Muide selle naeratuse pärast ma seda lõpuni ei vaadanud.
Külaline Külaline
Pealkiri: Re: Camp Rock :D 29/5/2009, 21:06
Pärishea film oli.Aga see naeratus jälle ja ebamäärane lõpp nagu,et keegi kolmas napsas võidu ja...Mitchie oleks pidand võitma ju.
HellouKitty1 Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 9 Age : 29
Pealkiri: Re: Camp Rock :D 17/10/2009, 23:32
Tahaks täiega näha tundub äge:) Disney pealt saaks näha aga mul pole:( Keegi oskab õelda, kust seda võiks veel näha peale Disney?
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
Pealkiri: Re: Camp Rock :D 11/3/2010, 19:37
Oeh.. Seda filmi olen ma nii palju vaadanud. Ja jah, ei tea küll kelle pärast. JB!! Ofc. Tundus alguses kuidagi nii hea film. Eitea, enam ei istu eriti see film. Disney filmid viskasid üle.
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
Pealkiri: Re: Camp Rock :D 11/3/2010, 20:08
Kusjuures, mina, kes ma seda filmi aint poole silmaga jälgisin (kuna ma tsillisin snlis, jou) nägin filmiviga seal, muhahahahaha. Nad seisid selle Mitchiga mingi asja peal, seal järve ääres ja siis see Demi oli, et.. OMG, MA TEAN TEANTEANTEANTEAN. Aint, et tegelt oli ta seal esimest aastat ja kui keegi oleks üldse teadnud, et see mehike sea enne hääletust ütleb, et konkurss võimisiganesasi on läbi, siis oleks see pidand pigem Mitchie olema, eks? Aga ma niisama ilgun tegelt.. noortekas, ega need Duffiga siis tegelikult paremad ei ole. Üks Disney kõik.
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
Pealkiri: Re: Camp Rock :D 12/3/2010, 23:53
Camp Rock 2-e Sneak Peek:
Mis siis, et mul esimene osa juba üle visanud on, teist tahan ikka näha. Jemi juuuuu!!!!!!!!
kettu Tasane
Postituste arv : 3 Age : 25
Pealkiri: Re: Camp Rock :D 19/8/2010, 13:36
Minu jaoks üsna normaalne film. Kuigi esimeses osas olid mõned üsna veidrad kohad. Loodan, et teine osa on veel parem.
kettz Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Tallinn
Pealkiri: Re: Camp Rock :D 30/8/2012, 13:57
olen näinud, mõlemat osa väga meeldis, eriti meeldisid mulle Jonased Nick ja Joe - nad parimad eriti Nick
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
Pealkiri: Re: Camp Rock :D 30/8/2012, 18:09
Olen näinud ja suht meeldis. Kuigi teist korda vaadata küll ei viitsi vist. Mitte siis kui on midagi muud vaadata
Wonderfuday Kojamees
Postituste arv : 27 Age : 31 Asukoht : ruler of my own little world.
Pealkiri: Re: Camp Rock :D 28/10/2012, 13:11
Camp Rock oli päris ok. muidugi esimene osa oli pare kui teine aga noh, head laulud ja Demi häält on raske ületrumbata... ema ütles kui nägi Camp Rock 2 "Kui Demi ja Joe laulavad koos siis ütleks et Joe ei oska laulda."