| DragonFly luuletab :) | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
DragonFly Juubilar
Postituste arv : 161 Age : 23
| Pealkiri: DragonFly luuletab :) 3/6/2013, 18:18 | |
| Pikka aega mõtlesin, et kas panna need luuletused ikka siia või mitte... Lõpuks otsustasin panna. Jahm, ma pole just eriti julge omaloomingu avalikustamise kohapealt. Aga siin minu õhtuseks ajaviiteks kirjutatud luuletused siis on. Enamused ilgelt masekad...
Olen iseenda seaduste ori, Iseenda tahtmiste vang, Olen iseenda hinge vari, Kuni lämmatab mind ving.
Ükskord suvisel ajal, Kui olid sa piisavalt kaval Välja vaatamas näha võis mind, Mind varjas vaid põõsahekk, muld, Tibakene pilliroogu ning sületäis heina. Samuti võis sealt leida pudeli veini, Mõned õunad ning leiba sooja. See kõik oli õndsuse tooja.
Lilleke, valge, Õrn ja malbe, Kiigutab sind tuul, Õrn naeratus suul.
Tume nagu süsi, Tugev nagu käsi, Salakaval nagu tuul, Surmav nagu kuul. Sügav nagu auk, Ehmatav nagu pauk, Ohtlik nagu sõda, Ebameeldiv nagu kõdi, Jube nagu hirm, See on tema silm.
Ma seisan siin, Kalju serval, On lõppemas mu piin, Siin looduse kõrval.
Üks üksik õun, Nii habras ja õrn, Siin seisab ta nüüd Ja imetleb kuud. Ta sooviks olla selline, Tugev, julge ja salliv. Kuid siiski on ta õun, Nii habras ja õrn Ning ei iial muutu see õun, Nii habras ja õrn.
Viimati muutis seda DragonFly (19/7/2013, 16:06). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Tarretis Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 300
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 18/7/2013, 13:37 | |
| | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 18/7/2013, 23:47 | |
| Aitäh :) Ma olen laevas, sõidan Tallinna poole, ja nüüd hakkasigav ning lisan paar luuletust.
Selles talumajas vanas, Üks üksik küünal säras, Selle tuhmi valguse abil Käis kahel naisel vokkide sahin Ka teised naised seal samas kudusid, Kuid lapsed sängides ammu tudusid. Mehi see imeline küünlavalgus söögilauas tabas, Ja see kõik jihtus tolles talumajas vanas.
-------------
Hakkama saada proovides, Uut algust soovides, Lõpule läheneme meeletul kiirusel. Ei ole siin mõtet enam siirusel Ega lõputul aususel, Samuti ei näe mõtet austusel, Kõik, mis loeb on virkus. Jah, elu on justkui tsikrus, Lõbus, kuid veidi ohtlik mäng. Kuni uinutab sind säng.
------------------
| |
|
| |
Tarretis Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 300
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 19/7/2013, 14:02 | |
| Suurepärane.. minu arvamuste kohaselt võid sa hakata luuletajaks ja raamatu kirjutada, natuke edasi arenedes veel. | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 19/7/2013, 16:50 | |
| Ohh, ma arvan, et sinnani on veel palju-palju aega. Kui ma üldse kunagi nii heale tasemele jõuan. Aga aitäh, et innustasid mind siia oma luuletusi lisama :) Vabandan, et ma ei kasuta luuletustes kirjavahemärke mitte just kõige õigemates kohtades, kuid sisetundest, mis mind tavaliselt veidikegi aitab, pole luuletades mitte mingit märki. Ookean (siiamaani ainuke luuletus, millel pealkiri on ) Üksik ning vaba Ohtlik, kuid vaga Mäslev ning tormine Sile, kuid sarvine -------- Maapinnal tumedal Õhtul pimedal Üksik rohulibleke Vapper ja tublike Üksinda tuules Üpriski suures Ta vaikides kiigub Edasi-tagasi liigub. | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 4/9/2013, 16:15 | |
| Ma pole ammu luuletusi kirjutanud ja sellepärast pole neid siia ilmunudki. :) Aga praegu lisan ma jällegi ühe luuletuse, mille ma paar päeva tagasi valmis kirjutasin.
---------
Tuul lehekest õrnalt liigutab Vaikselt omas rütmis kiigutab Leheke punase-kollase laiguline Mõru salatilehe maiguline Ta külma tuule käes nälgib Sõprade langemist jälgib Küll lõpuks saabub aeg Mil otsa saab ka tema vaev Siis sõprade seltsi nautida saab Selg õndsalt puhkamas vastu maad. | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 6/9/2013, 21:23 | |
| Seljal õrn päikesepaiste Ees laiutab vari tume Jalge all tee muistne Kaugelt näha sügise kuma.
