| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|
+57Cilen Marmelaadikomm Nigra Riinu Tarretis k2tlin Nana. :) Pätu Kkohuke R. Griffu. Inimeseloom Tennu Balerina Bubblegum Sandy Sunshine Kriimu Karro sugarsweet ILoveNY imeilus1 Marmelaad Dr.Fang Katu1995 White Wolf TeddyBear Isabella -Ene- Selena vihmapiisk Taylor Cliodna Murtagh Grape. Pingu Annu! Stiina Tricia Pump padjanägu, [h] Keku Droideka Pizza Sümmeetria Espada Kärolyn Audrey Everleigh nasicc GossipGirl Maiu Laaneoja Britney Keiti Tuki Diana. black 61 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 23/6/2011, 20:38 | |
| | |
|
| |
Annu! Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/6/2011, 14:40 | |
| | |
|
| |
vihmapiisk Piraat
Postituste arv : 18 Age : 31
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 14/7/2011, 21:10 | |
| | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 16/7/2011, 11:35 | |
| Devil Wears Prada on jälle aktiivne? xD
Muide, Seebimulliga tuleb meelde, et jah, selline idee on kasutuses olnud. Olin sellises vangla foorumis, kunagi väga ammu.
Ja nüü siis, Harry Potteri viimase filmi auks avatud foorum - http://ehprpg.forumotion.com Aitäh. | |
|
| |
Selena Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 28
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 21/7/2011, 14:35 | |
| | |
|
| |
vihmapiisk Piraat
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 30/7/2011, 23:20 | |
| | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 18/8/2011, 18:52 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 1/9/2011, 14:37 | |
| |
|
| |
Sandy Piraat
Postituste arv : 18 Asukoht : Dreamland :)
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/9/2011, 00:12 | |
| | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 9/10/2011, 14:52 | |
| | |
|
| |
vihmapiisk Piraat
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/10/2011, 16:59 | |
| | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/10/2011, 23:10 | |
| Ma valmistan ka praegu ühte RPG foorumit ette. Tegu siis huntide kooliga niiet valmistage ka ennast ette. Hiljemalt ülehomme avalikustan siis selle kõigile. Palun juba ette ära aktiivsust jne. Muidu alustasin RPG-des käimist täna. Tundus huvitav jne. Tegin siis endale ka ühe. Huntidest eriti palju ei ole tehtud. Veel vähem huntide koolidest. | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/10/2011, 23:31 | |
| Sai varem valmis. Uuendusi veel toimub jne. Kasutajanimi tehke kindlasti täisnimi, sest kasutaja = tegelase nimi. Loodan, et liitute. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 26/10/2011, 21:30 | |
| Et sa alustasid nagu... eile. Ja siis nagu... teed iseseivalt foorumit? Anna andeks, kui õel tundun, aga no palju õnne *turtsatab* Ja lihtsalt soovitaks ennem nagu olla teiste foorumites, kui ise adminina jamama hakata... Ja kui inimesi liituma kutsud, siis üldiselt jagatakse linki ka. And for roleplayers this username thing is pretty obvious. Aga olen ka äge, ja postitan taaskord: http://ehprpg.forumotion.com EDIT: Ja see, et erm, siin ei reklaamita mingit erm... huntide kooli, ei tähenda, et hunte pole kusagil. | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 26/10/2011, 22:46 | |
| Oihh, mul on mingi komme pikk jutt valmis kirjutada ning link, mis sinna juurde käib hoopis ära unustada:D http://schoolforwolfs.proboards.com/index.cgiJa muide, ma olen juba päris mitu foorumit teinud, millest üks on käima läinud , aga ikkagi käima ta läks. Küll väheste kasutajatega, aga mis seal ikka. Foorumeid ma oskan teha, see on kindel! Igaks juhuks peab kasutajanime värgi ka ära märkima. Kes teab, äkki on mõned uued isikud, kes alles alustavad:) | |
|
| |
Sunshine Piraat
Postituste arv : 17 Age : 27
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 27/10/2011, 12:54 | |
| | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 27/10/2011, 14:46 | |
| Sest olen harjunud tegema foorumeid forumotioniga:):) Algeline ainult natukeseks ajaks. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 28/10/2011, 19:22 | |
| Yeaah... well... yeah. Algeline, nagu juba öeldud. Aga well, edu sulle. :) | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 8/11/2011, 17:22 | |
| | |
|
| |
vihmapiisk Piraat
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 5/1/2012, 20:11 | |
| | |
|
| |
Balerina Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 27 Asukoht : In Wonderland with Alice.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 7/1/2012, 23:55 | |
| | |
|
| |
Tennu Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 105 Age : 30 Asukoht : In the middel of somewhere[i]
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 16/1/2012, 20:57 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 26/1/2012, 21:51 | |
| Püüaks Esme Rollikafoorumit taaselustada, aga ma ei tea, kas ma seda enam teha suudan. It's been a while ja mul on tavaliselt suht kiire jne. Aga mul on uued ideed... |
|
| |
Sunshine Piraat
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 27/1/2012, 14:07 | |
| | |
|
| |
Sunshine Piraat
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 12/2/2012, 10:23 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump | |
| |
|
| |
| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|