| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|
+57Cilen Marmelaadikomm Nigra Riinu Tarretis k2tlin Nana. :) Pätu Kkohuke R. Griffu. Inimeseloom Tennu Balerina Bubblegum Sandy Sunshine Kriimu Karro sugarsweet ILoveNY imeilus1 Marmelaad Dr.Fang Katu1995 White Wolf TeddyBear Isabella -Ene- Selena vihmapiisk Taylor Cliodna Murtagh Grape. Pingu Annu! Stiina Tricia Pump padjanägu, [h] Keku Droideka Pizza Sümmeetria Espada Kärolyn Audrey Everleigh nasicc GossipGirl Maiu Laaneoja Britney Keiti Tuki Diana. black 61 posters |
|
Autor | Teade |
---|
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 10/6/2010, 18:47 | |
| Hmm, vist liitun, kuigi kardan, et see ei saa eriti aktiivseks. Kuigi ma võin ka eksida ofc.
gg foorum on hetkel lemmik :) | |
|
| |
Taylor Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 199 Age : 29 Asukoht : In my dreams.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 11/6/2010, 15:09 | |
| | |
|
| |
Isabella Tasane
Postituste arv : 2 Age : 30
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 11/6/2010, 15:40 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 11/6/2010, 16:24 | |
| Tadaa, ma avastasin, et ma pole siia ammu kirjutanud. Paaalju rpg-foorumeid on... Ma ise enam ei käi. Amacarist vajusin ära. Seal oli tore, aga... no ei saanud inimestega läbi. Salemis olin ma lihtsalt friik nagu päriseluski ja LVs... igatahes ei käi enam suuremat kuskil rollimas. Lihtsalt ei jätkunud enam aega ega tahtmist. - Cliodna kirjutas:
- Kõige naljakam on see, et kui ma talvevaheajal Werewolfiga Juunioril käisin tuli välja, et need, kes kõige enam halva mälu üle vinguvad, jätavad kõige enam asju meelde, ta oli otsekui kõndiv reegliraamat.
Kas ma vingusin halva mälu üle? Noh, mul ON halb mälu, ma unustan näiteks alailma ära, mida ma just ütlesin / öelda tahtsin. Mis puutub Walking Encyclopedia Juuniorica'sse, siis... ei komment aari. Kui aus olla, siis igatsen ikka veel Hp fännide foorumist Ardamirieli rollimängu. Freia oli lihtsalt selline tore tüüp (ja sinine libahunt pealekauba). Ma luban, et kui ma kunagi peaksin jälle mõne libahuntidega rollika peale sattuma, mis mind ka tõesti huvitab, siis ma võtan ja mängin Freiaga, ta on liiga hea inimene, et teda unustada. Või topin ta oma raamatusse. Dudes! Rebaseraua Akadeemia magab kuskil ju veel, foorum kõik tühjaks tehtud ja puha, ootamas, et koopast välja ronida, ringutada, lehvitada oma punast saba ja siis rollimängima tormata... On kedagi, kes sooviks aidata mul see närune punane asjandus taas üles ehitada? |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 14/6/2010, 19:56 | |
| | |
|
| |
Selena Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 28
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 14/6/2010, 21:41 | |
| | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 15/6/2010, 17:25 | |
| kuskil midagi aktiivset ka on? | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 17/6/2010, 22:54 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/6/2010, 16:27 | |
| | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 21/6/2010, 19:08 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 22/6/2010, 16:28 | |
| |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 22/6/2010, 23:37 | |
| [postitus kustutatud for obvious reasons]
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (9/8/2013, 01:52). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 23/6/2010, 12:56 | |
| Ära nüüd ole nii kibestunud Kõigile vb ei meeldi GG ja nad tahavadki midagi uut ja huvitavat (või vähem huvitavat). Sa ei saa öelda, et see on üks ja ainus hea. Ja ükski foorum pole oma sündimise päeval aktiivne, seepärast tulebki reklaami teha. |
|
| |
Grape. Võlur
Postituste arv : 56 Age : 26 Asukoht : Foreverland.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 24/6/2010, 11:11 | |
| Mulle meeldis ka GG, aga niipea sinna küll kõik tagasi ei kobi. Kõik läksid Gowernisse üle ja GG's on mingi kümme inimest. Aga selle võiks teemadest puhtaks teha ja uuesti aktiveerida. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 24/6/2010, 19:01 | |
| Kui seda Gowerni past 24 sees olnud inimest vaadata vms, siis ega seal palju rohkem inimesi küll pole, kui GGs. Statistiliselt on kõk metsas. | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 24/6/2010, 19:15 | |
| Mina, nagu alati, liitun foorumitega, kuid nad peaksid tõesti huvi pakkuvad olema. Mulle ei meeldi eriti foorumid kus on enamasti selline pubekate elu ja ilma mingisuguse... algteemata. OK, GG on tehtud selle saate järgi millest olen mina ainult 2 osa näinud. 1 internetist ja teine telekast, rohkem ei viitsinud. Niiet jah, aga feel free... reklaamige mulle neid kui tahate, aga ma ei garanteeri, et ma liitun. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 24/6/2010, 19:57 | |
| Praegusel ajal ongi kõige põnevam tegelane valmis teha ja siis jälgida kaks päeva, kuidas foorum välja sureb.. juhhei. | |
|
| |
Grape. Võlur
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 24/6/2010, 21:45 | |
| Praegu seda 'active users in the past 24 hours'it vaadates, on küll GG's vähem tegevust. Praegu on see jah suhteliselt metsas. Isegi kui Gowernis on ainult kümme-viisteist kasutajat, kes sees käivad, on seal mingi tegevus olemas. GG's on pmst see, et lähed kohale ja muud pole teha, kui kellegagi nendest vähestest aktiivsetest läbuteemat alustada. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/6/2010, 11:26 | |
| no aga see ei ole enam inimeste süü ju, see on foorumi.. temaatika süü. GG teemad ongi läbud, gowernis on põhirõhk muudel asjadel. (PS. mind pole kummaski, enne kui keegi kedagi poolte vahetamises süüdistama hakkab) | |
|
| |
Grape. Võlur
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/6/2010, 11:33 | |
| Ma ei öelnudki, et see inimeste süü on. Seal foorumis lihtsalt pole võimalik midagi rohkem teha. : ) Aga jah, nagu Takuya Kenzo ütles, siis võiks tõesti mõne vana mõtekama foorumi aktiveerida, mitte pidevalt uusi juurde teha. | |
|
| |
| |
| |
Selena Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 28
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 28/6/2010, 21:48 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 10/7/2010, 00:06 | |
| http://smrc.forumotion.net/forum.htmMa ei tea, kas ma olen seda siin vahepeal promonod, aga algselt oli see hullumaja/võõrutusravi keskus.. Siis muutsin selle haiglaks. ja nüüd mul tuli isu hullari järele. Peaks üpriski omanäoline idee olema ja täielikku mentalit või kräkitsikki mängida on mõnus vaheldus. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 10/7/2010, 01:14 | |
| [postitus kustutatud for obvious reasons]
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (9/8/2013, 01:52). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Grape. Võlur
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 11/7/2010, 21:19 | |
| Ärge nüüd keegi pahandama hakake, mitmes foorumis on ka võimalik käia. Klikk. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump | |
| |
|
| |
| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|