Sammun sügise poole Läbi soojust täis suve Kannatan kuumuse piina Kuni selja taha jääb suvi
Kuni leitud on sügis.
------------
Vana lagunenud aed
Kivist äärepost Pehkinud lauad Grafiti must Mulda täis vaod Kellegi kingapaelad Natuke puuvaiku Roostetanud naelad Paar ümarat laiku
On oma töö teinud aeg | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 10/12/2013, 19:56 | |
| Peale pika aega veel üks luuletuseke... XD
----
Sügiseselt kirju leheke Suur jäme puumehike Märg lehekirju teerajake Sooja teeauru täis majake Õrnalt tuuline sügisõhtu Mida veel sa sügisest ihka? | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 17/12/2013, 19:39 | |
| Eem, üks jõulune ka nüüd. Tegelikult kirjutasin ma selle mulle ja enda klassiõele esitamiseks ja ilmselt ei näe see tavalise luuletusena selline üldse välja nagu mina mõtlesin. XD
------
Muda, pori, vihm ja tuul On jõululaulud lastel suul Ees seismas kuusk, jõulukuusk Värske, noor ja unistamas muust Kingid - kirjud sädelevad pakid Sees ehted, telerid ja makid Vaikselt vedelevad kuuse all Ei laste sooviks pole pall Nad uhkemat soovivad, tahavad Soovid kõrgemad kui puude ladvad Ei hooli nad, et hinnad kõrged Ei hooli nad, et puuduvad tarbed Kallis telefon, telekas või arvuti Kõik olema peab mega nuti Kõik olema peab nende Teistele võib ju anda sendi
Väljas pole jääd ei lund Tulemata jäänud ime sünd Seal kõigest vihm ja tuul Kõik ootamas ju muud | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 17/12/2013, 23:16 | |
| -------
Kellad helisemas kuskil kaugel Käed värisemas kellelgi raugel Silmad ootusärevalt virelemas Näoilme jõuluootust tagamas
Kellad helisemas kuskil lähedal Laulud häälel kellelgi kähedal Silmis rõõmusära virelemas Näoilme jõulurõõmu tagamas | |
|
| |
harrypotterifänn 200 posti tüüd
Postituste arv : 210
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 22/12/2013, 00:28 | |
| Telerid on kingipakkides? Kuidas Jõuluvana neid kotiga jõudis tassida? Muidu väga head luuletused! | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 29/12/2013, 23:53 | |
| Küsi jõuluvanalt. Ma täpset aadressi ei tea, aga googeldades leiab kindlasti. Aitäh!
------
Puud vihisemas meist mööda Üksteise järel kadumas minevikku Ära karda, ega neid sealt ära viida Nad kõik ju jäädvustuvad igavikku Lõputult kaugesse mälestustemerre Millest sa neid iga hetk leida võid Need kõik salvestuvad sinu kerre Need kõik mis kunagi sa lõid
-----------
Tühi tee mu ees Rahu minu sees Valged jooned Tühipaljad sooned Laienemas lõpmatusse Saatmas masse Heledalt säravad Tänavalaternad Valgustamas teed Vabastamas maad Süngest pimedusest Nii muutumas maa kest | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 9/1/2014, 21:37 | |
| Unistan sellest, mis oli varem Sellest kui kõik veel oli parem Ajast, mil inimesed olid paremad Kui lastel olid veel vanemad Kuid see kõik on minevik Kauge ning kättesaamatu videvik Nüüd on algamas hommik Varajane lõpmatu ummik Kuid teisiti võttes, mõeldes On uus algamas meeltes | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 10/1/2014, 15:03 | |
| Päris head! Kriitikat ei oska anda, kuna pole luuletuste alal just eriti osav | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 16/2/2014, 14:33 | |
| Suured tänud! :)
See luuletus ei ole eriti minulik, aga... noh... ma siiski lisan selle. Kuidagi imelik tundub, aga samas mulle see isegi veidi meeldib. Ohh, mida ma siin räägin... XD
------
On lahkund te hinged On jätnud meid te kehad On võtnud teid veed Võtnud teilt te lehad Võtnud teilt te tunded Võtnud teilt te elud Võtnud meilt te antud vanded Jätnud meile vaid valud Alles jäänud vaid lood Meid ümbritsevad jutustused Mida enda ümber kood Mida meile jätta lased See on see kõik Mis meile jätab elu Üks üksik lõik Ja kuhjaga valu
---- | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 16/2/2014, 14:41 | |
| -----------
Kunagi oli taevas sinine Kunagi oli uks kinnine Kunagi oli vedel tina Kunagi olid olemas sina
Nüüd on taevas tume Nüüd on uks lahtine Nüüd on tahkunud tina Nüüd oled läinud sina
-----
