| Harry Potter | |
|
+44Viinamari Naughty Hippi Mezilane Cilen Murtagh *Nastik. Sulesepp Espada Everleigh Sixx- kcissy imeilus1 Katu1995 Marmelaad TeddyBear Grape. Karolin NamNami GossipGirl Emma FlyWithMe Maiu Laaneoja padjanägu, [h] black räwr Pizza Krissu Miley Cyrus Disaster Keiti Pharaoh Mari Astrid. Unknown Artist Anzu chelsea Diana. Lammas Pingu Prince Kirameki Tuki nasicc Carmen 48 posters |
|
Autor | Teade |
---|
imeilus1 Vapper lohetapja
Postituste arv : 129 Age : 28 Asukoht : tartuuu
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/11/2010, 18:29 | |
| on küll, palju parem! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Harry Potter 2/12/2010, 19:49 | |
| Eh, käisin vaatamas, epic, hakkasin kohe alguses peaaegu nutma. ;D Siis, kui Hermione kustutas oma vanemate mälestused, yaknow. |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Harry Potter 2/12/2010, 21:00 | |
| see oli tõesti miserable. Ma esimene kord ei hakanud, teine kord peaaegu hakkasin Dobby surm tõmbas muuuidugi sellise veevärgi käima, et olalala | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Harry Potter 3/12/2010, 19:45 | |
| Oli jah päris kurb, aga enda üllatuseks ma nutma ei hakanudki... silmad tõmbusid paar korda niisekeks küll, aga ei midagi enamat. Kuigi eiga ma raamatut lugedes ka ei nutnud, ainult päris lõpus: siis töinasin ma ikka kõvasti ja kaua, väga kaua ja väga kõvasti. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 3/12/2010, 22:53 | |
| Dobby surma juures on mul lehed hallikad, lainelised ja krõbedad Pisaratest täitsa läbi imbunud. ;D | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Harry Potter 4/12/2010, 21:43 | |
| Mm, hämmastav, Dobby surma ajal isegi ei nutnud. Raamatus küll, oh sa issand. *meenutab* Mäletan isegi kohta, kus tähed peegeldusid Dobby silmist tagasi. Kahju, et filmis ei olnud. *sigh* Filmis oli Hermione piinamine kurb. *double sigh* Kas ma olen ainus, kes arvas, et see pikkade juustega natuke rokkstaari meenutav leader-snatcher oli kobe? |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 4/12/2010, 21:46 | |
| Scabior oli midagi... väga võimsat Nõustun Erewin | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Harry Potter 5/12/2010, 21:22 | |
| Nägin ka täna ära... Isa ütles, et oli pettunud. Küsisin, et miks: "Udune pilt oli." xD Eniveis. Mulle meeldis. Mõnusa sooja tunde jättis sisse. Ja kiiresti läks aeg... kuigi kohati oli igav. Aga see, et meeldis ja sooja tunde jättis sisse, ikkagi trumpab seda muud. Ja kogu aja kui SPOILER Harry ja Hermione suudlesid, trillerdas mul peas see Danieli intervjuu, kus ta ütles, et Emma suudleb nagu lehm. xD | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Harry Potter 8/12/2010, 19:55 | |
| Käisin kah vaatamas.
Kahju, et palju tähtsaid asju ära jäeti- nagu näiteks see et Kreacher neile neerupirukaid tegi, või Lupini ja Harry tüli või et rohkem Snape´i polnud jne....Ent sellegipoolest oli väga hea! Ja oma uhkuseks pean ütlema, et hakkasin nutma juba ENNE filmi algust! Way to go!
