| Harry Potter | |
|
+44Viinamari Naughty Hippi Mezilane Cilen Murtagh *Nastik. Sulesepp Espada Everleigh Sixx- kcissy imeilus1 Katu1995 Marmelaad TeddyBear Grape. Karolin NamNami GossipGirl Emma FlyWithMe Maiu Laaneoja padjanägu, [h] black räwr Pizza Krissu Miley Cyrus Disaster Keiti Pharaoh Mari Astrid. Unknown Artist Anzu chelsea Diana. Lammas Pingu Prince Kirameki Tuki nasicc Carmen 48 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Carmen Kojamees
Postituste arv : 33 Age : 30
| Pealkiri: Harry Potter 27/11/2008, 19:32 | |
| räägime siis, kes on teie lemmik tegelane, kumb on parem kas raamat või film, milline osa meeldib kõige rohkem? minu arust on raamat parem, seal on palju rohkem informatsiooni peidus, filmid on tõesti liiga pinnapealsed, kuid filme on ka põnev vaadata, need effektid ja asjad. tegelast, kes mulle enim meeldiks ei ole... kõik on erinevad ja omamoodi
Viimati muutis seda Carmen (27/11/2008, 19:53). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Harry Potter 27/11/2008, 19:35 | |
| Raamatud paremad. Alates kolmandast lähevad filmid jamaks... Columbus tunneb oma tööd.. Vist. Ja seitsmes raamat oli naljakas. | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Harry Potter 27/11/2008, 19:45 | |
| Ikka raamatud. Filmid on minumeelest kuidagi liiga pinnapealsed, aga hea seegi, et nad 'surma vägistest' kaks filmi teevad. Minu lemmiktegelane on Severus Snape :d aaga Draco on ka äge :) | |
|
| |
Carmen Kojamees
Postituste arv : 33 Age : 30
| Pealkiri: Re: Harry Potter 27/11/2008, 19:49 | |
| jah raamatud on paremad
Viimati muutis seda Carmen (27/11/2008, 19:54). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Harry Potter 27/11/2008, 19:50 | |
| Raamatud on igal juhul paremad kui filmid Filmid on alati kuidagi tühjad olnud...teine film oli minu meelest muidugi hea, ja esimene. Viiendast ma parem ei räägi, sealt oli nii palju välja jäetud ja ära muudetud. Raamatutest meeldib mulle kõige rohkem neljas osa. Ma olen seda mingi sada korda lugenud. Mul ei ole kindlat lemmiktegelast, kuid Draco on päris lahe, ja ma ei tea miks, aga ma leian, et Bellatrix on ka äge | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Harry Potter 27/11/2008, 20:43 | |
| Raamatud on paremad Kõvasti :) Ja lemmiktegelased on Bellatrix ja Luna Võimsad tegelased no (L) :) Ja filmis oli Umbridge võrratu :D Raamatus oli suht.. rõve javastik xD aga filmis rebis kildu kah :D
Viimati muutis seda Pingu (28/11/2008, 17:25). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Harry Potter 27/11/2008, 20:49 | |
| Ma pole lugenud ega midagi, aga mu klassivend kutsub mind mu armi pärast Potteriks:D Ju siis ikka vahva raamat:D! |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 27/11/2008, 21:20 | |
| Tupsu oli jh tore :) Aga kui loed, siis ikka esimesest osad, sest vahepealsest.. ei saa üldse aru xD ma mäletan, et ma lugesin 2 osa ja siis neljanda Ja pea oli täiesti tühi, et huu te hekk is Sirius? xD Algusest ikka algusest :) Ise loen präägu seitsmendat osa.. maiteaa mitmekümnendat korda. xD Lihtsalt.. selline seletamatu tunne on seda käes hoida . xD I think i'm in love | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Harry Potter 27/11/2008, 22:24 | |
| viies film oli tõesti kõige jamam...tulepeeker oli veel üleelatav:D raamatud on paremad... loen nüüd teist korda kuuendat:D ma lugesin seda enne vist kuidagi nii et mitte midagi ei olnud meeles:D lemmikud on vast snape ja ron:D | |
|
| |
Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Harry Potter 28/11/2008, 18:50 | |
| Raamatud on ikka tunduvalt paremad. Viies film oli minumeelest veel eriti pinnapealne naq. Tegelased? Raske öelda. Kõik on omamoodi huvitavad karakterid. | |
|
| |
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| |
| |
Anzu Naljatila
Postituste arv : 94 Age : 31
| |
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Harry Potter 11/12/2008, 20:58 | |
| Noo...
