Have a nice sleeping
Leidis änd d¾entlõmäns, pripear to hääv a naiss sliiping...
Võtke stopper välja ja vaadake, kaua aega teil võttis selle KÕIGE läbi lugemiseks, et jõuda viimase sõna juurde. Ärge kiirustage.
Kava:
Ah krt, ma ei viitsi seda koostada. Otsige ise...
Selle ajalehe sõna, mis on mõeldud nii kauaks, kuni järgmine ajalehe number tuleb on
- Spoiler:
Ööd...
Et siis ennustus järgmise numbrini...
Jäär – Täna on eriti seksikas päev, kuna sa tunned end nii seksikana selles seksikas keskonnas ja seksikate poiste ümber. Teile võib tulla mõteisse pidevalt seksikas sõna ‚sex’ ning teil võib tekkida seksikad huvid huvid, mis näiteks seksikas sex täpsemalt on või seksikas soov ise seksikalt sexida. Kui te ei suuda seksikalt lõpetada seksikast ‚sex’ist mõtlemisest, siis teadke seksikalt, et tegemist on seksika haigusega, mis on seksikalt saadud seda seksikat horoskoopi lugedes, kuna te ISE hakkasite seksikalt mõtlema sellele värgile ja see on kah tänu sellele seksikale tekstile siin...
Sõnn – Teie oht on sõnnikud. Vaadake maha, kuna teid ähvardab sõnniku, kaka, koerasita sisse astumine. Uskuge mind, pärast pole hea olla...
Kaksikud – Peaksid teadma, et iga hetk võib maailmas sündida kaksikud. (Ei tea, mis ma selle all mõtlesin xD)
Vähk – Sinuga võib juhtuda üks neljast.
- Sa võid avastada, et sul on vähk
- Sa sööd lõunaks vähki
- Sa lähed kalale
- Alati on muidugi võimalus, et ühki neist ei juhtu
Lõvi – Sa võid millegi peale vihastuda, kasvõi selle horoskoobi peale ning sa valad oma aggresiivsust kellegi teise peale välja.
Neitsi – Sa võid olla kellegile täielik neitsi, näiteks kui bussis seisad ja ise ei märkagi, et keegi vahib sind. PS: Tegemist võib olla ka vana mehega, nii et ole eriti ettevaatlik.
Kaalud – Matemaatikas tuleb arvatavasti ennem töö, kui järgmine number välja tuleb
Skorpion – Täna tunned end kõige paremini. Said just kriisist välja ja sa said suurimad mured kaelast. Samuti leppisid sa kellegi lähedasega ära. Sinu mured on arvatavasti mõneks ajaks korras.
Ambur – Ettevaatust, sul võib tulla kirjutamise maania peale...
Kaljukits – sul tekib huvi koopamaalingute suhtes... Vähemalt võib tekkida
.
Veevalaja – sul on viimasel ajal ja ka edaspidi suuremat sorti pidev joogijänu...
Kalad – ujumisisu on sul...
3. Picture of this month - Game
Tegemist on GTA IV-ga, mis tuleb alles Novembris välja. Ometi on ta juba xbox360-l ja ps3-l väljas.
4. Picture of this month - Anime
Tegemist on animega, mille nimi on - Clannad
Clannad on minu lemmik anime, millel tuli nüüd teine season alles välja. Soovitan vaadata.
Pildil üritavad nad kätest kinni võtta, nagu loverid teevad
.
5. Momently favorite story.
Minu lemmik story on hetkel siis Prince Kirameki - Fantaasiajutt (l).
I love it
.
6. This Number's Ultimate hyper smart Sentence...
Teisisõnu siis selle numbri ultimeit hüpper tark lause:
- Spoiler:
Get a life
osta elu
7. This number's link...
Nagu suht normaalne pleiss... Kliki siia.- Spoiler:
Hahahaaa. tüng
8. This numbers joke.
Ema paneb oma last magama, kui isa tuleb sinna tuppa. Tüdruk juba magab.
Ema: "Ta on nagu uinuv kaunitar"
isa: "Mis sa nüüd, ta on puhas kriitik."
PS: Et sellest aru saada, peab olema rates konto
, või pidi kunagi seal vähemalt olema
9. End of this story.
Enne kui lõpetan selle igava numbri ja puha, siis pean veel ütlema lõppsõna. Iga kord peab see olema erinev, siis ma pean mõtlema, mis seekord ütlen. Ok, üritan siis:
Niisiis, aitäh et te jõudsite siia lõppu siis lõpuks välja.
Loodan, et sul ei läinud kaua aega selle läbi lugemiseks, aga mis ma siin loodan. Vahepeal jääte magama ja siis lähete MSNi ja siis käite surfamas ja vahepeal loete teiste jutte ja siis käite koolis ära ja siis käite vetsus ja vahepeal käite söömas ja mai tea mida veel.
Enivei siis, et uus number tuleb siis, kui on palju kommentaare xD.
Tegelt siis, kui on inimesi, kes suutsid selle ilusasti läbi lugeda, ilma et magama oleks jäänd.
Aga baibai siis