| Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) | |
|
+14Naughty Lily Herbts Griffu. LittleMissy Stiina Kärolyn Lammas Karolin Prince Kirameki -mariliis Murtagh Everleigh nasicc 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/3/2012, 23:35 | |
| Dream come true. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/3/2012, 23:36 | |
| xD Good one. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 27/3/2012, 23:39 | |
| | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/3/2012, 18:16 | |
| Loodan, et jõuan täna selleni. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/3/2012, 21:52 | |
| Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:45). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/3/2012, 22:14 | |
| selle kõrval tunduvad Sanna probleemid kuidagi...tühistena. Sa andsid seda nii hästi edasi- väga elav pilt tekkis silme ette (veel elavam kui enne ja see juba ütleb midagi ) Uut palun! | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/3/2012, 22:21 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/3/2012, 22:23 | |
| Karolin - Oeh. Väga tore! Kartsin kui hästi ma suudan seda meeleolu seal edasi anda. :) Naughty - Panid jah mööda täna natukene. Aga see ju teaserite mõte ongi, eksole? Komistama panin ma sinna meelega. ;D Ilus kurb osa... väga hea. :) | |
|
| |
-mariliis Võlur
Postituste arv : 63 Age : 29
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/3/2012, 22:24 | |
| tead, ausalt, käi perse. sa ajasid mind nii nutma, see oli nii hästi kirjutatud, et kujutasin kõike vaimusilmas ette.
palun uut! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/3/2012, 22:26 | |
| *vaatab ekraani kahetsuse ja heameele ja tagasihoidlikkuseseguse pilguga* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/3/2012, 22:43 | |
| | |
|
| |
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 28/3/2012, 23:03 | |
| Mis te tegite täna Naugthyga diili, et kirjutate nutukad? Mike'st on kohe nii nii kahju. | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/4/2012, 21:32 | |
| Oijah... meie munaprobleem. Isa pani meile elutoa laua sisse jälle muru kasvama. Neljapäeval. Pildi tegin ma eile, kuna arvasin, et saan eile osa üles pandud. Lasen teil meie muru kasvamist jälgida. Meie muru eile: - Spoiler:
Oli muld veel. xD Ja seoses munadepühaga... mulle kohutavalt meeldivad üllatusmunad. Ostsin endale ka! (Esialgu tulin koju: üllatusmuna pole Konsumis. Ellika oli wuuuuut ja ütles mulle, kus nad on. Ma mingi et aa siis. Kummikommide juures, mitte teiste Kinder asjade ega ¹okolaadide juures. Mina teadsin siis otsida... ) Aga asi on vägev. - Spoiler:
Nautige! Loodetavasti on lõbusam kui eelmine osa. :) Naughtyga olime äkki ühes rütmis tol päeval. Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:45). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/4/2012, 22:10 | |
|
Kuule kui ma alguses juttu hakkasin lugema, oli mul plaanis mõni naljakam koht välja tuua, et sa seda näeksid, aga nüüd...hahahahahahahahaaaaahhahahaaaaa *pühib naerupisaraid jälle* Mida rohkem ma edasi luesin, seda enam sai mulle selgeks, et uhas mõtetus on naljakad kohad siia välja tuua, sest tõenäoliselt oleksin pidanud selle otsast lõpuni siia kopeerima. hahahahahhaaa
Ei no reaalne tase. Sa ikka oskad sille. Panid mind irvitama nii, et terve ühikas arvab nüüd, et olen narugaasist üledoosi saanud.
Ikkagi toon ühe koha välja. See oli koht kus hakkasin esimesena lakkamatult ja kuni pisarateni naerma.
Mu silmad lähevad suureks. „Te räägite minust? Mida te siis minust räägite?“ küsin ehmunult.
„Jeesus. Sellest kui rohelised sinu rohelised aluspüksid on,“ ütleb sõbranna silmi pööritades ning tagasi oma raamatu poole pöördudes. No kas enam naljakamalt ei saanud w?...hahahaha
Sa oled ikka minu lemmik naljatilk maailmas (L)
PS: Sinu üllatusmunast saadud mänguasi on väa armas. Kade olen sinu peale ja nüüdsest hakkan mina ka üllatusmune sööma. Kasvõi annan magusa osa kellelegi ära, aga tahan ka seda mänguasja. Ja see muru...hihi vohab nii, et vähe pole ju | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/4/2012, 22:24 | |
| *naerab* Tead, sa juba MSNis ajasid minu enese ka nii naerma oma naermise kirjeldamisega, et... Loodan, et teistelgi siis oli nii naljakas seda lugeda. Või et natukene nii naljakas. Ma olen KURIkuulus su ühikas vist varsti, kui asi nii edasi läheb. (A) :) Loome üllatusmunamänguasjade armee! *naerab nüüd edasi* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/4/2012, 22:29 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/4/2012, 22:32 | |
| Heh. *edvistab* Nii äge. xD
Olen uhke ja uhkustan ja tunnen rõõmu ja nüüd küsitakse mult, mis mul viga. xD
Vot. See viimane lause oli super! ;D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/4/2012, 22:40 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) 1/4/2012, 22:43 | |
| Noh... pool juttu on veel ees, nii et... xD Paljugi võib juhtuda. | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Sponsored content