2 esimest raamatut nii head ei olnud... Filmid olid head... 3 osa raamatuna hea, filmina sama hea (kahju ainult, et eelmine Dumbledore ära suri) alates neljandast lähevad raamatud pidevalt paremaks ja sügavamaks filmid aga pigem actioniks ja lõigutuks
1. Dumbledore oli see raamatu Dumbledore'i muhe pool 2. Dumbledore on see raamatu Dumbledore'i võimas pool
Keegi võiks need kaks kokku sulatada... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 12/12/2008, 09:03 | |
| | |
|
| |
Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Harry Potter 12/12/2008, 17:01 | |
| Njah... Aga filmides ei ole ikkagi suudetud kuidagi seda Dumbledore'i olemust tabada... | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Harry Potter 12/12/2008, 18:02 | |
| Neljandas jättis ta erilise närvihaige mulje, ausalt : D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 12/12/2008, 21:38 | |
| jaa Kössitab nurgas.. viiendas tegi kätega kahtlasi liigutusi.. Aga ta madal hääl on iga kord nii uus aga samas tuttav :D | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Harry Potter 14/12/2008, 21:35 | |
| raamatud on kindlalt paremad...neljas film vist oligi minu arust kõige lõigutum ja halvemini edasi antud...raamatutest jäi kõige elavamalt meelde viimane-seitsmes, sest seda lugesin lihtsalt kõige viimasena. Parim film on minu arust kolmas...kuidagi kõge terviklikum. |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 15/12/2008, 21:22 | |
| filmidest oli just neljas mu lemmik. Nad olid kõik nii armsad seal ja puha Aga palju oli muudetud - tõsi. Viies oli kõigehullem Lihtsalt.. fiaskooo Kuues tõotab hea tulla :) | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Harry Potter 16/12/2008, 20:08 | |
| Aga ma nägin täna RR-s "The tales of Beedle the Bard". Kas keegi on seda juba lugema juhtunud? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 16/12/2008, 20:16 | |
| loodan jõuludeks saada | |
|
| |
Mari Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 9 Age : 30
| Pealkiri: Re: Harry Potter 30/12/2008, 00:12 | |
| - Astrid. kirjutas:
- Neljandas jättis ta erilise närvihaige mulje, ausalt : D
^^ Täiesti nõus. Ma vist käisin Pingule tõsiselt närvidele, kui filmi ajal seda kogu aeg kommenteerisin Aga see oli täiest vale. Dumbledore oli nii rahulik inimene, on täiesti kriminaalkuritegu teda närvilisena kujutada.. Ja Harryt kägistama poleks ta ka tohtinud minna | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Harry Potter 30/12/2008, 02:40 | |
| Jep, karakteriga oli nagu nii mööda pandud | |
|
| |
Mari Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 9 Age : 30
| Pealkiri: Re: Harry Potter 30/12/2008, 04:09 | |
| täpselt, kõige paremini tabatud olid minu arust luna ja bellatrix, dumbledore oli valusalt mööda, harry oli veis gei ja hermione teeb kahtlaseid nägusid kogu aeg | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 30/12/2008, 11:24 | |
| Umbridge oli ka võimas (Y) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Harry Potter | |
| |
|