MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
AutorTeade
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime24/2/2012, 00:11

Kaspar, Kaspar Very Happy Very Happy kui ta mulle nii väga ei meeldiks käiks taa ikka räigelt närvidele

UUT!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime24/2/2012, 10:00

Everleigh - saaks ma vaid oma arvuti tagasi.... Very Happy
Teiste armust on ikka jube sõltuda. Very Happy

Herbts - Järgmises osas. :)

Karolin - vähemalt nüüd te mõistate Kaarit. Very Happy
Kuigi ta hakkas teile ju meeldima siis, kui tal ka Kaari kiusamine käsil oli. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime24/2/2012, 15:36

Siis kiusaku Kaarit uuesti aga teda tahaks sisse kindlasti nüüd Very Happy
Hihih Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime24/2/2012, 17:32

Kaspar on endiselt lahe.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime26/2/2012, 16:00

Ma olen seda osa kirjutan kuus tundi üle ekraani Sõpru vaadates ja netis istudes, seega... *kratsib kukalt*
Nautige. Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:35). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime26/2/2012, 18:57

Paar kohts olid nagu natuke segased, aga muidu super Very Happy

Tore, et Sanna Mike'i peale vahelduseks pahane ka on, aga see ie ole ülds tore, et Mike ja Markkus...noh nagu nii on. ei tahaks, et midagi seda suurepärast sõprust rikuks.

UUT!
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime26/2/2012, 21:38

Nõustun Karoliniga.. :)
JA uut tahaks kaa.. :)
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime26/2/2012, 21:44

Hmm. Huvitav.
Mälestuse peale ütleksin ma lihtsalt FEIL Very Happy
See on äge et Mike ja Sanna aka Kaari jälle koos aega veedavad. Tegelt ma lootsin siin suuremat edasiminekut aga noh, eks see tule hiljem. Loota vähemalt võib xD
Mulle ei meeldi see kooslus - Mike, Sanna ja Markkus. Siit võib kõike oodata ning see pole midagi mis head tõotaks Very Happy
Aga noh, see minu arvamus.
Uut osa tahaks nüüd küll. Ja kiiresti ^^
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime26/2/2012, 21:57

Kas see, et Mike ära 'unustas' Markkuse tuleku, et ta ise Sannaga olla saaks, pole edasiminek? :-D
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime26/2/2012, 23:21

Mulle ei meeldi, et Sannale Markkus meeldib. Kuigi Markkus on nunnum.

Ja bowlingus pannakse kaks keskmist sõrme neljast aukudesse. Very Happy Pluss pöial. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime26/2/2012, 23:28

On aga mitte see mida ma ootan siin suure huviga xD
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime27/2/2012, 07:04

Ups, Very Happy

Ja mida sa suure huviga ootad? Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime27/2/2012, 13:23

Ma arvan, et sa suudad selle ise ka välja mõelda Razz Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime28/2/2012, 03:45

Ma ei oskagi seda juttu kuidagi kommenteerida. Lugesin paljud osad mitu korda läbi ja ikkagi ei osanud mitte midagi öelda. Ma isegi ei tea, kas see on hea või halb, aga ma arvan, et kuna see jutt tekitas minus palju mõtteid ja tuletas meelde palju asju(ei ole veel välja mõelnud miks), arvan siiski et kommentaar on positiivne.

Mulle tundub, et sa oled sellesse jutusse pannud päris palju energiat. Mis on ka väga positiivne.

Iatahes segane värk, aga mulle vist ikka meeldib. Usun et paar korda veel kõik osad läbi lugeda, siis oskan enda kommentaari veidi selgemalt välja kirjutada.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime28/2/2012, 07:27

Lugesin selle kommentaari labi, kratsisin kukalt ja tegin oma hommikusi toimetusi edasi ja seedison. Very Happy
Koigepealt seda, et keegi on seda juttu ilmselge tahelepanelikkusega lugenud (ma ise olen paljusid osi labi epanud vaid kirjutades, mitte ule lugedes. Kardan juba seda aega, mil pean jutu kriitilise pilguga ule vaatama ja asju parandama-muutma-taiendama.)
Ja mul on utlemata hea meel, et see sind motlema on pannud. Very Happy seda ma paljude asjadega tahangi.
Loodan, et oskad millalgi veel midagi oelda. ;D

Nii. Aga nuud uldine update. Isa uuris tarbijakaitsest ja pmst on mul oigus kas asendusarvutile voi raha tagasi kusimisele. Ta laheb reedel nkn Tlna ja kui enne pole asjast kuulnud, siis laheb kusib seda asendusarvutit voi midagi. Kui nad talle just ei luba, et jrgmise nadala jooksul, siis akki on mul reedel korraliku suurusega arvuti, mida ma oma voli jargi kasutada saan, sest truth be told.... Siiani igatsesid minu arvutit koik teised, kuid nuud olen mina ka arvutist puhata saanud ja TAHAN LIHTSALT OMA LUCIFERI TAGASI! Very Happy
No ja kui mitte see reede, siis streigi ajal ma lahen ise ka Tlna ja kuna ma tahan Rahvusraamatukogus MGd kirjutada, siis hoidku need garantiikutid end selle vihase emalovi eest. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime4/3/2012, 17:48

