MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)

Go down 
+14
Naughty
Lily
Herbts
Griffu.
LittleMissy
Stiina
Kärolyn
Lammas
Karolin
Prince Kirameki
-mariliis
Murtagh
Everleigh
nasicc
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime27/3/2012, 23:35

Dream come true. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime27/3/2012, 23:36

xD Good one. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime27/3/2012, 23:39

;D xD
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 15:28

Kuhu uus osa jääb?? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 18:16

Loodan, et jõuan täna selleni. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 18:18

Jeeeei ^^
Oleks super, kui jõuad selleni (A) Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 21:52

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:45). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 22:14

Sad

selle kõrval tunduvad Sanna probleemid kuidagi...tühistena.

Sa andsid seda nii hästi edasi- väga elav pilt tekkis silme ette (veel elavam kui enne ja see juba ütleb midagi )

Sad

Uut palun!
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 22:21

Nuuks! Crying or Very sad Nii kahju on vanaemast. Crying or Very sad

Selleks sul siis oligi vaja seda vana laulu? Mina arvasin, et sa oma vanaemale otsid seda Rolling Eyes

Ja siis see koht, mis sa mulle msni saatsid. lol! Ma ikka panin nii mööda, et vähe polnud Laughing
No aga ega ma arvanudki, et mul õigus on. See oleks liiga ilus olnud. Neutral

„Mis su enda autoga on?“ küsin, kui Mike üle õla vaatab, et millelegi otsa komistamata välja tagurdada.
Mainiks ära, et autoga komistamine...hmmm...kuidas see võimalik on? Sinna sobiks lihtsalt millegi otsa tagurdamata auto välja ajada. Või midagi selletaolist, sest komistama lol!

Aga ikka väga kurb osa oli. Minujaoks muidugi ilus, sest siin oli palju Sanna ja Mike'i vahelist lähedust ja emotsioone. Wink

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 22:23

Karolin - Oeh. Väga tore! Kartsin kui hästi ma suudan seda meeleolu seal edasi anda. :)

Naughty - Panid jah mööda täna natukene. Very Happy Aga see ju teaserite mõte ongi, eksole? Very Happy
Komistama panin ma sinna meelega. ;D
Ilus kurb osa... väga hea. :)
Tagasi üles Go down
-mariliis
Võlur
-mariliis

Female Postituste arv : 63

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 22:24

tead, ausalt, käi perse.
sa ajasid mind nii nutma, see oli nii hästi kirjutatud, et kujutasin kõike vaimusilmas ette.

palun uut!
Tagasi üles Go down
http://styleofmimi.blogspot.com/
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 22:26

*vaatab ekraani kahetsuse ja heameele ja tagasihoidlikkuseseguse pilguga*
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 22:43

Tõsi ta on jah. Igatahes see komistama on seal veider. Ütle mis sa ise tahad Very Happy

Sille räägime parem sõnast tagasihoidlikkuseseguse! Laughing No see on nüüd küll selline sõna, et karp vajus lahti ja no tee mis tahad kinni ei lähe Very Happy
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 23:03

Mis te tegite täna Naugthyga diili, et kirjutate nutukad?
Mike'st on kohe nii nii kahju.
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime28/3/2012, 23:50

Sille mainis ammu juba, et Mike tuleb juttu tagasi, aga et osa tuleb kurb Wink

Mina mõtlesin enda jutu kurvaks pööramisele alles eile. Alustasin eile kirjutamist ka ja just selle kurva koha jätsin tänaseks, sest ei suutnud eile ise ka seda kirjutada. Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime30/3/2012, 20:50

Ma lugesin selle osa juba ammu ära aga polnud kommenteerinud. Osa oli kurb ja neetult hästi kirjutatud. Tekitas külmavärinaid, kui lugesin (see on hea) Very Happy
Uut osa tahaks nüüd ^^
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime1/4/2012, 21:32

Oijah... meie munaprobleem.
Isa pani meile elutoa laua sisse jälle muru kasvama. Neljapäeval. Pildi tegin ma eile, kuna arvasin, et saan eile osa üles pandud. Very Happy Lasen teil meie muru kasvamist jälgida. Very Happy
Meie muru eile:
Spoiler:
Oli muld veel. xD
Ja seoses munadepühaga... mulle kohutavalt meeldivad üllatusmunad. Very Happy Ostsin endale ka! (Esialgu tulin koju: üllatusmuna pole Konsumis. Ellika oli wuuuuut ja ütles mulle, kus nad on. Ma mingi et aa siis. Very Happy Kummikommide juures, mitte teiste Kinder asjade ega ¹okolaadide juures. Very Happy Mina teadsin siis otsida... Very Happy)
Aga asi on vägev. Very Happy
Spoiler:
Nautige! Loodetavasti on lõbusam kui eelmine osa. :) Naughtyga olime äkki ühes rütmis tol päeval. Very Happy

Osa on loo kaitsmiseks eemaldatud. Vabandan kõigi ees, kellel polnud võimalust seda juttu lugeda! Ehk ühel päeval avaneb see võimalus taas.
Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 1khtd

Viimati muutis seda nasicc (19/6/2012, 00:45). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime1/4/2012, 22:10

lol!

