| Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri | |
|
+13Kärolyn Dragomira FleurDeLis Bubblegum Griffu. Karro Tuki Lammas Naughty Audrey *Nastik. Cilen nasicc 17 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 11/3/2012, 23:05 | |
| Keeldun olemast elukas Aga jaaah, Lambaga nõus. Nii jääbki veidi rohkem aega, et seda kahekuukirja viimistleda perfektseks. Üks kuu on äkki tõesti natuke liiga lühike selleks... Kaks kuud seevastu annab mõnusalt aega, ilma et ajapuuduse käes (mingi nipiga) vaevlema peaks. Meil kõigil on veel palju muudki selle kõrvalt teha jne. Vähemalt minul on. Ma ei oska teiste eest rääkida | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 11/3/2012, 23:07 | |
| Olgu nii. Peaasi, et hea asi välja tuleks. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 11/3/2012, 23:08 | |
| Võib ju loota, et siia tulevad nüüd 20 uut elukat lõugama, et nii lahe ja nemad tahavad ka aga see pole vast kuigi tõenäoline:D
vabandan nende ees, kes ei taha olla elukad, aga kõiki neid erinevaid inimesi( ja loomi) siin on väga keeruline teistsuguse ühisnimetusega kokku võtta:D
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 11/3/2012, 23:10 | |
| essennelllased. ;D
Aga noh... hakkame pihta ja vaatame, kuhu välja jõuame. <;D | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 11/3/2012, 23:11 | |
| Tegelinskid Ei no mul suht savi, mis nimega meid kokku võetakse Ei no... Ma arvan, et need, kes selle kuukirja loomisesse kaasata, peaksid olema siin ikkagi sellised ee.., tegusamad. Kes nagu ikka elavad siin foorumis ja kellega pole keeruline ühendust võtta kui vaja. Neid saab rohkem usaldada ka selles suhtes, et kui midagi vaja mingiks ajaks ära teha jne. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 11/3/2012, 23:14 | |
| | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 11/3/2012, 23:28 | |
| Kui inimesed tulevad, tuleb KOMMENTEERIDA, LUGEDA, SUHELDA! Kui nad üksi siin on ja keegi nendest ei huvitu, lähevad ära... nii et kes on aktiivsed, peaksid minu meelest veel võimalikult palju aktiivsemad olema! (A) Aga mul on hea meel, et kellegi peas plaanike siia aktiivi juurdesaamisest küpsema hakata tahab. Jah. Väga hea! Nagu need Tänapäeva noorsooromaanivõistlused-asjad. :) Hea informeeriv. :) Aga Sille magama. Homme tulen ja loen, mida ägedat te korda saatsite, kellel teil jaksu veel üleval olla. Und! | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 00:54 | |
| Jep. Täitsa nõus Naughty'iga Et näiteks need intervjuud vanade tegijate ja uute tegijatega... Võiks olla nagu sellised tavalised küsimused + mingi ankeet selliste pisut veidrate küsimustega (see siis nagu meelelahutuslikel eesmärkidel) või midagi sellist... Et kui need intervjuuküsimused oleks nagunii alati erinevad, siis see ankeet võiks olla alati sama jne... Uudised kirjandusmaastikult... Võib-olla isegi mingeid arvustusi sisse tuua... Raamatute-filmide, äkki isegi muusika kohta? Samas võib tuua ka soovitusi nende kolme kohta jne. Nasicc vist mainis ka kirjutamisnippe??? Võib-olla isegi mõnede kaela jätta mingi kolumni sarnane asi? Oleks päris vägev tegelikult... Kajastada möödunud 2 kuu statistikat näiteks jne... A'la mitu uut foorumiga liitujat, jne. Kuigi see võib olla tüütu ja mitte nii põnev, but still... Hah, ja mul tulid see vanadest kõrvalejäänutest ajakirjadest need isiklikud horoskoobid meelde, haha Eniveis... Selle peale tulin hetkel mina. Ma ei tea, mis teie arvate..? | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 01:34 | |
| Jee, Naughty ka unetu Mnjaa, mulle endale meeldiks tegeleda näiteks arvustustega... või siis kolumniga... Ja jahm, teadaanded Seal siis näiteks jah need numbrilised faktid ja nii edasi... Samuti võiks need, kes lõpuks sellega ametlikult tegelema hakkavad, välja valida ka mõned uued jutud, millel nagu soovitada silma peal hoida vms... Kasvõi review'id foorumi juttudest oleks ka päris vägevad ju? Mul tuleb küll tuhin sisse juba... Niipalju ülikooli, kirjutamise ja eraelu kõrvalt peaks ikkagi aega leidma... Arvatavasti me ei tulegi kohe kõige peale, mida ma kuukirja toppida võiks... Aga küll see edasi areneb. Mõtteid tuleb alati juurde. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 02:11 | |
| E i no varsti oleme juba nii targad, et head joonistajad ja naljategijad teevad nii, et anekdoodid ja koomiksid ei ole ka välistatud.
Ma räägin kui pealehakkamist ja tahet on siis saab sinna igasugu selliseid asju panna, et uhuhuuuu!!!! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 02:16 | |
| Muidugi saab Seltskonnaveerg ja muu stuff | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 02:25 | |
| issand, ise ka imestan, kui palju võib ühele inimese ideid pähe tulla kui vähegi oma ajurakukesi liigutada!!
Jepp, kuulutused jms, mingitest etendustes vms!!!!
Mis sa Audrey ei mõista ka magada w? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 06:57 | |
| Mõistis vist. xD )Ma pole veel MG-i jõudnud. ) Teil on ÄÄRMISELT HEAD ideed! :) Teen pärast kooli esimese postituse lõppu endal koondi, kus kõik asjad on ära märgitud. Ja kuna teil juba selline tuhin on peal, hakake midagi otsast tegema! :) Meil on juba praegu palju ideid ja juba praegu peaks asi huvitav välja kukkuma. :) | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 12:57 | |
| Eee, jah Naughty. Ei oska Auts magada Jäin alles peale viit hommikul magama ja umbes pool tundi tagasi ärkasin... Igatahes ee... tore, et mõtted meeldivad nasicc Aga näiteks kolumn... Peaks panema teatud asjade sõnalise pikkuse ka paika | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 13:22 | |
| Ja sa hakkad hulluks minema, Naughty. Võta mõni ajakiri kuskilt ja uuri asja kolumn = nagu toimetaja veerg jne... Mõistad? | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 13:33 | |
| Vot ei tea Igatahes sa kasutad palju hüüumärke, mis jätab mulje nagu sa karjuks seal juba | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meie juttude (snlhmn-i) kuukiri 12/3/2012, 13:56 | |
| | |
|
| |