| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+38Evy Griffu. Miley Cyrus Audrey Keiti Pizza Maiu Laaneoja Diana. Heffu Tuki Mari Anzu Rikkie Disaster black GossipGirl Espada Pharaoh hannna renxik Liina Krissu ThatsMe Princess Cho spring padjanägu, [h] chelsea Prince Kirameki Kärolyn Astrid. swessu Lammas Unknown Artist SixxBitch nasicc Tärru. Pingu 42 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 17:35 | |
| Ma lugesin, siin pole ühtki Kirjanikku. Kuigi ma vist hakkan juba mõikama, te mõtlete Libahunti? Ta vist oli enne Kirjanik. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 19:14 | |
| |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 21:12 | |
| Eelmisel suvel käisin ma Kreekas Korfu saarel, sellel suvel Itaalias. Muidu olen käinud sellistes tavalisemates kohtades, nagu Soomes, Rootsis, Lätis, Leedus... põhikooli lõpus pidime klassiga Venemaale sõitma, aga see jäi aljo¹ade pärast ära xD Aga aiiiiiiiii, kuidas tahaks Jaapanisse minna Mitte isegi otse Tokyosse, vaid hoopis mingitesse lahedatesse külakestesse | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 28/10/2008, 21:25 | |
| Jaaaaapaaaan!!! Ma ka sinna! Ma jumaldan Jaapanit! Kõike mis seal on! Peale vetikate ja sushi. |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 11:15 | |
| Kõik tahavad ära joosta. Ega isegi parem ole: arvatavasti ©otimaale ülikooli (tasuta) | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 12:33 | |
| Ja kust sa sellise võimaluse välja võlusid?? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 14:40 | |
| OSSA veab sul. Nii, mul nüüd natuke rohkem sidet välismaailmaga - soomekast sõber. |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 15:56 | |
| - Griffu. kirjutas:
- Soojale maale võiks ka tegelikult minna, aga mu ninale see ei meeldi ja koguaeg põdeda nina pärast--no mis reis see oleks? Parem olen kodus ja naudin rahu.
mul on ka mingi XD ütleme nii, et selle aja jooksul, kui ma hong-kongis olin.. ma ei hakka üles lugema, mitutuhat korda mul ninast verd jooksis XD üldse, mingi. ma ei kannata kuuma. ma olin ainus koorist, kes seal haige oli XD mingi, hääl oli ära, kurk valutas, kõrvad valutasin, ninast jooksis pidevalt verd, köha, nohu jne.. eksole. pea ka valutas jms. mingi, ülimalt tore! niiett.. selles suhtes oleks muidugi mõnuus lõuna-aafrikasse minna XD omg. kuidagi väga raske on uskuda, et mõnel inimesel pole kordagi elus ninast verd jooksnud (tooks näiteks mu enda ema XD). mul on neljateistkümne aasta jooksul nii.. paarsada, kui mitte rohkem ;d eriti tore oli üks kontsertreis mööda eestit, pärnu, tartu, jõhvi.. igas kohas iga päev hakkas minul ninast verd jooksma XD mõnuus. (y) eriti tore oleks, kui ma verd ei kannataks.. omg oe, ma panin jälle pika teksti maha. *raputab muiates pead* ja kindelsee, et segase ka! aga noh, andke andeks, mul on liiga kõrge palavik selge mõistuse jaoks ;d ajaa, mainiks ära ka selle, et vett ma ei joo XD niiisiiis.. väga tore oli, kui hiinas dirikent mingi: kolm liitrit päevas vett ja kõik, hea kui rohkem! omg
EDIT: oh, ma ei suuda. ma ikka pean ära mainima, kuidas ma ungarit armastan (L) niiisama, lobisemisvajadus ;d aga see keel ja maa üldse (L)(L)(L) eriti nagu keskemet (kuidas seda ka ei kirjutada XD) aga muidu.. mina olen eestiga täiesti rahul ja jäängi siia elu lõpuni. (: (paar pikemat reisi ungarisse tuleb küll arvatavasti sisse, aga ikka ;d)
- Prince Kirameki kirjutas:
- Aga aiiiiiiiii, kuidas tahaks Jaapanisse minna Mitte isegi otse Tokyosse, vaid hoopis mingitesse lahedatesse külakestesse
ja ofc pidin ma siinkohal ära mainima, et mu klassiõde elas kaheksa aastat jaapanis (y) *tavai, ma enam ei loe seda eelnevat teksti, muidu ma jäängi seda editima XD* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 17:24 | |
| Kuidas tasuta wõi? Ah, neil on selline programm seal, et kõik EU liikmesriikide üliõpilastele tasuta (ainult ©otimaal, mitte kusagil mujal GBs). Ja ma tean paari tüüpi, kes seal käinud ja nood (¹otlased) pidid üldse hästi abivalmid olema keelebarjääri ületamisel, töökoha ja elukoha leidmisel (kui vaja). Aga teine võimalus on vana hea Universitas Tartuensis (loodan, et sai õigesti).
Viimati muutis seda Unknown Artist (29/10/2008, 17:48). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 17:29 | |
| Universitas, mitte Universitat. Söötke seda: Aga mitte palju. Üks-kaks toitu ühe inimese poolt päevas käib küll. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 17:49 | |
| TY, libahunt (you're da best) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 17:54 | |
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 22:29 | |
| Juba valitud, kuhu minna? Ma, kurat, nii andekas, et täitsa kahju kohe. Ei soovita kellelegi igas asjas osav olla. Tulevik on segane... | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 22:50 | |
| Mul on valik hetkel kahele koolile pidama jäänud. Kunstiakadeemia ja Tallinna Tehnikakõrgkool. Aga aega veel on, et kõik jõuaks muutuda. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 23:45 | |
| Böö, tahan ka ©otimaale tagasi -.- Sul ikka veab... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/10/2008, 23:55 | |
| A mine, sa ju ka EUs (või mitte ) | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/10/2008, 00:00 | |
| Mine sa tea, mis kõik selleks ülikooliajaks juhtub... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/10/2008, 14:48 | |
| Selleks ajaks kui mina gümnakasse hakkan minema, on juba gümnbaeksamid...Kui läbi kukun ei saagi. Ja siis ei saa ülikooli kah.. |
|
| |
renxik Võlur
Postituste arv : 66 Age : 28
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/10/2008, 15:42 | |
| Tere... üks mu sõber andis selle saidi. Tundub olema lahe | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/10/2008, 15:45 | |
| No tere Renxik! Sina kah siin! |
|
| |
renxik Võlur
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/10/2008, 15:47 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/10/2008, 15:49 | |
| Ofkoors. ma ütlesin et ma olen sellega liitunud. Erewin on ka siin, ja hermione80 ka, ainult et tema kasutajanimi on siin Emma. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/10/2008, 15:56 | |
| TERVVVIIIIIIIIIST. kes on merehaige, kellel oli kõige lahedam reis ever, kes tsillis saksa ja rootsi kuttidega, kesKES KESSS?? mina ilmselt mitte. no, tegelt siiski mina! Mis teema vahepeal olnud on? Igatsesite ka muidu? mmm, see vanilli jäätis pähklitükkidega on kohutavalt hea! |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/10/2008, 15:57 | |
| Teretere.
Ohoh, Erewin ka sees! Hp fännide kamp peaaegu üleni kohal! |
|
| |
renxik Võlur
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/10/2008, 16:01 | |
| Naerab | |