Ning siis, kui siia foorumisse tulin, tuli mul sellllllllllllllllllllllline kirjutamise tuju, et te ei kujuta ette ka. See eest, sain valmis ühe osaga!
Superstaar
8.osa
Lamasin just haiglavoodil kui Becky ja Eve sisse võisid tulla. Eve sirutas käed laiali, et ma saaksin aru, et ta tahab mind kallistada. Tõusin voodilt püsti, ning läksin tüdrukuid kallistama.
Doktor tuli mu juurde, nägu rõõmsalt säramas. "Laps on terve. Hetkel on ta koos õega, aga küll sa varsti ise ka teda näed." Siis tuligi sisse heledas rõivas naisterahvas. Tal nägu samamoodi säramas, nagu doktoril. Naise süles oli aga minu poeg. Õde andis ta mulle sülle ja ma hakkasin teda musitama, kallistama jne. Teda vaadates, tuli meelde too õhtu, kui olime Johni juurde läinud. Ta oli täiega sarnane Johniga. Blondid juuksed ja suht tume nahk.
Eve pani jälle käed laiali ja küsis, "Kas ma võiksin ta sülle võtta?"
"Muidugi," vastasin ma, ning naeratasin.
Varsti tahtis ka Becky ta endale sülle saada ja kui ta soov täitus, kallistas ka tema teda.
Ma mõtlesin, et paneksin oma poja nimeks Matt. Kuu pärast, oli Matt juba kodus, minu juures.Panin ta lastetooli peale istuma ja ise tõin talle pudru. 10 minutiga oli tal see söödud, siis võtsin tühja taldriku ning viisin kraanikaussi. Seejärel läksin ma elutuppa telekat vaatama. Meil on kõik kokku lepitud. Andsin Matti Beckyle üle ja ta läks Matti tuppa. Vahetas tal mähkmed ära. Siis kuulsin elutuppa, kuidas Matt naeris.
Nad vist mängivad. Nii tore, et mul sellised sõbrad on! mõtlesin ma.
Varsti oli kell juba piisavalt palju, et panna Matt tuttu. Läksin Matti tuppa, ta mängis ilusasti oma autodega, ning panin ta voodisse. 30 minutit hiljem olime ka meie, Becky, Eve ja mina, väsinud, ning läksime ka meie magama.
Polnud veel kesköögi, kui Matt pissis püksi ja karjuma hakkas. Eve tõusis üles, ringutas ja läks seejärel Matti tuppa. Ta andis Mattile pudelist juua ja vahetas siis mähkmed ära.
Järgmine päev...Kui postipoiss posti tõi, läks Eve õue ja tõi selle ära. Ta istus tugitoolile ja hakkas seda sirvima, äkki on midagi kas ajalehe vahel või on midagi huvitavat kirjutatud. Kolmandalt lehelt leidis ta midagi väga ägedat. Ajalehe vahelt kukkus välja üks kollane paber. Kui Eveline mind hüüdis, tõusin ma üles ja läksin elutuppa. Istusin diivanile ja kuulasin, miks ta mind hüüdis.
"Hommik, Tana," alustas Eve. "Ma sirvisin ajalehte ja siis ma leidsin ajalehe vahelt ühe kollase paberi. Meid kutsuti mingisse rokki esinemisproovi."
"Kas tõesti? Millal see on? Kus see on?" hüüatasin ma.
"Täna õhtul Los Angeles," ütles ta moosimaia nägu peas. "Kui me võidame, siis saame esineda ka!"
"Ma ei tea. Peaksime Beckyle ka rääkima." ütlesin ma, kuigi muidugi ma tahtsin sinna minna.
Eve hüüdis Beckyt ja siis tuligi Becky meie juurde. Magamise-nägu peas. Rebecca istus minu kõrvale.
"Becky, täna õhtul on rokki esinemisproov. Kas me peaksime minema?" päris ta.
"See on hämmastav! Me peame minema!" hüüatas ta nägu naerul.
"Me lähme, aga ma ei tea ühtegi head lapsehoidjat Mattile" tuli mulle meelde.
"Ükskõik! Mina ja Becky teame ühte väga head lapsehoidjat." ütles Eve.
"Ja meil pole ilusaid riideid!" tuli mulle ka see meelde.
"Aga lähme varsti ühte väga heasse poodi!" naeratas Becky.
"Olgu! Lähme! Helista lapsehoidjale kohe!" kamandasin ma, kuigi muidugi naljaga pooleks.
Becky tõusis püsti ja läks telefoni juurde.
"Ta ütles, jah, ma tulen. Ta hakkab kohe tulema!" hüüdis ta meile rõõmsalt.
"Perfektne!" hüüatas Eveline.
Varsti koputas keegi uksele, Becky tõusis püsti ja seal ta oligi, Matti lapsehoidja.
"Minu nimi on Jane ja olen Matti lapsehoidja," sõnas lapsehoidja.
PoesSisenesime ühte lillase majja, kus oli roosa valgus. Läksime kõik oma lemmikute firmade juurde ja hakkasime siis otsima omale riideid.
Kui olin omale riided välja valinud, läksin ma riiete kabiini. Tõmbasin endale selga punase-musta pluusi, musta seeliku ja ämblikuvõrguga sarnased sukad. Eveline ütles, et need ei sobi mulle.
Sisenesin uuesti kabiini ja vahetasin riided ära valge T-särgi vastu ja musta miniseeliku vastu. Beckyle see ei meeldinud.
Panin siis musta T-särgi, mustad teksad. Mõlematele see meeldis.
Siis valis Eve endale sobilikud riided välja ja sisenes kabiini.
Kui ta välja tuli, olid tal seljas valge-musta ruuduline ja poolpikkade käistega särk ning mustad teksad. Mulle see meeldis.
Siis oli Becky kord. Kui ta väljus kabiinis, olid tal seljas roheline T-särk, peal üks jakk ning sinised teksad. Eve lõi käsi kokku.
Siis maksime oma rõivad ära ning võisime koju minna.
Pimedaks jõudsime Los Angelesse kohale. Eveline keeras oma roosa auto muru platsile ja sisenesime kõik oma uute riietega helehalli majja, kus selle maja ees, voolasid kaks purskaevu. Oleks mul olnud fotokas kaasas, oleksin teinud pilte.
"Me tulime esinemisproovi," seletasin ma ühele pikkade juustega mehele. Kelle nimi oli vist Billy.
"Minge lavale!" ütles ta vastu.