MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Sixxi luuletused | |
|
+6NamNami Audrey Pharaoh SixxBitch Unknown Artist Sixx- 10 posters | |
Autor | Teade |
---|
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 6/6/2010, 22:03 | |
| VÄga hea | |
| | | Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 18/6/2010, 22:38 | |
|
Tule üles, minu juurde. Võta mu käed, räägi mulle oma saladustest, küsi minult mida tahad. hoia mind enda vastas, kuula mu hingamist.
Keegi ei öelnud, et see saab olema lihtne. Keegi ei hoiatanud, et see saab olema nii raske.
Me ei saa minna, tagasi sinna, kus kõik algas. Aga me oleme üks, kuni lõpuni.
Hoia mind kõvemini, enda vastas, kuula mu südamelööke. Heidame koos asemele, et enam mitte kunagi tõusta, sest nii peab see olema. Enam pole teisi teid. On ainult üks ja kõige raskem.
Ma ei oska sind aidata, ma ei saa endagagi hakkama. Ja ma vaatan kuidas sa langed. Ja see teeb haiget.
| |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 28/6/2010, 22:13 | |
|
Väike luuletus. :)
Ma ei saa aru, mis ikkagi juhtus. Mulle jäi segaseks, kuidas see kahtlus, paika pidas.
Kes sa enda arvates õige oled, et sisse sõita ellu, mis sinu oma pole. Ega sinusse puutu.
Sa tuled, näol muie, ja vaatad mulle silma. Ning mina, abitu, enam ei saa ilma. Sinuta.
| |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 29/6/2010, 18:53 | |
|
Viimati muutis seda SixxStradlin (29/9/2010, 20:12). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 24/7/2010, 22:27 | |
| Sügise viha
Möllab ja ulub ja kihutab, vahutab lainete harjul. Madalaid kadakaid karustab, hämaras pilvede varjul.
Maruga lennutab hooge, käristab, tükkideks rebib. Hingetuid linde ranna poole, uhutab tormine meri.
Raevukas, lõputu tuul, kuulutab sügise viha. Majaka heledat tuld, matab pimenev müha. | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 27/7/2010, 01:23 | |
| Eeeee....Ööööö....Jah..... Ei oska nagu kuidagi vabandada seda luuletust. Võõraid oma koju ei lubata. Nii on juba ammust peale öeldud, nii on ammust peale tehtud. Nii on meil traditsiooniks. Te olete võõras, härra. Seega pole te oodatud minu koju.
Aga kuidas saaksin siis olla teie tuttav? Et lubaksite mind oma koju?
See on mõtetu vaidlus, härra. Ma keeldun. Kategooriliselt.
Aga kui ütleksin teile midagi, sosistaksin salaja nagu lõunatuuled. Ma tean, et oleksime siis tuttavad, kui mitte rohkem.
Mul on väga kahju, aga see pole meil traditsiooniks.
Aga kui siiski lubaksite?
Te tüütate mind hullupööra, härra... Kes te enda arvates üldse olete?
Olen teie tuttav Armastus.
Peab möönma, et te ei näe Armastuse moodi välja. Ilmusite kangesti ootamatult.
Nüüd kui te mind tunnete, oleme me tuttavad. Ja mitte enam võõrad.
Ei. Ma kordan härra, see ei ole meil traditsiooniks.
Jajah, nii ta läheb, usud sa. Nii ta tuleb, ja kui sa ei taha, lööd lihtsalt ukse kinni. Parajasti siis, kui jood köögis teed murrab ta maha su ukse, lööb puruks peeglid, seab end sisse sinu kodus ja enam ei lahkugi.
Viimati muutis seda SixxStradlin (31/8/2010, 11:02). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Sümmeetria Kasutaja
Postituste arv : 83 Age : 29 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 30/8/2010, 21:34 | |
| Oh ja mulle endistviisi nii-nii-nii väga meeldivad sinu luuletused. | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 1/9/2010, 20:10 | |
| SUUUUUUR aitäh :)
Alles eile see oli, kui nägin nelja meest reas, kaabu näol, magamas kasepuu all.
Lähenesin rahulikult, tervitades mehi viisakalt, sõbralikult naeratades. Valmis soe käsi ees.
Ei vastanud keegi, ega võtnud vastu minu sooja, naeratavat terekätt, ja välgumihkli valgel, tõmbasin ära kaabud, et näha, et neli meest reast olid kõik viimseni surnud. Säh sulle mühakaid. | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 8/11/2010, 19:45 | |
| Ja kõik läheb paremaks, ning hämarus hajub. Halb pole igaveseks loodud, enam ei olegi jäänud palju.
