| Sigatüügas ja sealne elu | LÕPETATUD! (20. osa) | |
|
+8Pharaoh EITC. padjanägu, [h] black Disaster Tavaline Autor nasicc Tärru. 12 posters |
|
Autor | Teade |
---|
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: Sigatüügas ja sealne elu | LÕPETATUD! (20. osa) 12/10/2008, 18:11 | |
| Ma loen selle mingil ajal täiesti läbi, algusest lõpuni. Ma olen algust lugenud, aga siis vahepealseid osi mitte ja nüüd ei hakka lõppu ka ette lugema, muidu pole pärast huvitav. Ma kirjutan selle postituse lihtsalt sellepärast, et ma kindlalt läbi loeks selle kunagi, tuleta mullle meelde, eks. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Sigatüügas ja sealne elu | LÕPETATUD! (20. osa) 12/10/2008, 19:33 | |
| neid kahte viimast osa nüüd küll polnud xD Halb unenägu xD Mingid dorklastest friigid ei teinud slythidele ära. Näkää | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Sigatüügas ja sealne elu | LÕPETATUD! (20. osa) 12/10/2008, 19:56 | |
| ahnii.. nii võib isegi olla:D Aga nüüd teed sa kenasti järje, kes Nel kõigile kätte maksab? xD xD (vat see võib alles koom olla xd) | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Sigatüügas ja sealne elu | LÕPETATUD! (20. osa) 12/10/2008, 20:09 | |
| noh.. see ongi väga ebakõlasid täis Ilmselt imesid nad tööl nii vilinal, et nad suunati kooli tagasi Ja miks Nelly peaks mingi tatt olema aaaah? Ta luurab neid Ministeeriumis kujutaga ja kõrvaldab märkamatult xD | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Sigatüügas ja sealne elu | LÕPETATUD! (20. osa) | |
| |
|
| |
| Sigatüügas ja sealne elu | LÕPETATUD! (20. osa) | |
|