| Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. | |
|
+12<3 Toadily Insane Chrissu:* Ananass mjauu nasicc Manhattan. R. *Nastik. ®ebra Shadowpaw Roo¾adKet¹id 16 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Roo¾adKet¹id Kojamees
Postituste arv : 27
| Pealkiri: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 17:29 | |
|
Viimati muutis seda Roo¾adKet¹id (26/10/2014, 14:13). Kokku muudetud 4 korda | |
|
| |
Shadowpaw Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 258 Age : 24 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 17:55 | |
| Esimese jutu ( ja ka osa ) kohta siis mida mina oskan öelda : 1. Tee lõigud. Lugejatel ( ja ka sul ) palju lihtsam lugeda. :) 2. Natuke oli kirjavigu, aga need elab üle 3. Pealkirjas tundub natukene ( hästi natukene ) liiga palju küsimärke (ei tea, äkki see hoopis minu kiiks ) 4. UUT OSA 5. ( ära kõike väga südamesse võta ma olengi selline, enda vigu ei märka, teiste omi märkan ) | |
|
| |
Roo¾adKet¹id Kojamees
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 18:03 | |
|
Viimati muutis seda Roo¾adKet¹id (26/10/2014, 14:14). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 18:06 | |
| Oki, nüüd siis tean ( järelikult mul ongi see kiiks küsimärkidega ). Ja lõikudena kirjutatakse ikkagi, sest nii on õige kirjtuada
Viimati muutis seda Shadowpaw (6/2/2013, 20:35). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
®ebra Juudijõulupuu
Postituste arv : 230 Age : 24 Asukoht : In my dreams
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 18:40 | |
| Mulle muidu meeldis, aga natuke vigu oli ja komad olid puudu. Teinekord tee pikemad osad ja lõigud ka Ootan uut! | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 18:50 | |
| Kirjavigu oli palju ja kahjuks mind need häirivad, ürita teha korralikke lauseid, mitte ära topi neid ilma komadeta üksteise otsa. Samuti on halb, kui sa lihtsalt võtad ette ja hakkad rääkima, et minu isa teeb seda ja minu ema teeb seda. Detailid võiksid jutu käigus välja tulla. Hüppasid liiga järsult Steni ja aktuse teemalt oma vanemate kirjeldamisele, peaks ikkagi mingi seos ka olema. Muidu sarnaneb hetkel pigem mingile blogi/päevikusissekandele, mitte jutustusele. Osa oli ka niivõrd lühike, et see mingit ettekujutust edasi ei andnud. Selline lõik ei sobi pikkuselt isegi sissejuhatuseks, loodan, et teed järgmine kord pikema. Kirjelda ümbrust ja inimeste mõtteid/tundeid ka, muidu on lihtsalt kuiv läksin-sinna-tulin-siia tüüpi jutt.
Jään uut ootama :) | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 193 Age : 22 Asukoht : Pärnu maakond
| |
| |
Manhattan. Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Rändan
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 20:37 | |
| Nõustun kõikide eelmiste kommenteerijatega. Jah, komasid polnud, selline väga tüüpiline lugu, kirjavead jne. Aga jätka ikka! Saab ju parandada ennast. :) | |
|
| |
Roo¾adKet¹id Kojamees
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 21:06 | |
|
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 21:26 | |
| Nõustun eelmistega + peategelane tundus päris creepy stalker olevat. xD (A) | |
|
| |
Roo¾adKet¹id Kojamees
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 6/2/2013, 21:32 | |
|
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
Roo¾adKet¹id Kojamees
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 12:54 | |
|
Viimati muutis seda Roo¾adKet¹id (26/10/2014, 14:15). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
mjauu Kojamees
Postituste arv : 28
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 14:31 | |
| "Et"ette käib koma! See on suhteliselt tavaline asi ja seda peaks ikka teadma! Sidesõnaga ei alustata lauset "Siis ma nägin aktusel ühte imekena poissi." Kirjavead + lohakusvead, loe oma tekst mitu korda läbi "Otsisin ta üllesee kõigist võimalikkest sotsiaalvõrgustikest." Tee järgmine kord lõigud ja kirjuta pikem osa ka. :) Tundub pisut tüüpiline jutt ja väga ettearvatav, kuid eks näis. | |
|
| |
Roo¾adKet¹id Kojamees
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 15:12 | |
|
Viimati muutis seda Roo¾adKet¹id (26/10/2014, 14:15). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 15:22 | |
| Palju parem kui ennem, aga mõnes kohas jäi koma puudu nagu näiteks : Ja muide mis su nimi on,(<--siia koma) minu nimi on Sten. Tundub kuidagi tavaline story: kohtuvad, armuvad, abielluvad (või midagi sellist). Eks näis mis saab. Ootan uut!