Ent see on sinule, mu sõber, kes sa tõrvikuna teistele soojaks tuleks olema pead. Sinus on maailma võim.
Kuivanud lilledes elu ei ole, tolmuks pudeneb vana hing. Suurte asjade eest võitlejat, minust kaotajast enam pole.
Mina ei oska käänata saatust, näha tulevas endise ilu. Las ma hulgun üksinda veel, mälestuste tuhmuvas vilus. | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 3/12/2010, 22:07 | |
| Siniste silmade vilksatusi vaevalt tabada jõudsin. Uskudagi ei julgenud, et need pilgud olid sinu. Nüüd enne uinumist tean, et und sinust raudselt näen.
| |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 12/2/2011, 22:08 | |
| On veider, nii vaikselt olla. Ja lihtsalt istuda, lasta silmal puhata.
Ma ei ole tuim, aga tunnen nagu teisiti, justkui keegi teine, vaatan oma tundeid.
Vahel on nii hea.
Kõrvades on vaikus, ja pilk on rahul. Ja nüüd tahaks ainult magada. | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 16/2/2011, 21:37 | |
| Koit talvel
Väsind silmi, otsin kulda piirilt, metsa mustalt ladvapiirilt.
Tungib läbi, mõõgaks ehahele, torkab läbi oksavõre kuld.
Voolab, nõrgub, üle öise märtsilume, koidu püha ohvriveri.
Viimati muutis seda SixxStradlin (7/5/2011, 21:52). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 7/5/2011, 21:48 | |
| Me oleme sinasõbrad Jumalaga. Vanad sõbrad. Jaa-aah, olid ajad, olid ajad. Sai tehtud seda, öeldud toda, aitas mõlemile. Läksid lahku teed meil Jumalaga.
Mis tehtud, see tehtud, see seljataga. Kõik eksivad, ka meie Jumalaga. Oh jah, olid ajad, olid majad Lahku kasvasime ikka, lahku Jumalaga. | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 20/5/2011, 22:28 | |
| Palun kustuta tuli- ma ei näe. Palun sulge lehekülg- ma ei näe. Mine. Palun. Valgusta tagasiteed selle tulega, sulge uks. Ja mine. Palun. Ma tahan lihtsalt olla. Omaette. Ei, kõik on korras. Ja nüüd mine.
------
Elu? Te naljatate. Aga elu- elu on tõsine asi. Ärge naerge.
-------
Ah, need kuradi raisad. Nad võtsid mult mu kindluse! Ma ajaks neid taga aga neil on liiga suur edumaa. Nad on liiga kaugel | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 7/6/2011, 22:22 | |
| Suur öö jää minuga tule mu üle Mu pimedus jää minuga ja hoia mind süles
Kui pime ma olen sinuga kata mu silmad Ei kunagi näha taha nad suur vaikus värvitus veres, aeglaselt kustun üksilduse lõputus meres
Suur öö jää minuga varja mu valu Suur pimedus jää minuga too viimaks ometi rahu
Viimati muutis seda Sixx- (5/10/2011, 19:15). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 19/8/2011, 20:57 | |
| Tulgu, mis tuleb. On ju niigi juba nagu on. Ja kui tuleb nagu tuleb, ega´s midagi muutu. Läks ammu see rong. Nüüd istun ja ootan midagi, kedagi. Terved päevad ma ootan! Perroonil. Ja vaatan osuteid liikumas.
Nii on lood siin ilmas.
------
On igav ja natuke kurb. On kurb ja natuke igav. Tegevusetuse hurm.
------
Siin on mere kohal kogunevad õhtused pilved. Siin on mere tõrksad pahurad tuuled. Siin on päevasoe tumesinine meri. Siin on mere hommikune sätendav lainemäng. Siin on mere sada nägu, tuhat mängu.
------
Ilus väike sinilind, tule alla tähemaalt. Kena kauge linnuke, vaata ilma lähemalt.
Ammukadund valguskiir, kus nõnda kaua olid sa? Nüüd lenda alla, õnnelind, vaata ringi ahermaal.
Miks jätsid maha, ilus lind, meid suuri rumalaid? Nüüd liiga hilja, sinilind, meid unustanud jumalad.
Viimati muutis seda Sixx- (1/11/2011, 21:46). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 25/8/2011, 17:09 | |
| Mida tead sina tühjusest südames, kui unetud öötunnid lõputult venivad, lämmatavast pimedusest, mis kloroformina peale langeb, kui kustutad tule, hetkeks mil kogu maailm kaob öhe?
Mida tead sina ajusopis kajavast kahtlusest, ootusest, mis vastuseta jääb, surmaga märgitud elust ja hüvastijättudest? Mida tead sina lunastuseta süüst, pikast päevast ehata?
Mida tead sina paradiisiaia sirelitest, mis üle kivimüüride ripuvad tänavasillutise kohal, lahkuva päeva lubadustest ja tõusva kuu kaugusest? Mida tead sina virvatule lohutavast kumast pilkases öös?
Mida tead sina sellest.
Viimati muutis seda Sixx- (1/11/2011, 21:44). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 29/9/2011, 21:31 | |
| Säde
Üks väike säde sinu tulest heledana keerles üles
Üks ainus säde sinu tulest süütas terve elutee ma põlen sinu tules.
Mitutuhat tulesädet pimedusest eluleek ma põlen tuhaks sinu tules, sinu ees.
| |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 5/10/2011, 19:10 | |
| Kuidas tagasi hoida pisaraid, mida ei tulegi? Või tunda midagi, mida ju tegelikult polegi? Kas saab armastada kedagi, keda pole kunagi olnudki? Kas saab uskuda, kui näha pole midagi?
Pilkases pimeduses on virvatuluke ka valgus.
| |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 14/10/2011, 22:42 | |
| Mind oodates
Suve lõpul, jäta lahti uks. Jah, tean, et külm on, õhtul kisub külmemaks. Ja sügis oma uduöödel hoovab sinu tuppa, maad võtab üksindus, mind oodates paigal seisab aeg. Ja tuiskab pime talveöö, uks avatuna ulub hingedel, surm nõnda lähedalt hingab sulle kuklasse. Mind kaua ootama sa pead.
Ent kui kevadel ma tulen, siis tulen päiksega, ning kaasa toon kõik juuniööd ja unetuse tähetuult, kätel lillesülem. Astun sisse sinu uksest, vabaduse valguses, tulemise kerguses. Mind enam ootama sa ei pea. | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 17/10/2011, 20:38 | |
| Täna öösel- ma ei maga, ma ei maga. Olen südamega siin, vastamisi seatud nii, et tõde tahes-tahtmata pean seekord nägema. Kaua, aegu mitmeid, otsisin igaviku saladust, maailma lõppu, üksindust, üht ja ainsat õigustust, tõde- ilmatuma suurt. Ähmased varjud, lootuse helk, hägune maailm- kõik veel oli võimalik. Vastuseid kui palju, vali, mis meeldib. Polnud midagi kindlat, ehk oligi hea.
Ent täna öösel- ma ei maga, kuis võiksingi! Pean viimaks talle silma vaatama. Seal ta seisab, nii tõeline, selge, möödapääsmatu. Armetu, alasti: minu elu tõde. | |
| | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 19/10/2011, 20:55 | |
| Mõnikord on lihtsalt hea olla. Tahaks lamada ja joosta. Korraga. Tahaks laulda ja sosistada, rääkida kõigest, ometi midagi ütlemata, ma arvan, et sa mõistad. Mõnikord unustaksin kõik, peale selle hetke, peale nende tänavalaternate ja naeraksin nõrkemiseni. Ehk pole mul õigus, aga tead, mis? Mind absoluutselt ei huvita. Praegu tahaksin ainult lennata, praegu on öö linnas. Keda huvitab homne? Olen ju siin ja praegu, siin tänaval, laternate all, tähtede all, just tänasel ööl. Ja ma laulan ja sosistan, naeran lämbumiseni. Korraga.
| |
| | | *Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| | | | Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 10/11/2011, 22:11 | |
| Detsembrikuu
Täna taevas kuu nii lõpmata täis on end. Ning kusagil kesköötundi kumiseb pimedas kell.
Tähesiras tasa ujub tardund valge kuu. Kummaline öine valgus paneb helendama raagus puud.
Ammu maha maetud päev, siin lõplikult valitseb öö. Lumel teravasti helkima kuu omaenese kilde lööb.
Viimati muutis seda Sixx- (16/11/2011, 11:26). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | socialpoetry Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 106 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused 15/11/2011, 20:48 | |
| Siin on midagi, mis mulle meeldib. :) | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Sixxi luuletused | |
| |
| | | | Sixxi luuletused | |
|
Similar topics | |
|