Aeg liialt kiirelt meist möödub Mälestustena meie ajju sööbib Tuulekiirusel meie seljataha jääb Minevikku tuduma ennast sääb
Nii palju iga päev seljataha jätame Nii tihti väldime nagu oleks see tume Nagu minevik oleks midagi keelatut Nagu seal eksisteeriksid ainult patud
Tegelikult on seal ka ju palju head Mitte ei jää sinna ainult lõputud vead Sinna salvestumas mälestusi helgeid Palju lapsepõlve muretuid palgeid
--------
| |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 16/2/2014, 15:34 | |
| Ilusad luuletused. :) See esimene meeldis mulle eriti, huvitav lähenemine. | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 28/4/2014, 19:22 | |
| Suured-suured-suured tänud. :)
Ma luuletan väga-väga harva vabas vormis, aga noh ilmselgelt seekord nii juhtus... xD Tegelikult mulle isegi see luuletus veidi meeldib. Nii et ma proovin mõnel korral jälle vabas vormis. :)
-----------
Viimane kord selline kord Kui tegin seda teiste pärast Olin keset mäslevat merd Puudust tundes tulede särast Mis saatsid üksikuid laevu Sel tormiselt mäsleval merel Olin kukkunud põhjatusse kaevu Ilma ujumisrõngata kerel Olin üksinda suures maailmas Mis mu puhtusele pritsis pori Siis oli mul pisar veel silmas Mu näol veel naeratuse vari Mu südames üksikud tunded Mu silmis veel ustav sära Nüüd lõpetanud kandled On elu igavese kära Ja sellega koos mu elu Mu tunded, sära – mu mina
------------ | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 12/5/2014, 15:16 | |
| Midagi imelikku jälle. xD
----------
Mul puudub hing Läinud on süda Ma pole vang Mõtteis muda Mu hing pole kole See läinud on Mind lihtsalt pole Ma lihtsalt puudun
-----------
Veri, mis voolamas on sinu soontes Tavaline Tähed, mis seismas kindlais joontes Tavaline Asjad, mis lihtsalt sinu kotis on Tavaline Auto, mil raskuseks on tonn Tavaline Joogid, mis tekitavad sinus melu Tavaline Raha, mis juhib sinu eest su enda elu Tavaline Mis siis kui poleks?
---- | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 2/6/2014, 23:57 | |
| Viimasel ajal on nii kiire, et isegi luuletada ei jõua.
------ Leia vabadus, mu hing Ära ole reeglite vang Lendle üle kollase aasa Ära midagi võta kaasa Ole vaid kirsiõite aroom Justkui ärganud loom Kelle traatjad vurrud Ja kevadised naerukurrud Tunda saavad kevadelõhna, Õrna tuult, esimest tahma
Istu vana tammepuu oksale Nagu kohane vabadusesaksale Taeva veerel sa kiiguta Tuule rütmis end liiguta
Valva mu üle, mu hing Ära lase olla reeglite vang
----------- | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 13/10/2014, 19:13 | |
| Jälle midagi... :)
--------
Kui seiskuks aeg, Kas seiskuks ka meie? Kui lõppeks vaev, Kas vabaneks ka meie?
Kas me üldse märkaks, Tööunest üles ärkaks?
-------
Mu arad sammud tühjuses kajavad Mu hingetõmbed vastu hingavad Piinarikkad mõtted pähe sajavad Kõik mu sees alla annavad
------
Puude lehed eritavad imelist aroomi Kõikjal näha võib eriskummalisi loomi Taevas vaid mõned pilvetupsud sõidavad Kujutluspildid mu terve mõistuse võidavad
-------
Kus on mu hing, Peatub mu mina? Mu sees vaid äng Ning lõputult tina
------
Küünlaleek puudutab mu sõrme Ma ei tunne valu Nuga lisab käsivarrele arme Ma ei tunne valu Külm vesi kriibib mu varbaid Ma ei tunne valu Meri üle minu lööb laineid kargeid Ma ei tunne elu
----- | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 13/10/2014, 23:56 | |
| Sa tead, et mulle meeldib, ja usun, et ei pea seda isegi mainima Loodan leida millalgi aega, et need kõik läbi lugeda | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 14/10/2014, 21:28 | |
| Sa tead, et mulle meeldivad su kommentaarid ja veel paremini tead sa, kui tänulik ma sulle nende eest olen. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 15/10/2014, 22:13 | |
| Tean, tean Lugesin ka nüüd kõik läbi ja midagi uut mul öelda pole (negatiivset ma öelda ei saa ning positiivsed sõnad on otsakorral) | |
|
| |
DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 16/10/2014, 23:14 | |
| Tühi kommentaar... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) | |
| |
|