| Laulja [28/...] | |
|
+7Viinamari Herbts Mezilane AliceInWonderland XD Keku SugarPiece Cilen 11 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 21/10/2012, 12:26 | |
| Uus osa siis. Pean kahjuks mainima, et tundub, et mul on midagi viga selle looga. Ma kavatsen selle kindlasti ära lõpetatada, kuid ma pole kindel, kas siia koheselt uus osa järgi tuleb. Eks seda näeb . Kuid kindlasti kavatsen nukkudega edasi kirjutada. Enjoy!Kahekümne kaheksas Matthew
Viimati muutis seda Emand (26/10/2012, 10:23). Kokku muudetud 2 korda |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 21/10/2012, 18:10 | |
| Atsa, nüüd läks põnevaks. Muidu katel käib ühe t-tähega. Aga uut. | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 21/10/2012, 18:47 | |
| Läheb põnevaks Esimeses lõigus märkasin paari näpukat. Ei hakka välja tooma, arvan, et leiad need vaevata üles :) Ootan uut :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 21/10/2012, 20:35 | |
| Parandasin siis esimesed näpukad, mida märkasin, kuid kindlasti jäi veel neid sisse. Tegelen nii pea kui pea rohkem võtab. Ning loodetavasti tuleb uus osa kiiresti ning kui väga veab siis see lugu lõppeb selle nädalaga ära |
|
| |
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 21/10/2012, 20:40 | |
| Ega see väga vedamine pole... Uus osa on hea, aga kui see lugu läbi on, siis pole enam uusi osasid ka, seega... Jap. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 21/10/2012, 20:48 | |
| Ma mõtlen selle uue osa suhtes. Mul mingid mõtted on, kuidas võiks hakata minema, kuid need on ainult algelised. Üldplaan on selge aga detailid hägused. Ning ma pean vist isegi mõtlema, kas see koolivaheajaga läbi saab, sest hetkel olen õhinal kunginglikkudest nukkudest. Dolls everywhere! Aga eks näeb, mis saab. Võib-olla Rosanna ja Matthew jätkuvad, võib-olla tuleb vahelduseks õukond ja nukkude vahelised kuningriigid sisse, võib-olla ei tule üldse midagi tükiks ajaks. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 21/10/2012, 20:58 | |
| Aaaa, okei. | |
|
| |
Külaline Külaline
| |
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 23/10/2012, 20:00 | |
| Issand Emand. Täitsa lõpp, minul pole õrna hallikarva aimu ka, mis toimub, ma pean jälle otsast alustama ning enda tühikud, mis ma põnevuse pärast vahele jätsin ka uuesti läbi lugema. Mingisugust infot ei tule, arvatavasti jõuludeks jõuan läbi loetud.
Nagu Autsilegi siis sulle ka küsimus. Kas tuleb rohkem kui 35 osa? Seal taga oli ju minu mäletamist mööda number varem. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 26/10/2012, 10:24 | |
| Õnnetu. See on sõna, mis mind hetkel valdab ja mille pärast ma oma jutu osad maha võtsin. Kas keegi oskab arvata miks? |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 26/10/2012, 11:18 | |
| Äkki sellepärast, et ma ei suutnud endale asju selgeks teha? Ja nüüd mul jäi teise osa keskele pooleli. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 26/10/2012, 11:40 | |
| Ma nüüd nii kuri ja õel ka pole. Ei, asi oli selles, et tundub, et eelmisest klassist üks inimene võttis selle jutu ja esitas enda eesti keele õpetajale (kes pole mind kunagi sallinud) ja nüüd ohitakse ja kiidetakse seda poissi. Leidsin selle asja facebooki ühest grupist arutlusel. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 26/10/2012, 14:39 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 26/10/2012, 18:33 | |
| |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] 29/10/2012, 13:21 | |
| Kas ma saan õigesti aru, Emand, et sa oled sellest foorumist lahkunud? Kurb, et sinu looga nii juhtus, aga ma loodan, et sa tuled veel kunagi siia tagasi või vähemalt ei lase sellel vahejuhtumil end kirjutamast takistada. Paljud tahavad teada, kuidas Matthew' ja Rosanna lugu lõpeb, mina ka, mis siis, et mul on mitu osa lugemata | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Laulja [28/...] | |
| |
|
| |
| Laulja [28/...] | |
|