Ma arvan, et siin jutus on kõike, põnevust, armastust, draamat jne. sellepärast ma panin selle jutu siia :) Ja Kristiina Elu, ei jää pooleli :)
Ja ma mõtlesin, et ma panen ikka nende päris nimed seal, sest mul võivad need sassi minna. Ainult need nimed, mis mul meelde ei tule, need on teised.
Sissejuhatus
Ma olen Bella. Mul on tumepruunid juuksed ja pruunid silmad. Mul ei ole õdesi ega vendi.
Mu isa ja ema on lahutatud, emal on uus mees, isal pole aga veel uut naist. Me räägime emaga E-maili teel, sest ema elab üldse teisel maal, Aafrikas.
Mu isa Charles tõi mu siia, Forksi. Siit mu elu hakkab edasi minema.
Mul pole veel boyfriendi, aga ma loodan, et ma leian.
Mu ema Fiona ja ta uus mees Robert viivad mind lennuki peale. Mul on autos täiega palav ja tegin akna lahti.
Kui ma lennujaamas olin tegin emale kalli ja nägin, et emal tuli natuke vett silmadest. Kui ma lennuki peal olin, lehvitasin neile aknast.
Jõudsin Forksi. Ma ei teadnud, mitu tundi ma lendasin.
Varsti nägin isa autot ja ma istusin sisse.
"No, kuidas reis läks?" küsis parajasti isa, kui ma autoukse lahti tegin. "Väga hästi" ütlesin vaikselt, sest mul pea valutas lennusõidust.
Terve tee me niisama rääkisime tühjast ja ka samuti emast ja ta mehest Robertist.
Kui ma juba lapsepõlve maja nägin, ei olnud see põrmugi muutunud. Isa parkis auto ära ja ma nägin ühte punast autot seismas maja ees.
"Mis see on? sul on uus auto?" naeratasin ma, aga ma ikkagi teatsin, et see polnud ültse tema stiil. "Ei, see on sulle" naeratas isa vastu, kohe istusin autosse sisse ja hüüdsin : "Lahe!" Isal oli hea meel, et mulle meeldis.
Läksin oma tuppa kohe, kui ma majja astusin.
Mu tuba ei olnud samuti muutunud, ainult mõned asjad. Kahekohaline voodi, arvutilaud, kus ma saan õppida ja arvuti oli ka, et saaksime emaga kirjutada ja muid asju vaadata. Mulle meeldis mu tuba, see oli selline ... mõnus. Kohe tuli lapsepõlv meelde.
Isa lubas mul juba homme autoga kooli minna.
Ärkasin. Vaatasin kella, 7:12. "No tore!" naersin omaette.
Ma võtsin rätiku ja läksin du¾¾i alla. Ja kammisin juuksed ära, ega ei saa ju sassis peaga kooli minna.
Köögist kuulsin kolistamist. Läksin alla ja ma nägin, et isa ei oskanud midagi muud teha kui ainult võileibu.
"Isa, ma võin nüüd ise süüa tegema hakata" isa ehmus "Vabandust!" hüüdsin ma naerdes.
Ma sõin isa tehtud võileivad ära ja siis me läksime koos ära. Isa andis mulle enne tööle minekut ka varuvõtme.
Isa hakkas minema. Ma pesin taldrikud ära ja keerasin ukse lukku. Ning sõitsin kooli.
Koolis. Kaks tundi oli päris mõnusad ja kaks jällegi halvad. Ning siis me pidime sööma minema.
Ma istusin koos klassiõega, Jessica'ga.
Varsti tulid ka meie juurde veel Grete ja kaks poissi, Mike ja Sten
Nägin, et mingid inimesed tulid veel, kohe küsisin Jessica käest : "Kes need on?" "Need? Eem, need on ..."
Tuli välja, et nad on Alice Cullen, Edward Cullen, Rosalie Cullen, Chuck Cullen, Kevin Cullen.
Alice on päris kena, lühiksete pruunide juustega.
Edward on pruunikad - punakad juuksed, sassis.
Rosalie on blondide juustega ja kena.
Chuck on tumepruunide juustega, lühikesed.
Kevin on helepruunide juustega, sassis.
Aga huvitav on see, et kõigil on hele nahk.
Kas nad on ühest perekonnast, aga perekonnanimi on küll sama, nii palju lapsi ühel perel...
---
Meeldis? huh, mu käsi on täiega väsinud
Kriitikat ka