| Kui inglid langevad | |
|
+6Cilen nasicc Audrey Karro *Nastik. socialpoetry 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 10/8/2011, 19:49 | |
| Ma tean, Karro. Mul juba refreshist lausa kahju kohe. Seega ma ka kiirustan :)
Friscosour: Mina ka 19 :) Aga no hästi kirjutad sa küll. Pole mingit mõtetut suvalist ninnu-nännutamist kuskil vahepeal. Pidevalt on põnev ja see on lihtsalt niiii hea.
| |
|
| |
socialpoetry Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 106 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 10/8/2011, 21:51 | |
| Ja mul tuli kohe Termika "Carmeni" refrään meelde. Ahja, kuna ma lõhkusin täna oma MacBooki laadja ära, siis mõnda aega ma ilmselt siia midagi kirjutada ei saa. Aga olge vinged! | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 10/8/2011, 21:54 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 11/8/2011, 01:02 | |
| See on nagu mingi needus. ma tahtsin ka täiega kirjutada edasi poolikut osa ja siis hakkab paras äike pihta siin... No fain. Minu jutu peale tuli "Carmen" meelde? Ja Karro, omg, ma tahaks nii väga jälle 16 olla. AUSALT. Nii et ... ära virise tatt Kui 18 ette lööb, imestad isegi kuhu need aastad kadunud on. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 11/8/2011, 13:39 | |
| Esimesed paar lõiku ja ma kujutan ette, kuidas Fred närviliselt ühelt jalalt teisele tammub ja higistab nagu tal oleks narkonälg v midagi. „Lõpeta need lapsikused!“ sosistasin ma vihaselt, lüües talle laua all jalaga vastu varvast. *naerab* Hea. Ja mõnusalt pikk osa oli. Ja minugipoolest kirjuta pikemaid - veel pikemaid, ma pean silmas. Selles suhtes, et mida pikem, seda parem. Ainult uute osade tulemise kiirus ei tohiks kannatada selle all. Audrey - *kratsib kukalt*. Mina imestan ainult seda praegu, kuhu suvi kadunud on. xD Kuigi siis kui ma mõtlen selle peale, et esimesel viin ma mõne esimese klassi lapse kooli, mõtlen ma, et kuhu kadusid need aastad alates kuskilt... kolmandast klassist. Mind viis kooli mu kekaõps.... xD *poriseb nüüd midagi omaette* Täielik ebaõiglus. Kuigi ausalt öeldes ma vist ikka hakkan teda uues koolis igatsema... See kekaõps, kes seal on, olevat õudusunenägu. Nii et ühesõnaga: sa naudi oma 19. eluaastat ja kirjuta, kuni ma selle ebaõigluse pärast endal jälle juukseid peast katkun. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 12/8/2011, 17:17 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 12/8/2011, 17:35 | |
| Mina polegi lasteaias käinud (mul emme oli kodune). Arvestades seda, millised mu eakaaslased siin ümbruskonnas (nt. keskkoolis) on/olid, võin ma vanduda, et mul on tervem närvikava Tead, kui sa enne 18-ndat 'meeletu' pole ja peale nii vanaks saamist seda olla kavatsed, on see äge. Aga kui asjad lähevad samat liini pidi (ehk siis rahulikult) edasi, nagu seniajani, on see sünnipäev igav. Siis on ka kui sa enne igale poole sisse trügid. Siis see nagu ei muuda midagi... Lihtsalt vähem värised :) On selles mingi arusaadav loogika..? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 12/8/2011, 17:54 | |
| Audrey - on küll, kusjuures. Ma olin jumala vaikne. Aga siis 18 kukkus ja ma ise ka ei usu, mida kõike ma teha olen jõudnud. :d nagu kogu eelneva aja eest takkajärgi. Kuigi noh... ma sattusin vastavasse seltskonda ka, nii et vbl polegi asi nii väga vanuses.... Mina käisin lasteaias. Jälestasin lõunauinakuid. ja siis tädi Helin alati istus seal ees kummuti peal ja luges ette nimesid: "Reelika magab, Mailis magab, Kait magab... Sille ei maga, Veigo magab, Merili magab..." Loll laps olin, et magada ei mõistnud, kui selleks veel võimalus oli. Praegu kui ühel sõbral külas olen - 3 väikest last. Nemad lähevad lõunaund magama, vajun sinna samasse kõrvale ära alati. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 12/8/2011, 18:14 | |
| Audrey, sinu jutu peale tuli jah kuidagi meelde. Nasicc, hea. ;D Ja vanuse suhtes olen ma ka nõus, et juba vahest meeldiks, kui aastad liiguksid teisele poole natukene. Aga 16 või 19, need on mu arust kõik mõnusad aastad ja tatt või muldvana pole kumbki. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 12/8/2011, 18:30 | |
| Ja mind ajab niinaerma, kui ma mõtlen, milline respekt mul pisikesena nt. oma kõige vanema venna vastu oli (vanusevahe 9 aastat)... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 5/9/2011, 23:45 | |
|
Viimati muutis seda socialpoetry (15/2/2013, 03:39). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 6/9/2011, 00:16 | |
| Hmm, see oli väga hea. Mulle meeldis. Kiiremini uut sooviks... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 15/11/2011, 00:16 | |
|
Viimati muutis seda socialpoetry (15/2/2013, 03:39). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 15/11/2011, 18:24 | |
| Wow... Wow.. Wow.. Üllatav lõpp.. Muidu hea.. Ma ei oska enam midagi öelda. Tee siis varsti palun uus osa :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 15/11/2011, 19:06 | |
| Kõik oli hästi, kuni lõpuni. Hea lõpp, paneb uut ootama. Ja 'tahtepingutus' jäi mulle silma. Huvitav sõna. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 15/11/2011, 19:23 | |
| Lahe, Karro. Audrey, äkki järgmise kahe kuuga jõuan jälle ühe osa kirjutada. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 15/11/2011, 19:55 | |
| Mnjaa, piisavalt pikk aeg küll | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 20/11/2011, 17:26 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 20/11/2011, 18:36 | |
| See oli küll VÄGA hea asi aga uut osa see siiski ei asenda | |
|
| |
WorldIsYours Juubilar
Postituste arv : 150 Age : 32 Asukoht : Seal, kus juhtub:)
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 20/11/2011, 19:10 | |
| | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 2/4/2012, 14:42 | |
| See on pooleli jaaa... Ma ootan ka siiani uut osa... Kipun juba unustama, millest see jutt üldse oli | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad 2/4/2012, 17:58 | |
| Ehk ikka. Aga ma ei oska Friscosouri eest midagi öelda Tema enda tervise pärast oleks parem kui ta lõpetaks... | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kui inglid langevad | |
| |
|
| |
| Kui inglid langevad | |