Igatahes, see inspireeris mind nii väga, et ma alustasin uut juttu ja valmis on juba 24 lehekülge. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 8/12/2010, 20:16 | |
| haaaah, mina oleks kaa äärepealt enne filmi nutma hakanud. Kui kümme minutit enne filmi algust maha istusime avastasin ma, et mul jäid prillid koju XD. Ma ei kavatsenudki oma esimest HP7elamust ilma prillideta ära vaadata ja rääkisin ennast väga toredatest piletikontrollijatest mööda, jooksin rekordajaga koju, samal ajal karjudes "Harry, oota mind.".. või siis mitte.. Igatahes ma tegin oma rekordaja jooksmises. Kummikutega!! Helistasin veel tee peal emale, et ta väikevenna mulle prillidega vastu saadaks.. Mul oli Märdist nii kahju, kui ta pidsaama väel tänavanurgal kössitas. Igatahes ma jooksin 11 minutiga koju ja tagasi kinno, sain isegi sisse tagasi o.O Kerge veremaik oli esimese osa filmist suus, aga jõudsin isegi viimased reklaamid ära vaadata :d Mida kõike üks pingviin Harry Potteri nimel ei teeks.. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Harry Potter 8/12/2010, 20:27 | |
| Hah, "Harry oota mind!" Ta on seda väärt! Aga mina hakaksins ellepärast nutma, et ma leidsin reklaamid enne filmi millegi pärast eriti liigutavad olevat. | |
|
| |
Sulesepp 200 posti tüüd
Postituste arv : 207 Age : 30
| Pealkiri: Re: Harry Potter 15/12/2010, 16:55 | |
| dobbyst kahju jah:S ta oli pikka aega mu lemmik väiksena:S poolvägisi veeti kinno, poolvägisi kinost välja:D:D:D typical me | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Harry Potter 17/12/2010, 16:57 | |
| | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| |
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Harry Potter 19/12/2010, 20:42 | |
| Kusjuures minu jaoks polnud mitte niivõrd õudne see koht kus madu neid ründas, sest siis ma suutsin vähemalt silmad kinni panna. Aga see vaikne, häirivalt creepy sissejuhatus. Kui nad selle naise järel tema majja läksid ja Harry temaga rääkis ja kui nad kahekesi ülevale korrusele läksid. See oli tõesti täiega õudne, kugi ma teadsin väga hästi, mis juhtuma hakkab. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Harry Potter 6/8/2011, 16:11 | |
| Ma käisin 16.-dal filmi vaatamas! Ja oh kuidas ma nutsin, sellest hetkest alates kui Voldemort Snape'i ära tappis jooksid mu silmadest katkematud veejoad. Ütlen ausalt, et see oli minu arvates tõeliselt hea film, kohe nii hea, et ma lugesin sinna jutti HP kaks raamatut läbi kuigi ma olin endale ammu kinnitanud, et ma olen neidküllalt lugenud ja enam ei taha. Tõeliselt hea film, ma ei jõua ära oodata kuni DVD välja antakse, ma loodan, et seal on palju lisasid. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 7/8/2011, 10:44 | |
| Mina käisin 13-ndal. Tõsised fännide hordid olid kohale tulnud Enamusel olid kaelas majasallid ja käes võlukepid Ülicool. Ja iga vähegi vinge hetke peale hakati saalis plaksutama ja huilgama. Nutmisega oli selline lugu, et pisara rebis lahti nii umbes esimese kahe minutiga ja pidama sai lõplikult vb kolm tundi pärast filmi lõppu Kommidest läks süda üliruttu pahaks, sest kõik oli niii soolane. Prillid libisesid mööda väga märga nägu kaa väga ebameeldivalt alla. Pidin neid 3D kobakaid käega üleval hoidma AGA MA NIII TAHAN UUESTI MINNA! | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Harry Potter 12/8/2011, 23:26 | |
| Ja ma arvasin, et mina olin sellest filmist suures vaimustuses | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 13/8/2011, 13:28 | |
| ha Ma lähen kolmandat korda kaa. Eile olid kinos mingid lollakad, kes popkorni loopisid ja hirnusid. Väga nõme oli. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Harry Potter 14/8/2011, 17:57 | |
| Veab sul, kui kino nii lähedal on.Mul läheb lähima kinoni jõudmiseks vähemalt kaks ja pool tundi aega ning kui mõelda, et ma pean sealt ka tagasi tulema siis jahm -kinos käimine on luksus | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 17/8/2011, 01:49 | |
| ihihi, mul kino nelja minuti kaugusel (: Fuckyeah, kesklinna elu noh Neljapäeval lähen veelkord. Loodetavasti on korralik seltskond. Ma hakkan alles praegu mõistma, et need irvitajad tõsiselt rikkusid mu HP elamust Nagu rüvetasid ära selle viimase filmi I FUCKEN LOVE HARRY POTTER! HP FOREVER! Ma oleks hoopis üheks teiseks inimeseks kasvanud kui HP-d poleks olnud. Ja te ei oleks selles foorumis siin, sest seda lihtsalt ei eksisteeriks. Rowling=inspiratsioon | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 15/9/2011, 16:46 | |
| Ihaha, topeltpostitus. Näitan head eeskuju (: Keegi pottermore'is on? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Harry Potter | |
| |
|