on mulle vastumeelne edasi lugeda just selle stiili ja mõnede väljendite pärast. Ma tean, et see on tobe, aga mulle ei meeldi, et see mulle teda meenutab. Anyway. Preili Säde nägi Krisi ja Meelist, eksole? See kõlab väga legit põhjusena, miks ta läheb direktori juurde. Oh well. Ei tohi neid lahku ajada. Tho, kui nad lahku lähevad, siis Alex saab tagasi tulla ja Krisi ära võluda jälle. xD Ootan uut. :) | |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/3/2013, 15:44 | |
| ma siiski arvan, et sellepärast õpetaja Säde lähebki direktori juurde, Kris lastakse lahti ja siis Meelis ja Kris saavad koos olla. Aga olen Murtaghiga nõus, Teru ja Kaarli tüli peab lahenduse saama, nad oleksid nii nunnud koos. Kui ma seda loen siis mul tuleks nagu film sellest silme ette ja ma kujutan koguaeg neid tegelasi ette kes siin on. Aga ma siiski loodan, et pärast seda kui õpetaja Säde on käinud direktori juures ei lasta krisi lahti, kuna Kris ja Meelis ei tohi lahku minna. never | |
|
| |
PravimHaos Tasane
Postituste arv : 1
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/3/2013, 19:58 | |
| Kui tore oleks, kui Imrel Teru eksiga mingi biglove oleks. | |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/3/2013, 03:43 | |
| Imre on hetero siin jutus + mulle i meeldiks, et ta selle mõmmiga koos oleks, kuna see mõmmi on jobu, et tegi Terule haiget. Mõmmi võib panna kedagi teist, aga mitte Imret, kuna Imrel on naine olemas ja ta on hetero, kuigi minugipoolest võiks ta gei olla, aga siis mõne ilusa ja kena ja toreda mehega, mitte sellise jobuga nagu Mõmmi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/3/2013, 09:35 | |
| Miks Mõmmit üldse tagasi tuua? For fucks sake. Seriously? Mis inimesed seda juttu loevad. Mulle meeldis palju rohkem, kui ma ainus olin. xD | |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/3/2013, 13:23 | |
| mõmmit ei tohi tagasi tuua ta on jobu. Murtagh mulle meeldib see jutt ja ma ei jäta selle lugemist, niiet sa pead minuga leppima Murtagh ei olegi mõtet mõmmit tagasi tuua, ma ei taha teda sellesse juttu | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/3/2013, 16:35 | |
| No sinuga ma suudan isegi leppida, kui sa grammatika natukene selgemaks saaksid ainult. | |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/3/2013, 17:19 | |
| mis mu grammatikal siis viga on? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/3/2013, 18:04 | |
| Suured algustähed, kirjavahemärgid.. Several other things.. | |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/3/2013, 18:10 | |
| Eks ma pean siis minema oma kalli eesti keele õpetaja Heinla juurde, et ta mulle grammatikat õpetaks natuke. Sobib? | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/3/2013, 23:58 | |
| Ma ei ole füüsiliselt täna võimeline juttu ennast lugema hakata, aga ma lugesin kuskilt kommentaarist siin sihkadi-sahkadi lehekülgi suvalises järjekorras sirvides, et Alex on õnnelik kellegi Angelaga. See kutt oli püha pede ju ja siinkohal näen ma seega ainsat loogilist seletust, et tema uus ninnunännu on Aagipreili. Palun ütle, et see pole nii. ;D
| |
|
| |
lucky-girl Võlur
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/3/2013, 08:43 | |
| Alex võib bi ka ju olla, see et talle vahepeal mehe meeldisid, ei tähenda, et ta pede kohe on. Ta on bi. | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/3/2013, 12:07 | |
| Jäi lihtsalt mulje, et see kutt ei hakka eales naisi nägema. Erilist vahet pole. Minu jaoks jääb ta ikkagi nõrgaks tüübiks, kes ükskord lihtsalt alla andis. Tema orientatsioon mind tegelikult üldse ei huvitagi. Huvitas see, kas tal on ikka normaalne naine. ;D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/3/2013, 12:31 | |
| Mine õpi jah natukene. KITA kurat! XD Hea, et ma tunnis ei ole. xD Oh god. Ei ole mingi transa. No. (kuigi mul pole nende vastu midagi) Kuigi jah, mulle jäi ka mulje, et Alex on täiesti-täiesti gei. Aga nagu ei. Alex peaks ikka korraliku mehega olema, mitte endise mehega või täitsa naisega. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|