| Harry Potter | |
|
+44Viinamari Naughty Hippi Mezilane Cilen Murtagh *Nastik. Sulesepp Espada Everleigh Sixx- kcissy imeilus1 Katu1995 Marmelaad TeddyBear Grape. Karolin NamNami GossipGirl Emma FlyWithMe Maiu Laaneoja padjanägu, [h] black räwr Pizza Krissu Miley Cyrus Disaster Keiti Pharaoh Mari Astrid. Unknown Artist Anzu chelsea Diana. Lammas Pingu Prince Kirameki Tuki nasicc Carmen 48 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Harry Potter 20/11/2010, 10:42 | |
| topeltpostitus pinguult :d Harry Potteri seitsmenda filmi esimene pool on üüüülikõvaa :D: | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Harry Potter 20/11/2010, 12:00 | |
| Kuidas ma tahaksin seda vaatama minna...poleks ometi maja haigeid inimesi täis. SEE NEETUD GRIPP! *karjub:" Ma tahan Harry Ptterit vaatama minna! ja saab vastuseks: "Mis sa karjud, mõned tahavad siin magada"* Kuidas saab keegi magada kui on teada, et HP jookseb kinos ja seda on VAJA vaatama minna! | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Harry Potter 21/11/2010, 10:38 | |
| Ma käisin ka eile vaatamas. Minu arvates oli see siiani kõige parem Harry Pottery film ja just selle pärast, et see vastas väga hästi raamatule :) | |
|
| |
| |
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Harry Potter 21/11/2010, 13:21 | |
| See, kuidas nad tantsisid, oli lihtsalt nii hale, aga samas nii lahe :D ja kogu film oli nii naljakas, kuigi teema ja värk oli ju hullult tõsine | |
|
| |
| |
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Harry Potter 21/11/2010, 15:34 | |
| Kas Sirius jäigi surnuks või toodi ellu tagasi?
Vabandage, aga ma pole näinud ei filmi ega lugenud viimast raamatut. *punastab* | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 21/11/2010, 15:59 | |
| sirius is dead dead dead dead (: | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Harry Potter 21/11/2010, 16:28 | |
| | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Harry Potter 22/11/2010, 16:13 | |
| Ma sain täna teada, et mu inka õps on hull fänn:D Selle nädala jooksul peaks netist selle 7. I ülesse otsima ja vaatama tegelt. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 22/11/2010, 21:29 | |
| | |
|
| |
Tuki Helmut
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 23/11/2010, 23:03 | |
| aga arvutis vaatamiseks on aega? | |
|
| |
| |
| |
Tuki Helmut
| |
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/11/2010, 14:25 | |
| Whee, ma käisin juba pühapäeval, ehk siis... 21sel. xD Mingi neljakesi sõitsime ülipisikese auto tagaistmel Tartusse selle nimel! Suurepärane oli! Mulle megalt meeldis, kui Bellatrix piinas Hermionet. x) See oli nii awesome. Üldse, see näitleja mängib oma osa ikka täiega. Kaks korda jooksid pisarad ka, aga midagi alati häiris ja ma ei saanud rahus nutta. xD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/11/2010, 15:31 | |
| mul oli tunne nagu ta vägistaks Hermionet... See oli nii veider Tuki, sa ei hakka enda elamust kannatamatuse pärast rikkuma, eksole? :O | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/11/2010, 20:27 | |
| Lugesin viimase osa lõpuks läbi. Ikka pidi see Rowling kurva lõpu tegema- - Spoiler:
Snape, Lupin, Tonks, Fred...
Viimati muutis seda Pingu (25/11/2010, 20:43). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : panin spoilerisse (:) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Harry Potter 25/11/2010, 20:44 | |
| no, minumeelest väga reaalne. Sõjas inimesed surevadki. haaah, ma läen ülehomme jälle hp-d vaatama :d samad kohad isegi | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Harry Potter 28/11/2010, 19:25 | |
| ma käisin ka eile HP vaatamas! IT WAS AWESOME! Parem kui eelmine osa. Nii hea! Snape'i oleks tahtnud rohkem näha...but I quess it hapens on the next part . Ja kui eelmises filmis võpatasin ma ainult ühe korra lõpus, siis selles filmis vähemalt 3 korda. Ja naerda sai palju. Tuki: Ma elan Tallinnast u 150 km kaugusel ja saan sinna hmmm... kaks korda kuus kui hästi läheb ja siis ka on kogu aeg ära planeeritud. Ja sina saad Tallinasse iga nädal! SS: Ma olen Pinguga täiesti nõus. Sõda on sõda, üks paha ja kole asi. Mulle meeldis see lõpp, väga- või vähemalt nii reaalne kui HP's olla saab. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: Harry Potter 28/11/2010, 21:13 | |
| Täpselt, Snape'i oleks tahtnud rohkem näha. Samas ega raamatus teda rohkem polnud sees | |
|
| |
Marmelaad Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 30 Asukoht : Sahtlis
| Pealkiri: Re: Harry Potter 28/11/2010, 23:24 | |
| Ma ei taha järgmist filmi, sest persse küll, Snape sureb ära. x.x
Aga seda filmi ma näinud ei ole, sest inimene, kes lubas mu seda kinno vaatama viia jäi terveks nädalaks grippi. Nii armas temast ja nüüd on PÖFF ka. Elan vist see nädal kinos. | |
|
| |
Tuki Helmut
| Pealkiri: Re: Harry Potter 29/11/2010, 16:35 | |
| 3 nädalat ja siis saan vaadata. Siis ma jään Tln:D Aga ma sõidan korraks läbi sealt ainult:D Harva, kui paariks tunniks jään või noh.. õe juurde saaks ka. Aga kodus ootab jällegi keegi, aga see on muu jutt:D Netist ma veel ei leidnud korralikku. Aga on siis parem kui eelmised filmid? Sellise ajaga nagu peaks olema ju. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Harry Potter | |
| |
|
| |
| Harry Potter | |
|