MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| DragonFly luuletab :) | |
| | |
Autor | Teade |
---|
Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| | | | DragonFly Juubilar
Postituste arv : 161 Age : 23
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 25/12/2014, 02:12 | |
| Ei oska midagi öelda... Viimasel ajal ei oska enam nagu midagi kirjutada...
-----------
Kui poleks lõppu sel teel, Mida mööda me kõnnime, Kui poleks suubuda sel veel, Milles me korgina ulbime, Kuhu oleks meil minna, Kuhu oleks ulpida? Poleks midagi peale maapinna, Mida läbi kõmpida.
Miks kardame tee lõppu, Kohta, kus me jõgi suubub? Samas himustame tippu Ka seal ju miski lõppeb | |
| | | Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 25/12/2014, 05:10 | |
| | |
| | | DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 24/1/2015, 16:34 | |
| Oi, aitäh. Mulle meeldivad su kommentaarid... Noh nüüd veidi aega möödas... Muidugi pole, ehk näeme teinekordki. ------------ Mu jäljed jäätuvad porisesse pinnasesse Viivad sinna, lõputu igaviku sisse Kõrvades mängimas vaikne tuulemuusika Helisemas justkui tühi veiniklaasike Lähen kuskile sinna, kuhu tee ei vii Kuskile sinna, kust puudub tühjuski Huuled suudlemas jääkülma õhku Mõtted löömas üksteisest lahku Mu kargel teel pole ühtki sihti Sammudel pole sammumiseks kanti On vaid lõputu igavik mu silme ees ja põhjatu tühjus mu mõtete sees ---------- | |
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 25/1/2015, 02:02 | |
| | |
| | | DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 15/2/2015, 01:23 | |
| Ei, ma seisan Su selja taga. x) Oh, aitäh. See on müstiline, kuidas Sa nii ilusalt kommenteerida oskad. Nii ilusti midagi kõige kohta kirjutada oskad. Aitäh. Tõesti suured-suured tänud. Need kommentaarid on tõesti nii toredad. :) Aga mina ootan Sinult ikka uusi ja uusi kommentaare. Head sõbrapäeva. :) -------------- Pilt mu häguseis silmis upub udusse Hääled kõrvus suubuvad mere kohinasse Jalad vajuvad kinni pehmesse mudasse Näen lendamas taldrikuid, kukkumas tasse Merelaine lööb üle teravate kildude Sametine udu summutab viimase klirina Mu jalad jooksmas on üle põldude Kõrvus vaikus, olen unustanud elu sirina Paksust udust moondub välja nägu Õrn põsepuna, emotsioonid ja elu Need tunded, need pole mängu Igatsus ja tühjus, siiras on see valu Su nägu sulab kuhugile igavikku Su elu sammub kaugele kuristikku ------------- | |
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 22/2/2015, 22:22 | |
| Ei oska midagi öelda... Ja ei saa ka täna | |
| | | DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 23/2/2015, 04:51 | |
| Aga midagi Sa ütlesid...
-------
Kivi mu jalatalla all on terav See lõikab mu pehmesse nahka Vesi seal kaugel all on särav Uhub minema see muredetahma Õhk mu keha ümber on soe See paitab mu külmi mõtteid Surmale ulatan oma väriseva käe Pole igaviku ees enam tõkkeid
------ | |
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 23/2/2015, 14:51 | |
| Aga mu selja taga on sein... tegelikult pean ma tunnistama, et tavaliselt ei oska ma luuletusi üldse kommenteerida. Ainult sinu luuletustele on mul pikad vastused - uuri järgi kui tahad Ja mul on niii kohutavalt hea meel, et sulle mu kommentaarid meeldivad Ning mina ootan sinult uusi ja uusi luuletusi, ja järgesid oma juttudele Head sõbrapäeva sulle ka tagantjärele
Mul on selline värk, et arvuti veab alt, ja siis ma ei saa kommenteerida Lugeda saan, aga kommenteerida ei saa Sa eikujutaette ka ka kui palju aega ja vaeva ma nägin, et eelmised üheksa sõna kirja panna Kui siia veel uusi luuletusi ilmub, siis tea, et ma olen neid lugenud
Aga appi, kui hea see esimene luuletus oli Kas mul on õigus, kui ütlen, et see rääkis peretülist? Ja sellest, kuidas laps (või naine) selle eest põgenes? väga ilusasti kirjeldatud, ning kuna ma lugesin just eile ühte juttu, milles ka koduvägivaldoli aktuaalne teema, siis oskan ma seda luuletust väga hinnata :) Kuigi ise sellise vägivallaga just väga kokku pole puutunud, on mul ometi selline tunne, et neid emotsioone olen tundnud küll... Liigagi palju
Ahh, see teine on ka väga hea Aga ta tegi enesetapu ju... *paneb käed näo ette* Oh, seda tunnet tean ma ka... Kuigi luuletus räägib enesetapust, on see siiski kõhedust tekitavalt kaunis. Kõik need kirjeldused ja... ahh Kirjeldused on sinu trump, kindlasti kasuta neid tohututes kogustes veel, ja veel, ja veel... Miskipärast jäi mulle eriti meelde see vesi... Puhas ja sillerdav ja särav ja niii kaunis... Tahan veel veeluuletusi! Kirjuta kosk oma järgmisesse luuletusse sisse See tühjusesse, igavikku astumine, oli ka megailus. Lihtsalt... super
Ma nüüd lõpetan, ja mitte sellepärast, et sõnad otsa said,vaid sellepärast, et mul on aega vähe (Ma pole kunagi luuletusele nii pikka kommentaari kirjutanud...Võid uhkust tunda! )
| |
| | | DragonFly Juubilar
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) 12/7/2015, 15:21 | |
| Hei ho :) Pole siia kaua midagi lisanud, aga tunnen, et võiks siiski oma loomingut, mis on väga kesiseks jäänud, jagada teiega.
------
Tead, kui raske on käia teid, mida pole? Tead, kui raske on silitada päid, mida pole? Tead, kui raske on vaadata silmadesse, mida pole? Tead, kui raske on uskuda inimesse, keda pole?
------
Läbi trellitatud akna paistavad tuules suplevad kastanilehed Paistavad päikesekiirtes hüplevad kogud, rõõmsad lapsekehad Paistavad süütult vabade mõtete uduselt õrnad pilvetriibud Paistavad sügavate unistuste kaugenevad hõredad suitsuviirud Paistavad soojad silmahelgid ja headusest eredad naeratused Paistavad peades murelikud küsimused ja südametes targad vastused
Kuid siin pole tuult ega kastaneid, pole päikesekiiri ega rõõmu Näen vaid kinnipüütud mõtteid surutud kitsasse metallist raami Näen vaid vaikides kustutatud unistuste kaudvaid suitsuvinesid Vaid silmapilke võltsilt sooje, vaid õhus rippuvaid valesid Näen valgeid seinu kirjutatud täis piinavaid vastuseta küsimusi Ainult fantaasiat pugemas märkan läbi trellide otsimas kaugeid seiklusi
-----
Kogu me maailm on vaid üks lõputu ulm Vaid utoopia, mis ajamerre vaikides vajub Kogu me elu justkui maailmariiulil tolm Justkui päikseloojang, mis pimedusse hajub Kõik me hetked on kui vaibuv tuuleiil Kui põhjatusse mälestustejärve suubuvad jõed Kõik me tunded kui pikkamisi seganev meel On kui aeglaselt tasaseks muutuvad mäed
------- | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: DragonFly luuletab :) | |
| |
| | | | DragonFly luuletab :) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |