| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|
+57Cilen Marmelaadikomm Nigra Riinu Tarretis k2tlin Nana. :) Pätu Kkohuke R. Griffu. Inimeseloom Tennu Balerina Bubblegum Sandy Sunshine Kriimu Karro sugarsweet ILoveNY imeilus1 Marmelaad Dr.Fang Katu1995 White Wolf TeddyBear Isabella -Ene- Selena vihmapiisk Taylor Cliodna Murtagh Grape. Pingu Annu! Stiina Tricia Pump padjanägu, [h] Keku Droideka Pizza Sümmeetria Espada Kärolyn Audrey Everleigh nasicc GossipGirl Maiu Laaneoja Britney Keiti Tuki Diana. black 61 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Selena Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 28
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 11/5/2010, 21:42 | |
|
Viimati muutis seda Selena (23/5/2010, 12:17). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 18/5/2010, 19:58 | |
|
Viimati muutis seda padjanägu, [h] (25/6/2010, 18:40). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 19/5/2010, 16:29 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/5/2010, 16:52 | |
| Osta elu, Kärka. Selliseid foorumeid on sadu ja oli enne sinu foorumit kaa. Kamoon, noh. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/5/2010, 17:54 | |
| Mul on elu olemas. ära tule jälle oma pubekalikkust tõestama.
Kui sa lugeda oskaksid, siis märkaksid, et jutt käib KASUTAJAST. Kelle nimi ja pildid on MINU KASUTAJA kopipeist. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/5/2010, 20:10 | |
| Ma ei pea seda isegi vaatama, raudselt on mingi kuulus tantsija või moviestar võikesiganes. Nagu.. kamoon. Pole ühtegi foorumit, kus ei oleks kedagi, kellel on pildid, mis kellegil teisel kuskil olnud on.
ja sa ära hakka jälle oma jamaga. viitsiks kaa pool tundi mingi jura üle vaielda, miss i-dont-have-father. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/5/2010, 21:37 | |
| Tegu on ühe rootsi tüdrukuga deviantart'ist. Ja täpselt sama nimi ja avatar ei saa kokkusattumus olla. Üldsegi ei puutu see sinusse ja veel vähem puutub sinusse minu pere. Mina saan ilma isata paremini hakkama kui mõni teine, kes isaga kasvab ja ma pole kunagi selle üle kurtnud või halanud. Selle fakti ülestoomine näitab ainult sinu enda ilmselget lapsikust. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/5/2010, 21:40 | |
| Rahunegem maha Väga meeldiv on kahte täiesti uskumatult segast ajamas näha, aga ehk võtaks natuke tuure maha? (: | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/5/2010, 21:41 | |
| Ütle seda talle. Ma ei saa üldse aru, miks tema pidi oma nina siia toppima. Mina ütlesin omapoolse kommentaari lingi levitajale ja punkt. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/5/2010, 22:05 | |
| Oma arust ütlesin ma seda teile mõlemale Pada sõimad katelt. Mõlemad olete suht saikod siin. ;/ | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/5/2010, 22:09 | |
| Miks ma ei imesta, et sa tema poolele hoiad? Mind.. sellega ühte patta panna pole kuigi arukas tegu.
Pole oluline. See asi ei puutu temasse ja ma ei kavatse oma aega rohkem kulutada. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 20/5/2010, 22:15 | |
| haha Ma nimetasin teda just saikoks . xd Ma hoian tema poole... yeaaaas Okei, ma hakkan juba liiga tüliga kaasa minema. läheme kõik siis tagasi teemasse | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 23/5/2010, 15:09 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 23/5/2010, 17:20 | |
| Kärka, ma ütlesin omapoolse kommentaari lingi levitaja üle vingujale ja punkt. :) | |
|
| |
Selena Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 28
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 25/5/2010, 16:21 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 26/5/2010, 20:10 | |
| | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 2/6/2010, 23:18 | |
| | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 2/6/2010, 23:44 | |
| Rollimängufoorumites olen olnud, põhiliselt ainult siiski Sigatüüka põhistes, sest muudesse pole jõudnud. Ammu-ammu kui Sigatüüka foorumid kauem kui kaks kuud aktiivsed olid, polnud ka vaja rohkem foorumeid. LARPima pole jõudnud, kuigi tahaks. Ahjaa, tegelased: Lisanna Smith, Cecily A. Gregory, Taaniel de Bismarck. Kui keegi mäletab, võib teada anda | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 3/6/2010, 11:04 | |
| Ma mäletan sind, kuid ei ütleks, et ajalugu kuigi suur on. Me olime kord ühes ja samas foorumis ja isegi "vestlesime" seal. Taanieliga. :) | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 3/6/2010, 20:45 | |
| Heh Kes sa olid, äkki mäletan? | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 3/6/2010, 21:12 | |
| | |
|
| |
vihmapiisk Piraat
Postituste arv : 18 Age : 31
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 8/6/2010, 20:49 | |
| | |
|
| |
Isabella Tasane
Postituste arv : 2 Age : 30
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 9/6/2010, 17:41 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 10/6/2010, 18:09 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump | |
| |
|
| |
| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|