Viimati muutis seda Shadowpaw (7/2/2013, 15:23). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Manhattan. Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Rändan
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 15:22 | |
| Kohe alguses jäi viga silma :Ma isegi suhtlesin temaga isegi, Aga jah, suhteliselt tavaline lovestory. Ja üldse veel mõnes kohas kahtlane sõnakordus. Aga muidu meeldis. Praegu ei oskagi muud öelda, aga siiski uut! :)
Viimati muutis seda Manhattan. (7/2/2013, 15:29). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
Roo¾adKet¹id Kojamees
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 15:27 | |
|
Viimati muutis seda Roo¾adKet¹id (26/10/2014, 14:16). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
®ebra Juudijõulupuu
Postituste arv : 230 Age : 24 Asukoht : In my dreams
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 16:24 | |
| Mulle tundub ka, et sellest tuleb tavaline love story, aga eks näis. See osa oli palju parem, kuigi komasid oli puudu ja muid kirjavigu jäi silma. Praegu tahaks lihtsalt edasi lugeda Uut | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 193 Age : 22 Asukoht : Pärnu maakond
| |
| |
Roo¾adKet¹id Kojamees
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 17:50 | |
|
Viimati muutis seda Roo¾adKet¹id (26/10/2014, 14:16). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Ananass Kojamees
Postituste arv : 36
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 19:39 | |
| Oli parem jah, kuid kui selle poisi nimi on Sten, siis ongi Stenist, mitte Stennist, vähemalt minu teada.
Uut! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. 7/2/2013, 21:53 | |
| Ja mul on nii hea meel, et sa pole ära ehmatanud ja ikka osasid edasi postitad! :) Ja tõesti iga osaga läheb märgatavalt paremaks. :)
Meeldis, et sisse on tulnud juba natukene otsekõnet. Nende komadega on, kuidas on... eks meie sadat komasoovitust ole raske korraga selgeks ka endale teha. Pigem oleks vaja reegleid, kui et siia kohta käib koma. (Kuigi et-i ees 99% koma on. :) )
Selle sidesõnaga lause alustamise kohta... Mina teen seda kohutavalt. Teadlikult. Aga selline on lihtsalt minu stiil ja eesti keele õpetaja mul seda tava ei parandanudki. (Selle tava jätsin muidugi loovtöösse, tehniline ja ametlik tekst tuleb siiski korrektselt kirjutada.)
Ja selle tavalise love story koha pealt... minu arust pole selles midagi halba! Su esimene jutt ka, ma eeldan? Katsetad selle loo ära, vaatad edasi, kuidas läheb ja mis mõtted tulevad. :)
Aa. Ja mul on ka hea meel näha, et sul pole seda välismaiste nimede hullust, nagu paljud meist peavad enda süsteemist läbi laskma. Ilusad eesti nimed. :) Ja Steni käänamise kohta tahtsin ka veel öelda, et pole vaja kahte n-i sinna keskele toppida. Nägin Steni, mitte et Nägin Stenni.
Jõudu, ootan uut! :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. | |
| |
|
| |
| Ma ei mõista sind ja ei hakka ka kunagi mõistma. | |