| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|
+57Cilen Marmelaadikomm Nigra Riinu Tarretis k2tlin Nana. :) Pätu Kkohuke R. Griffu. Inimeseloom Tennu Balerina Bubblegum Sandy Sunshine Kriimu Karro sugarsweet ILoveNY imeilus1 Marmelaad Dr.Fang Katu1995 White Wolf TeddyBear Isabella -Ene- Selena vihmapiisk Taylor Cliodna Murtagh Grape. Pingu Annu! Stiina Tricia Pump padjanägu, [h] Keku Droideka Pizza Sümmeetria Espada Kärolyn Audrey Everleigh nasicc GossipGirl Maiu Laaneoja Britney Keiti Tuki Diana. black 61 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Sulepea Võlur
Postituste arv : 58
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 15/3/2014, 09:49 | |
| Pole küll minu tehtud foorum, ent üks vana kohake üritab endasse elu sisse pumbata ja vajab selleks teie abi! Foorum vajab veel küll pisut nokitsemist, ent liituda juba võib ja chatis lobiseda, visake sellegipoolest pilk peale ja hakake plotiideid või midagi hauduma. :) http://houseofnight.forum.co.ee/ | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 22/5/2014, 19:07 | |
| http://priamos.forum.co.ee/Foorumi autoriks ei ole mina, vaid üks teine isik, kes on ka siin foorumis usin :) Kõik, kes te olete huvitatud, võiksite liituda. Aitäh :) | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 23/5/2014, 01:59 | |
| Woah, need foorumid eksisteerivad veel? Ma arvasin, et need on väljasurnud juba. Hea meel et ei ole. Need kohad olid kunagi mu lemmikud, kui mul rohkem aega oli... | |
|
| |
Riinu Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 23
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/7/2014, 23:37 | |
| Ka nüüd juulis leidub neid veel. :) | |
|
| |
Nigra Narkar
Postituste arv : 42 Age : 26 Asukoht : Saaremaa
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 10/8/2014, 21:27 | |
| | |
|
| |
Riinu Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 23
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 9/9/2014, 19:40 | |
| | |
|
| |
Nigra Narkar
Postituste arv : 42 Age : 26 Asukoht : Saaremaa
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 16/9/2014, 20:34 | |
| | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 8/11/2014, 22:33 | |
| http://arubalaager.forum.co.ee/ Aruba on tagasi! :) Täpsem informatsioon ja ülevaade lingilt! :) - Tutvustus (ei kuulu mulle ja ei pea lugema):
Aruba saar asub Kariibi meres ning kuna teda võetakse ka omamoodi riigina, siis on saarel ka pealinn - Oranjestad. See on väike ja armas linn ning suurlinnade kõrvalt lausa olematu. Samas kõik vajalik on linnas olemas.
Aruba laager asub saare läänepoolsel küljel, linnast eemal, kuna seal on liivarannad ning laager on rajatud rannikule. Idapoolele korraldatakse matki, kuna seal on kaljurand. Kahjuks mäestikud puuduvad, kuid selle eest viiakse laagrilised metsa võlusid ja koski avastama.
Laagrisse on enamjaolt tulnud siiski laagrilised üle kogu maailma; kohalikke Arubast leidub seal väga vähe. Tegu on laagriga, mille maks ei ole kõige odavam, seega võib seal kohata enamuses rikkurite võsukesi. Laagril on ka veel üks omapärane omadus - see töötab aastaringselt, võib tulla millal tahab ja lahkuda, millal tahab. Seetõttu on laager niiöelda koduks paljudele kadunud hingedele. Mõeldud on see laager üleloomulikele olenditele, inimesi on seal väga vähe ning kui on, siis on nad teadlikud üleloomulikest olenditest saarel.
Laager on siiski laager nagu ikka - ööbitakse kahe kaupa väikestes bora bora taolistes majakestes, laagril on oma traditsioonid ning õppekava, millest kõik peavad osa võtma.
Seega, liitu meiega ning kui abi vajad, saad seda nii administraatorite kui ka sõbralike kaasfoorumlaste käest!
| |
|
| |
Nutella Võlur
Postituste arv : 57
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 10/12/2014, 19:47 | |
| | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 15/7/2015, 09:48 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump | |
| |
|
| |
| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|