Ma olen kindel, et võibolla keegi mäletab seda. xD Ma olin oma vanas arvutis ükspäev ja leidsin sealt igasugu lõppnaljakat jama. xD Ja guugeldades avastasin, et see oli kunagi ka teises meiejuttude foorumis üleval olnud, nii et ENJOY. xD-o-
1. osa - 01. 09. Aasta avaldamata.
Tervist. Kuna ma tean juhuslikult (!), et ka minu Isandal on päevik, tegin ka mina selle. Pealegi olen ma moodsam kui tema ja tegin selle siia, interneti. Ma arvan, et järgmine samm oleks endale MSN hankida. Ma päris kindlalt ei tea, mida see tähendab, kuid Vingerjas ütles alles eile (kui ma kodus olin), et see on kahtlemata nõiajookidega seotud. Seega - miks mitte?
Muide, blogisse saab kerge vaevaga oma päevaplaani koostada. Teen selle kohe ära ka, muidu ütleb üks hääleke mu peas, et raiskan oma aega.
8. 00 - tõusen üles, vahetan riided, pesen, kammin juuksed ja panen neile lakki peale. (Ära unusta uue lõhnaõli katsetamist!)
9. 00 - hommikusöök saalis. (Söö seda, mida teised ei söö, et olla eriline.)
10. 00 - tund dorklaste ja oma maja õpilastega. (Piina Potterit, ära küsi Grangerit!!!)
12. 00 - tund ravede ja huffidega. (Unusta kodutöö andmata!)
14. 00 - lõunasöök. (Söö teistest erinevalt!)
16. 00 - loen raamatut, POSTITAN SIIA!
17. 00 - Potter pärast tunde.
19. 00 - patrullin metsa ääres.
20. 00 - õhtusöök. (Söö erinevalt!)
22. 00 - patrullin metsa ääres.
23. 00 - külastan Slytherini puhketuba. (Teade!)
24. 00 - jään magama.
Niih. Homme peaks siis lihtsam olema, homse kohta on kõik kindlalt paigas. Muidugi ma loodan, et ma sulgudesse pandud ülitähtsaid asju ära ei unusta. Nagu daa! Nendes ju mõte ongi.
Muuide! Vahepeal ma olengi endale MSN-i teha jõudnud. Vinge. Seal praegu EI TUNDU olevat nõiajookidega seost, kuid ma arvan, et see tekib hiljem. (Vingerjas kinnitas seda üsna veendunult.)
Aga mind võiks keegi lisada ka omale MSN-i. Ma kuulsin, et seal saab rääkida ka. Damn, võlukunst on suht maha jäänud või mis?!
Kasutaja:
Half-blood@prince.comParool: MustMärkOnVasakulKäelJaSedaEiVõiSassiAjada.
Ma loodan, et ma seda pähe ei pea õppima. Hmm... vist ei peagi, siin on selline asi nagu "kopeeri". Ma olen tõsiselt shokeeritud.
PS! LÕHNAÕLI!!!!!
Ma pean vist meeldetuletuse panema. Omg jaa! Unustasin peaaegu öelda, et mul mobla on. Number on 555 000 555 ja PIN-kood on 5555. Vot see on küll nüüd lihtne.
Tsau praeguseks. Ma pean 1. septembri pidusöögile minema! :*
(Muide, mida ":*" tähendab?!)
2. osa - 02. 09. Aasta avaldamata.
See arvutis olev parooliga päevik on ikka lahe. Nagu, ma võin siia kõik oma kurjad (ja ka head) mõtted kirja panna, ikka ei saa keegi teada.
MUAHAHAHAHHAA!
*Vingerjale üks Cruciatus.
Tärnidega asjad on meeldetuletused, muideks. Aga see on karistus selle eest, et MSN pole (veel) midagi nõiajookidega seotut ilmutanud.
OH! Mingi kiri kargas lahti.
Sind on lisanud MSN-i kasutaja:
ILoveSS@bella.comMa ei tea, mida see tähendab, kuid ma vajutasin YES-i, ehk lubasin ta siis vist siia sisse. Oh appi! Ta viskas mingi akna lahti... ooo... siin saab rääkida...
Bellatrix armastab SS-i (LLLKKK) says:
Tere Severus, sul ka MSN nüüd? :)
Severus Snape says:
Jaah. Oota, sa oled Bellatrix?! O__o
Jaa! Miks nii üllatunud kallike?
Severus Snape says:
Mitte üllatunud, aga... kuule, ma minema.
Nähh? Miks?! Aga okei. Tsaukalli!
Severus Snape says:
Head aega.
Ma logisin välja. Ma ei saa aru! Kas Vinku valetas mulle? MULLE?!?!?! Ma löön ta selle eest veel maha! Kuigi tegelikult ta ütles, et rates on palju rohkem nõiajookidega tegemist.Ehk peaks enne veel sinna regama ja pisut ringi vaatama.
Kasutajanimi: SandS (Muide, see on: Severus and Snape!)
Parool:NõiajoogidRuulivad
Sugu: Mees
Lisainfo: Saatke mulle nõiajookide retsepte!
Lisainfo sõpradele: :*
Muide, ma ei tea ikka veel selle tähendust, aga ühel tüdrukul, kelle kasutaja on Arleney või midagi, temal oli ka see!
Ohoo! Mul on rates juba uus kiri. Vahest mõni nõiajook?
Saatja: Arleney
Kellele: SandS
Hei! Oled oma pärisnimeks Severus pannud, järeldan, et HP-fänn? Tule ühine EHPFK-ga!
www.ehpfk.forumotion.comMis asi on HP?!
Saatja: BlondideJuustegaMees-Võrgutaja
Kellele: SandS
Severus! Omg, sul on reit! Muide! Ma muukisin su blogi passi lahti, sa peaksid rohkem koolis toimuvast kirjutama!
Passi? Mul pole passishzghuiwerag!??!11?!
LUCIUS MALFOY, KAS SEE OLED SINA?!
-o-
Kunagi panen edasi ka. xD