| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|
+57Cilen Marmelaadikomm Nigra Riinu Tarretis k2tlin Nana. :) Pätu Kkohuke R. Griffu. Inimeseloom Tennu Balerina Bubblegum Sandy Sunshine Kriimu Karro sugarsweet ILoveNY imeilus1 Marmelaad Dr.Fang Katu1995 White Wolf TeddyBear Isabella -Ene- Selena vihmapiisk Taylor Cliodna Murtagh Grape. Pingu Annu! Stiina Tricia Pump padjanägu, [h] Keku Droideka Pizza Sümmeetria Espada Kärolyn Audrey Everleigh nasicc GossipGirl Maiu Laaneoja Britney Keiti Tuki Diana. black 61 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 12/7/2010, 03:54 | |
| [postitus kustutatud for obvious reasons]
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (9/8/2013, 01:52). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 16/7/2010, 17:00 | |
| UUS FOORUM! Minult sooviti, et teeksin säärase kohakese, tegingi. Klikake ja liituge! (; | |
|
| |
Annu! Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/7/2010, 17:25 | |
| | |
|
| |
Selena Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 28
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 21/7/2010, 10:20 | |
| | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 21/7/2010, 11:14 | |
| Minus tekitab külmavärinaid see, et suvel mängitakse rollimängudes kooli. O__o Küll on kahju, et ma olen enda rollimänguperioodi ajal vaid ühes foorumis olnud, kus korralikult postitada osati... | |
|
| |
Selena Kojamees
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 21/7/2010, 19:55 | |
| Foorumid võivad ju kooliteemalised olla, kuid neis ei õpetata ikka eriti. (Valitakse eriala, kuigi õpetajaid pole veel). Nii et, enamasti toimub seal pubekate draama, mis praktiliselt igas foorumis on. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 21/7/2010, 23:36 | |
| Oh, need tunduvad hullult lahedad. Peaks ka kuhugi liituma. Milliseid soovitate, koole, hullumajad jne ? :) | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 22/7/2010, 12:21 | |
| Isver kui palju foorumeid nüüd on. =D Mina olen küll frpg'dest võõrdunud, eelistan pige, msnrpg'd ja larpi. D&D'd ahaks ka proovida kunagi. Taku BGAst/Kolmest Lõvist on hääd mälestused, midagi taolist polegi rohkem kohanud, võiks olla. Vana RNA kössitab omaette nurgas ja peab aru, mida endaga peale hakata. Mina käin praegu ainult Morrises (eile liitusin tegelikult). Mul on äärmiselt eepiline tegelane. Pimedas te temaga kokku ei taha sattuda. Teistele soovitaks jah Morrist, ja siis seda hullumaja ka. Kunagi olin seal, päris lahe oli. |
|
| |
Grape. Võlur
Postituste arv : 56 Age : 26 Asukoht : Foreverland.
| |
| |
Katu1995 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 197 Age : 29 Asukoht : :O
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 23/7/2010, 21:20 | |
| Ja mina liitusin oma elu esimese rollimänguga vms http://mchs.forum.co.ee/Ma juba ammu mõtlesin, et liituks ka, aga nii palju on selliseid nagu nõiad, libahundid jne rollimänge ja need mulle ei meeldi, siis leidsin selle ja, ah ma olen nii õnnelik enda üle:d JÄLLE! | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 7/8/2010, 21:53 | |
| | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 8/8/2010, 16:28 | |
| | |
|
| |
vihmapiisk Piraat
Postituste arv : 18 Age : 31
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 14/8/2010, 12:44 | |
| Kuna ei taha hakata jälle uut rollikat tegema, siis üritan taastada foorumit, mis oli juulis ikka väga aktiivne ja nüüd on vaikseks jäänud - inimesed käivad sees aga ei tee poste. See rollikas on olnud juba juuni algusest saati ja tore oleks kui ta suve üle elaks ja kes teab äkki isegi kaugemale. KLIKK, äitah!Kui sul juba on kasutaja siis palun ole aktiivne, kui ei ole kasutajat, aga soovid teha siis tee, aga ole ka aktiivne. Ei ole erilist mõtet teha endale ainult tegelase tutvustus ja siis mitte enam kohale tulla. | |
|
| |
Selena Kojamees
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 15/8/2010, 18:10 | |
| | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 17/8/2010, 18:16 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 17/8/2010, 23:18 | |
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (9/8/2013, 01:52). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/8/2010, 16:06 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/8/2010, 16:22 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 21/8/2010, 19:55 | |
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (9/8/2013, 01:53). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Selena Kojamees
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 24/8/2010, 01:18 | |
| | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/8/2010, 03:11 | |
| Täitsa uus foorum nüüd siis, mis viimaks ennast valmis suutis venitada
Mylerix(klikk!)
Ei pea seda vist ütlema, kuid tahan ikkagi - liituge! (: | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/8/2010, 23:33 | |
| | |
|
| |
Selena Kojamees
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 9/9/2010, 14:12 | |
| Praegu on küll kool, kuid selle alguseks tekitasime ühe uue foorumi. Oleks tore, kui see ka veidi aktiivsust koguks. :)
Liituge siis! http://nightlifelv.proboards.com/ | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump | |
| |
|
| |