| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|
+57Cilen Marmelaadikomm Nigra Riinu Tarretis k2tlin Nana. :) Pätu Kkohuke R. Griffu. Inimeseloom Tennu Balerina Bubblegum Sandy Sunshine Kriimu Karro sugarsweet ILoveNY imeilus1 Marmelaad Dr.Fang Katu1995 White Wolf TeddyBear Isabella -Ene- Selena vihmapiisk Taylor Cliodna Murtagh Grape. Pingu Annu! Stiina Tricia Pump padjanägu, [h] Keku Droideka Pizza Sümmeetria Espada Kärolyn Audrey Everleigh nasicc GossipGirl Maiu Laaneoja Britney Keiti Tuki Diana. black 61 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pump Võlur
Postituste arv : 59 Age : 28 Asukoht : Aruküla.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 22/11/2009, 15:58 | |
| | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 27/11/2009, 00:28 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 13/12/2009, 12:24 | |
| | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 13/12/2009, 17:06 | |
| Mhmh. Seal toimub koguaeg midagi. Varsti tuleb jõuluball ja.. te olete palju maha maganud. Väääägagi palju. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 13/12/2009, 17:24 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 19/12/2009, 22:03 | |
| | |
|
| |
Annu! Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 19/12/2009, 23:16 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 24/12/2009, 16:48 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 30/12/2009, 00:06 | |
| Sellessuhtes, et tulge kõik Amacari - võibolla te ei uskunud, et see nii kaua püsib aga no dsii, SEE ON PÜSINUD ja püsib järjest edasi koguaeg kasvades ja uuenedes ja lahedamaks muutudes. So yeah. Tulgeee |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 30/12/2009, 00:55 | |
| [postitus kustutatud for obvious reasons]
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (9/8/2013, 01:50). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 3/1/2010, 22:05 | |
| http://nightshrouds.proboards.com/index.cgi
Tegemist on kolm päeva vana foorumiga. See on siis Durmstrangi foorum kuid seal on kõike muud, kui lihtsalt võlukunsti. Seal on põhiteemaks vampiirid ja muud kahtlased tegelased. Keda huvitab võivad liituda! :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 4/1/2010, 02:20 | |
| [postitus kustutatud for obvious reasons]
Viimati muutis seda Takuya Kenzo (9/8/2013, 01:51). Kokku muudetud 1 kord |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 4/1/2010, 16:14 | |
| |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 24/1/2010, 20:06 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 24/1/2010, 20:16 | |
| *tõstab käpa* Rollikafoorumit ei ole, aga siin hakkab varsti rollkas toimuma, muidugi kui admin suvtseb tutvustuse üles riputada. Mis, Maiu, sa käid larpimas? Mina käin ka. Noh, ma olen puhas piiks, ma olen vaid ühel larbil käinud, ja sellest mulle pooleks aastaks (järgmise sama sarja mänguni) piisab. xD Ahjaa, mulle tuttav aga mitte minu rollikafoorum: http://ehpk.forumotion.com/index.htm |
|
| |
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 8/2/2010, 08:59 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 8/2/2010, 17:27 | |
| | |
|
| |
Grape. Võlur
Postituste arv : 56 Age : 26 Asukoht : Foreverland.
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 13/2/2010, 16:03 | |
| | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 13/2/2010, 16:47 | |
| | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 13/2/2010, 19:26 | |
| Ma nagu liituks küll foorumitega kus on palju asju ja mis on huvitav, kuid ma ei tea.. seal pole nagu enesest tegelasi kes teeksid asju huvitavamaks ja mõni kellega mina tahaksin jälle teemasid teha keelduvad üldse näiteks foorumitesse tagasi tulemast. Okei, ütlen välja, et tegelikult olen ma vist isegi täiesti uus ja isegi ebatuntud tegelane rollikates... Kõigest 2007 aasta lõpupoole liitunud nendega ja tean vaid mõnda (või siis natuke rohkem. Lihtsalt tegin uue msni ja need kes viitsisid lisada, need teavad) Ja Tiinal oli jah nagu neid foorumeid rohkem, kuid ühe ta kustutas... teine... Noh, see on ka juba väljasurnud. Ainult Durmstang oli see mida elustati But yeah, feel free & reklaamige mulle msnis neid foorumeid Tahaks nagu ise ka ära näha millised fantaasiad inimestel praegu on ja mis teemalisi rollikaid nad teevad. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 13/2/2010, 20:22 | |
| Pm üks, kus tegelased teevad päevas 10 draamat on endiselt AmAcAr. Ning jah, see endiselt elab. http://amacar.forumotion.net/forum.htmTegu tavalise NYs asuva kunstide akadeemiaga, aga õppetööd toimub seal vähe. Teine mu lemmik on Seebimull, kus on vampiirid, libahundid, hübriidid ja inimesed ning neid kõiki juhivad kolm jõudu: Saatus, Hukatus ja Armastus http://seebimull.forumotion.net/forum.htm | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump 14/2/2010, 14:47 | |
| Miks? My home. Seal on nii fun rahvas lihtalt, et ma ei kujutaks ette elu ilma amacarita. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Rollimängud AKA the community forum link dump | |
| |
|
| |
| Rollimängud AKA the community forum link dump | |
|