MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Laulja [28/...]

Go down 
+7
Viinamari
Herbts
Mezilane
AliceInWonderland XD
Keku
SugarPiece
Cilen
11 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorTeade
Viinamari
Juudijõulupuu
Viinamari

Female Postituste arv : 240

Laulja [28/...] - Page 3 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime18/7/2012, 19:18

Wow! Lugesin kõik osad läbi.
Nii äge jutt! :)
Ootan kindlasti uut!
Ja tundub, et on põnevamaks kisumas Very Happy
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime18/7/2012, 20:00

Mul polnud tükk aega viitsimist seda juttu läbi lugeda, kuid ma võtsin end eile kokku ja lugesin selle täiesti otsast lõpuni läbi. Ja see on väga huvitav jutt. :) Mulle meeldib.

Heh, mu esimene mõte vist lähebki täide. Very Happy Su postitus rääkis selle kasuks. Very Happy Tänan. Wink

Aga ma ootan huviga uut! :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime18/7/2012, 21:38

Viinamari: Tänan Very Happy
Dragomira: Ma tänan sind Very Happy Saa ei tea kui palju see minu jaoks tähendab ning, miks mul on tunne, et ma tean, mida sa tead Wink
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime19/7/2012, 14:40

Sellespärast creepy, et tegu on nukuga - minu kujutluses (ja ka sinu vihjetes) on tegu 30cmlise plastmassist tehtud väikese tüdrukuga, kes lihtsalt juhtumisi kõnnib ja räägib. Nii imelik oleks teda elusa inimesega ette kujutada. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime19/7/2012, 16:22

Kõigepealt palun ma seletust sellele, mida tähendab, et Grace on Matthewi teine ema. Kas sa pead silmas tema kasuema, päris ema või hoopis midagi muud? Very Happy See ajas mu juhtme lugemise käigus totaalselt kokku.

See jutt on põnev. Siin-seal on mõningaid kokku- ja lahkukirjutamise vigu ja osad sõnad on valedesse vormidesse sattunud, aga ma olen kindel, et kui sa oma osad kunagi kriitilise pilguga üle vaatad, märkad neid ka ise.

Venicet on lahe nimi ja minul poleks selle vastu midagi, kui Matthewi ja Rosanna vahel midagi susisema hakkaks, nad oleks huvitav paar Wink

Ootan uut!
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime19/7/2012, 17:14

Prince: See, et Grace on Matthew teine ema tähendab, et tegelikult poleks poisil pidanud olema nagu elus isa. Ta oleks pidanud kasvama üles koos kahe emaga (jah nad olid lesbipaar), kuid siis tekkis naiste vahel kaklus, sest see ema, kes on hetkel poisiga armus sellese mehesse, kes oli nõus andma oma seemne.
Loodan, et said aru Question
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime19/7/2012, 17:37

Jah, nüüd sain aru. Mul tekkiski vahepeal tunne, et seal on mingi lesbiteema, aga ma ei hakanud igaks juhuks pakkuma Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

Female Postituste arv : 642

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime19/7/2012, 23:35

Kuule Emand, ma mõistsin nii mõndagi, kui panin kokku sinu vihjed ja selle pildi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime20/7/2012, 10:54

Signa pilti mõtled?
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime20/7/2012, 13:37

No seda poisi ja tüdrukuga, mis sul allkirja kastis on. Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime26/7/2012, 19:43

Emand, miks sa selle ära kustutad? See on ju nii hea jutt.

Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (26/7/2012, 19:47). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime26/7/2012, 19:45

Ma ei kustuta ju :)
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime26/7/2012, 19:46

Aga on ju üleval, et sa kustutad.

Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (26/7/2012, 19:48). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime26/7/2012, 19:47

Oli
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime26/7/2012, 19:49

Huuuuuh, ma juba kartsin... Miks sul üldse selline mõte tuli? Very Happy Ma ei elaks seda üle ju. Tahtsid mind ära tappa või? Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime16/8/2012, 21:38

Nii siis võtsin ennast kätte ja tegin uue osa. Vihastav oli vaadata, kuidas eelmises osast juba üle kuu aja möödas on. Loodan, et uued osad tulevad nüüd tihedamalt. Või siis vähemalt üks kord nädalas.
Nautige seda osa ja jätkuvalt ootan kriitikas ja kommentaare Very Happy

Üheksas
Matthew

Viimati muutis seda Emand (26/10/2012, 10:18). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime16/8/2012, 22:06

Lõpuks ometi uus osa, ma ootasin seda juba ammu Very Happy

Aww, see on nii armas, et Matthew Rosannasse armunud on, isegi kui ta seda eitada püüab, ja Emanda ilmumine on ka põnev, teeb asjad huvitavamaks Wink

Ootan järgmist Razz
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime17/8/2012, 00:14

Nii-nii huvitav ja lahe ja vinge osa oli. Very Happy Uut!
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime17/8/2012, 12:07

Tore kuulda, et teile see meeldib Very Happy
Uus osa peaks tulema paari päeva jooksul, arvatavasti hakkan õhtul kirjutama.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime17/8/2012, 15:21

Nii tundub, et uus osa tuli kiiremini kui ma oodata oskasin Very Happy
Head lugemist!!!

Kümnes
Matthew

Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime17/8/2012, 15:40

Aaah, mind vaevab uudishimu. What a Face Ma tahan teada, mis seal prügikasti all olevas augus on. Niiväga-väga tahaks uut.

-Läheb rahunemiseks külavahele jooksma, tuleb tagasi tunni aja pärast- Razz
Tagasi üles Go down
Getzzzu
Valguse kiirusel liikuv tigu
Getzzzu

Female Postituste arv : 291

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime17/8/2012, 16:05

Lugesin kõik osad läbi.
Nii huvitav ja selline teistsugune jutt. Täitsa lõpp, kuidas sa küll millegi sellise peale tulid? Very Happy
Igatahes ootan väga uut.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime17/8/2012, 21:24

AliceInWonderlandXD: Kes kannatab see kauem elab XD Uut osa hakkan kirjutama homme õhtul kui veab. Päeval on töö.
Getzzzu: Tore, et lisandus veel üks inimene, kes loeb. Ning vastus, kuidas ma selle peale tulin on vist kuskil eespool juba mainitud, kuid ütlen uuesti: vaatasin roosi Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime18/8/2012, 18:26

Järjekordselt ületasin iseennat Very Happy

Üheteistkümnes
Rosanna

Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime18/8/2012, 18:58

Oh, see oli vinge osa. Razz

Üks viga torkas silma:
...inimestele on see käkki tegu, kuid meile? Käkitegu. Wink

Ning, kas see auk on siis mingi taldriku suurune? Ja milline see tunnel välja näeb? Kas selline muldseintega, või on see toestatud, või... Milline? Mind lihtsalt huvitab. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Laulja [28/...]   Laulja [28/...] - Page 3 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Laulja [28/...]
Tagasi üles 
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 9Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-