Kuule kui ma alguses juttu hakkasin lugema, oli mul plaanis mõni naljakam koht välja tuua, et sa seda näeksid, aga nüüd...hahahahahahahahaaaaahhahahaaaaa Laughing *pühib naerupisaraid jälle* Very Happy
Mida rohkem ma edasi luesin, seda enam sai mulle selgeks, et uhas mõtetus on naljakad kohad siia välja tuua, sest tõenäoliselt oleksin pidanud selle otsast lõpuni siia kopeerima. hahahahahhaaa Laughing

Ei no reaalne tase. Sa ikka oskad sille. Panid mind irvitama nii, et terve ühikas arvab nüüd, et olen narugaasist üledoosi saanud. Laughing

Ikkagi toon ühe koha välja. See oli koht kus hakkasin esimesena lakkamatult ja kuni pisarateni naerma.

Mu silmad lähevad suureks. „Te räägite minust? Mida te siis minust räägite?“ küsin ehmunult.

„Jeesus. Sellest kui rohelised sinu rohelised aluspüksid on,“ ütleb sõbranna silmi pööritades ning tagasi oma raamatu poole pöördudes.

No kas enam naljakamalt ei saanud w?...hahahaha Laughing

Sa oled ikka minu lemmik naljatilk maailmas Wink (L)

PS: Sinu üllatusmunast saadud mänguasi on väa armas. Kade olen sinu peale ja nüüdsest hakkan mina ka üllatusmune sööma. Kasvõi annan magusa osa kellelegi ära, aga tahan ka seda mänguasja. Laughing
Ja see muru...hihi vohab nii, et vähe pole ju Razz Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime1/4/2012, 22:24

*naerab* Very Happy

Tead, sa juba MSNis ajasid minu enese ka nii naerma oma naermise kirjeldamisega, et... Very Happy Loodan, et teistelgi siis oli nii naljakas seda lugeda. Very Happy Või et natukene nii naljakas. Very Happy
Ma olen KURIkuulus su ühikas vist varsti, kui asi nii edasi läheb. Very Happy

(A) :)

Loome üllatusmunamänguasjade armee!

*naerab nüüd edasi* Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime1/4/2012, 22:29

Sa oledki. Ammu juba Sille. Ja kõik armastavad siin sind sellepärast, sest neile tegelikult meeldib kui ma lõbus olen ja naeran Wink

Seega ole uhke! Uhkusta. Tunne rõõmu, ära pelda mind rohkem naerma ajada! Very Happy

Aga no tõepoolest osa oli seekord suurepärane, kuigi seal oli Markkus Sannale nii lähedal ei suutnud ennast isegi sellepärast häirituna tunda. Kõik oli tibens-tobens Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime1/4/2012, 22:32

Heh. *edvistab* Nii äge. xD

Olen uhke ja uhkustan ja tunnen rõõmu ja nüüd küsitakse mult, mis mul viga. xD

Vot. See viimane lause oli super! ;D
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime1/4/2012, 22:40

Mõtle. Mis siis kui mulle Markkus meeldima hakkab kogemata?? Tegelt...*mõtleb korraks* scratch See ei oleks võimalik. liiga magedalt ebareaalne. Ei...Ma võin teda taluda ja kannatada, aga meeldima ta mulle ei hakka. No ei hakka... confused Laughing
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime1/4/2012, 22:43

Noh... pool juttu on veel ees, nii et... xD Paljugi võib juhtuda. Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime1/4/2012, 22:45

Kas tõesti nii palju w? Shocked
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime1/4/2012, 22:47

Oh mu jumal! Very Happy
HAHAHAHAHA!
See oli tõsiselt naljakas osa ja mulle TÕSISELT TÕSISELT meeldis Markkus selles osas. Kasparit ma ei pea mainima, sest Sille teab niigi et ta on äge tegelane xD
Aga jaa, terve selle osa lugemisel ma lihtsalt muigasin ja naersin.
Et siis edasi! Uus osa võiks homseks olemas olla Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)   Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!) - Page 33 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Mike Goldwin (uus versioon) (LÕPETATUD ja KUSTUTATUD!)
Tagasi üles 
Lehekülg 33, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Mike Goldwin. ( 120. osa)
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]