| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|
+57Cilen Marmelaadikomm Nigra Riinu Tarretis k2tlin Nana. :) Pätu Kkohuke R. Griffu. Inimeseloom Tennu Balerina Bubblegum Sandy Sunshine Kriimu Karro sugarsweet ILoveNY imeilus1 Marmelaad Dr.Fang Katu1995 White Wolf TeddyBear Isabella -Ene- Selena vihmapiisk Taylor Cliodna Murtagh Grape. Pingu Annu! Stiina Tricia Pump padjanägu, [h] Keku Droideka Pizza Sümmeetria Espada Kärolyn Audrey Everleigh nasicc GossipGirl Maiu Laaneoja Britney Keiti Tuki Diana. black 61 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Sandy Piraat
Postituste arv : 18 Asukoht : Dreamland :)
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 13/2/2012, 23:33 | |
| | |
|
| |
Selena Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 28
| |
| |
Inimeseloom Kojamees
Postituste arv : 35 Asukoht : Põhja-Läti
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 11/9/2012, 18:47 | |
| Praegu mõnda aktiivset RPG-d on kellelgi soovitada? | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 11/9/2012, 20:00 | |
| | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 193 Age : 22 Asukoht : Pärnu maakond
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 26/1/2013, 01:24 | |
| Minu ja ühe sõbra omad:
1) Let ME In - letmein.forum.co.ee 2) London City - london.forum.co.ee
Ja ainult minu:
1) Coulden School - coulden.forum.co.ee | |
|
| |
Kkohuke Võlur
Postituste arv : 57 Age : 24
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 5/2/2013, 22:10 | |
| | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 6/2/2013, 15:54 | |
| | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 12/3/2013, 20:39 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 12/3/2013, 21:00 | |
| Ära kasuta mustal taustal valget teksti. Tee taust tumehalliks või tekst helehalliks. Ja suuremaks. |
|
| |
Annu! Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 13/3/2013, 09:45 | |
| Kujundusega võiks tõesti veidi rohkem vaeva näha. Usu mind, ilusas foorumis tahavad inimesed kauem olla. (Muidugi ei tohi foorum teematühi olla.) Foorum võiks laiem olla, mitte nii kitsas. Ilus päis ei teeks ka paha. Reeglid on kohati natuke naljakad. Aga üldjoontes arenemisruumi on (ma ei jaksanud seal väga palju rohkem kolada, see värvivalik hakkab kergesti silmadele) ja ega enne oskagi korralikke foorumeid teha, kui pole sada korda proovinud.
Edu foorumiga! :) | |
|
| |
Pätu Tasane
Postituste arv : 1
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 15/3/2013, 15:08 | |
| elemental-school.forum.co.ee
Kkohuke küll juba mainis, aga kõik uued liitujad on oodatud :)
| |
|
| |
Kkohuke Võlur
Postituste arv : 57 Age : 24
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 22/3/2013, 12:12 | |
| | |
|
| |
Nana. :) Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 5 Age : 22
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 4/4/2013, 13:32 | |
| See on täiesti tavaline küla. Kindlasti liituge, sest ega keegi ei tea, mis seal juhtuda võib. couldenvillage.forum.co.ee | |
|
| |
k2tlin Naerupall
Postituste arv : 13 Age : 24
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 14/4/2013, 16:44 | |
| | |
|
| |
vihmapiisk Piraat
Postituste arv : 18 Age : 31
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/4/2013, 19:52 | |
| | |
|
| |
Tarretis Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 300
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 5/5/2013, 17:07 | |
| Facebookis on rollikate elustamisleht facebook.com/RollimangudeHarvard | |
|
| |
Riinu Kojamees
Postituste arv : 39 Age : 23
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 15/5/2013, 19:04 | |
| http:fantaasia.forum.co.ee Liituge palun!Minu uus foorum. | |
|
| |
Riinu Kojamees
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 15/5/2013, 19:07 | |
| Teab keegi AKTIIVSEID rollmänge?Soovitavalt sigatüüka aga sobivad ka muud:) Olin varem Element'al school'is ja Missouri rollikas aga need on ebaaktiivseks läinud:( | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 15/5/2013, 19:30 | |
| See fantaasia.forum.co.ee pole rollikas. See on pigem Harry Potteri fänni foorum. | |
|
| |
Riinu Kojamees
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 15/5/2013, 19:45 | |
| Võib- olla.Aga tegelikult tahtsin teha rollimängu aga tuli natuke teistsugune... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 16/5/2013, 20:33 | |
| Riinu, palun ära tee topeltposte. Kui tahad midagi lisada, muuda oma postitust.
Soovitan sul ka enne millegi valmisvorpimist vaadata teisi foorumeid, mis on aktiivsed. Õpi nende kujundusest, ülesehitusest... Kuigi sul oleks ilmselt kõige kavalam alustuseks mõnes foorumis, mis pole Meie Jutud, viibida ja vaadata, kuidas see asi üldse töötab. Kuna sa esimese korraga rollikafoorumi asemel midagi muud tegid, on näha, et sa ei tea täpselt, mida ja kuidas teha.
Ja ma soovitan sul ka mu keelenõuandlat lugeda... |
|
| |
Riinu Kojamees
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 17/5/2013, 08:31 | |
| Ma olen vaadanud kümneid foorumeid!Kuid kahjuks pole leidnud ühtegi AKTIIVSET Hp foorumit. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 17/5/2013, 19:59 | |
| See on küll veider, sest neid on alati tegutsemas... Otsi veel. |
|
| |
vihmapiisk Piraat
Postituste arv : 18 Age : 31
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 3/6/2013, 23:06 | |
| | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 5/6/2013, 23:26 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump | |
| |
|
| |
| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|