| Harry Potter | |
|
+44Viinamari Naughty Hippi Mezilane Cilen Murtagh *Nastik. Sulesepp Espada Everleigh Sixx- kcissy imeilus1 Katu1995 Marmelaad TeddyBear Grape. Karolin NamNami GossipGirl Emma FlyWithMe Maiu Laaneoja padjanägu, [h] black räwr Pizza Krissu Miley Cyrus Disaster Keiti Pharaoh Mari Astrid. Unknown Artist Anzu chelsea Diana. Lammas Pingu Prince Kirameki Tuki nasicc Carmen 48 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Harry Potter 5/5/2012, 21:36 | |
| Mind ootab veel neli dvd-d. Mu emal on kohutav loogika. Ta kas mõtleb, et kui ostab kõik eraldi säästab ta rohkem raha, kui kõik koos ostes. Kui ma temalt seda küsisin jahus ta midagi mu hinnetest. Aga Harry Potter on lihtsalt fantastilinee!! Kahju ainult, et ma neid filme kinos ei saanud vaadata. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Harry Potter 5/5/2012, 21:53 | |
| Pingu ja pottermore täitsa olemas | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Harry Potter 23/5/2012, 20:57 | |
| Nüüd näitab HP'd iga põhapäev Kanal 2's. Ma olen natuke vihane selle üle tegelikult, sest mina kulutasin kuskil 50 eurot, et need filmid endale soetada. Asi polegi tegelikult rahas, vaid selles, et nüüd näevad seda kõik, kes ei vaevu kunagi raamatutki kätte võtma. Ja miskipärast see häirib mind.. | |
|
| |
Hippi Vapper lohetapja
Postituste arv : 130 Asukoht : Keila
| Pealkiri: Re: Harry Potter 23/5/2012, 21:47 | |
| HP raamatud on ühed mu lemmikraamatutest. Ja olen filme ka näinud. Seitsmendas, see Scabior oli nii nunnu.... ja me ei taibanud sõbrannaga tiitritest ega kuskilt vaadata, vaid googeldasime ja igast... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Harry Potter 24/5/2012, 00:15 | |
| Scabior.. rr Cilen tegelt on ju jumala hea, et kõik seda näevad. More HP love :) Ise plaadi/kasseti pealt on ikkagi parem vaadata ju. Mingit masendavat reklaami bs-i pole. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Harry Potter 24/5/2012, 11:16 | |
| Oeh. Mul oli eile tore õhtu. xD Kuulasin Sõpru ja pidasin Pottermore'is duelle. Ja sain uusi sõpru. xD | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Harry Potter 24/5/2012, 16:22 | |
| Ah, mulle ikka see ei meeldi. | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Harry Potter 24/5/2012, 16:35 | |
| Lisage pottermores: UnicornRune25492. Mis majas keegi on ?
Mina Ravenclawis. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Harry Potter 24/5/2012, 17:11 | |
| Mina olen Slytherinis ja mu kasutajanimi on SwordMidnight123. Ma ei ole seal veel midagi erilist ette võtnud, kuna duellides ma eriti osav ei ole ja nõiajookidest ei maksa rääkidagi Ma tahaksin seal juba teisele raamatule ligi pääseda, aga miskipärast ei saa, on kellelegi aimu, millal või kuidas kõik raamatud lahti lähevad? | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Harry Potter 24/5/2012, 19:25 | |
| Seda pole valmis tehtud, aga ma lisan su sõbraks ja teen sulle duellis pähe, aga enne pean meelde tuletama, kuidas see käis | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/5/2012, 00:32 | |
| eyeash151 slytherinis (6) Feel free to add me | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/5/2012, 00:48 | |
| Jee:D Pottermore:D AvisLight28855 Ravenclaw:D Be my friend:D | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/5/2012, 15:27 | |
| | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/5/2012, 07:27 | |
| Ron oli nunnu. | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| |
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/5/2012, 14:11 | |
| Ma ka ei ole enam selle kuigi suur vaataja. Kunagi olin aga raamatud meeldisid mulle alati rohkem. Tegelikult ma olin ja endiselt olen imestunud kui hästi nad suutsid tegelased/näitlejad välja valida. Nad olid täpselt sellised nagu ma neid raamatutes ette kujutasin ja ma mäletan kui rõõmus ma selle üle olin. See on nii harv juhus, kui saadakse täpselt õiget näitlejad osadesse | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/5/2012, 17:54 | |
| Rowling on ise öelnud et põhikolmik on välimuse poolest täiesti mööda. Minu meelest on tore, et nad nii ilusateks kasvasid. Nad oleks võinud ju krõhvadeks sirguda | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/5/2012, 19:01 | |
| - Pingu kirjutas:
- Rowling on ise öelnud et põhikolmik on välimuse poolest täiesti mööda.
Minu meelest on tore, et nad nii ilusateks kasvasid. Nad oleks võinud ju krõhvadeks sirguda Ma ei mõista kuidas see mööda oli XD Minu jaoks olid nad täpselt sellised nagu ta raamatutes neid kirjeldas Aga viimase väitega ma nõustun sinuga, Pingu Oleksid tõesti võinud xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/5/2012, 20:23 | |
| | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/5/2012, 20:34 | |
| Mulle meeldivad nii raamatud kui ka filmid. Va viienda osa film. See on nii igav, pole pooltki põnev kui raamat. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/5/2012, 20:39 | |
| Okei, ma pean ka tunnistama, et Harry suurena kujunes välja mitte kõige kenam.. aga tal polnud häda midagi. Minu jaoks oli kõik korras xD Ma ei salli absoluutselt neljandat osa, ei raamatut ega filmi. Ma ei tea mis teema mul sellega on. Ma lihtsalt ei seedi seda. Ja mul on see film dvd'na kodus ja õde tahab vahest seda vaadata ja mul on nagu "KAO ÄRA SELLEGA!! O.o" | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 30/5/2012, 15:40 | |
| Rowling ütles et tema tegelased olid ikka nerdid, aga näitlejad said liiga ilusad. Danielil pole häda midagi. Leidub sinisilmsemaid, aga ta on täitsa chill :) Neljas osa on mu üks lemmikuid Nad on seal kõik täpselt nii nagu olema peab Samas see ei meeldi suht kellelegi keda ma tean. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Harry Potter | |
| |
|
| |
| Harry Potter | |
|