Sa said nüüd oma asendusarvuti kätte.
Miks ma ei näe siin uut osa?
Tahan uut osa!
Kuuled, jh?! ^^
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime4/3/2012, 20:28

Tere! Very Happy

Sille ei saanud küll oma arvutit tagasi (veel), aga ta sai endale asenduarvuti, mille ma enda näo järgi tegin (kuigi siin on Vista ja sellega harjumine vajas aega pärast seitset Very Happy). Ma pole kindel, aga sellel on vist suurem ekraan. Very Happy *kehitab õlgu* Igastahes sobib ta vahepealseks asjanduseks küll. Very Happy

Siin ta on:
Spoiler:

Sain selle juba tegelikult reedel, aga nädalavahetusel olin Tallinnas (ja veetsin muuhulgas aega kirjutamisest unistades Very Happy Ma seda arvutit ei taha ainult eriti kusagil kaasas vedada Very Happy). Käisime Lambaga muuhulgas pool Tallinnat läbi, et mulle Brisingr saada - kas teil on ka muidu selline haigus, et kõik raamatud võiksid ideaalis ühes stiilis olla? Very Happy Noh... minu Pärandi sarjas ei saa vist ükski raamat olema samas stiilis, mis teine. Very Happy Siin nad mul on:
Spoiler:

Lugesin Eragoni mingi viis vms aastat. Very Happy *le sigh* Tglt ma praegu Eldestiga poole peal... kuid midagi selles sarjas on. Very Happy

Mis veel... (Ma pole nii ammu saanud niimoodi vabalt end arvutis tunda... Very Happy) Tahan teiega jagada katket Neil Gaimani blogist, mille peale ma täna sattusin ja milles olev jutt mulle väga meeldib. Ja äärmiselt meeldis mulle see koht kirjutamise kohta, millega ma totaalselt samastusin. Very Happy

It's a weird thing, writing.
Sometimes you can look out across what you're writing, and it's like looking out over a landscape on a glorious, clear summer's day. You can see every leaf on every tree, and hear the birdsong, and you know where you'll be going on your walk.
And that's wonderful.
Sometimes it's like driving through fog. You can't really see where you're going. You have just enough of the road in front of you to know that you're probably still on the road, and if you drive slowly and keep your headlamps lowered you'll still get where you were going.
And that's hard while you're doing it, but satisfying at the end of a day like that, where you look down and you got 1500 words that didn't exist in that order down on paper, half of what you'd get on a good day, and you drove slowly, but you drove.
And sometimes you come out of the fog into clarity, and you can see just what you're doing and where you're going, and you couldn't see or know any of that five minutes before.
And that's magic.
Neil Gaiman

Selle osaga on nüüd nii, et mul oli vedama saamisega natukene raskusi. Ei teadnud alguses tükk aega, mis nüüd saama peaks. Juhtub, kui ma kauem jutust eemal olen. Üle päeva või iga päev postitades tean ma tavaliselt täpselt, mis saama hakkab. Very Happy Aga nüüd ma peaksin saama asja ka aktiivsemalt arendada...

....ja Mike sosistas mulle kõrva, et ka tema saab nüüd jälle edasi tweetida. ;D

Nautige!

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:36). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime4/3/2012, 20:59

Mulle meeldis see osa.. kuidagi mõnus muhe ja noo.. :)
Priit oli kohe eriti... Very Happy Ja see et mike ja markkus ühes loos koos oli kummaline, eriti see kui sanna/kaari vahepeal tähelepanu rohkem markkusele pööras kui mike'le..
Aga uut tahaks juba... Very Happy
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime4/3/2012, 21:23

Mul oli Markkuse vanematest kirjutades lõbus. Very Happy
Loodan, et homme/ülehomme uus juba. :)
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime4/3/2012, 21:45

Nii. Osa oli tõesti lõbus! Omg, ma armastan Markkuse vanemaid. Nad on ägedad Very Happy
Eniveis. Osas oli palju nalja ja piinlike momente. Mulle meeldis ^^
Nüüd kus sul on olemas oma arvuti, tahan ma uut osa kiiremini Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime4/3/2012, 21:48

*le sigh* xD
Nüüd sa lihtsalt julged nõuda tihedamini. Very Happy
Aga tuleb, küll ta tuleb. :)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime4/3/2012, 22:00

Markkuse vanemad olid toredad Very Happy

Aga ma ei taha, et Markkus ja Mike tülli läheksid!

UUT!
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime4/3/2012, 22:01

See õhkkond oli seal kuidagi väga...pingeline
ütleme siis nii, et ma tahan nüüd teada, mis seal edasi saab:D

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime8/3/2012, 16:13

Ja uus osa! Very Happy
Me likes streik. Very Happy

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:37). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime8/3/2012, 16:23

Ma olen nii kurb *peaaegu nutab* Ma olen selle jutu juba korraks läbi lugenud, aga ei mäleta mitte muffigi, mis tähendab ainult ühte, hakkame aga otsast peale.

Seega sorry, ma isegi ei kommenteeri ennem pikemalt, aga luban, et kui olen endas jälle selgusele jõudnud, saad siia sellise kommentaari, et kukud pikali:D
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 19 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]