18. Jaanuar
Uuel aastal uue hooga... as they say. Ei ütleks, et mingi eriline hoog sees on. Ikka seesama tüdimus ja väsimus. Aga ma olen juba harjunud. Elu on ikka sama rutiinne. Kool ja kodu.. ja vahepeal muud staffi ka. Minu õnneks paneme me kooriga täistuurid peale kuna laulame kaks kuud varem ettelaulmisel laulupeo jaoks. Keegi geenius pani ametliku ettelaulmise 12 klassi lõpukirjandi ajale nii, et meil pool koori ei saaks tulla. Ja siis Schüts korraldas asjad nii, et me laulame ette siis kui teistel eelproov on - 7. Veebruar.
Järgmine laupäev Tallinnas proov.. Ootan suht juba. Minu ideaalne päev - 7 tundi laulmist. Okei, 6 ja pool sest vahepeal on puhke-ja söögipaus. Aga siiski.
Mis ma siis veel siia kirjutan. Pole ammu kirjutanud, ei suuda mõtetega järge hoida. Mu endiselt loominguline kriis. Uued osad tulevad nii harva.. Aga kuna keegi vist neid ei loegi, siis pole hullu.
Meie klass sai tantsuvõistlusel teise koha. Tegi kõigile üheksandikele ära. Ma olen nii uhke oma tüdrukute üle. Okei, ma kõlan nagu mingi ema.
Aga tõesti olen. Ma ju nägin kui raske neil proovis oli. Sai valatud higi, verd ja pisaraid. Sõnaotseses mõttes. Aga ära tegid. Siiani naeran, meenutades Tanja änksis olekut: Nüüd anname ikka täiega, kogu päueriga.
Kõik olid veendunud, et ta on kas laksu all või purjus. Või mõlemat.
Homme kooli.. Ma olen suht emotsioonitu selle suhtes. Kaheksa aastat on vingutud hommikuse varajase tõusmise ja kaheksatunniste koolipäevade üle. Enam ei viitsi. Mis mõtet sel on, ega see koolipäeva lühemaks ei tee. Pealegi, aeg möödub kiiremini kui sul on lõbus. Niiet ma üritangi positiivsust enda ellu tuua. Ma olen juba vaimselt paranemas ka. Kuigi päris terveks mai saa kunagi.
Ma jään alati kreisiks.
Lumi võiks ära sulada. Ma armastan ja vajan päikest. Päikeselaps olen. Kevadel on hea vahetundidel õues peesitada. Annab energiat, et vastu pidada.
Päeva tuju: Heaa
Päeva laul: Christina Aguilera - Candyman
Päeva lause: If a tree falls down in a forest, and no one is around to hear it, does it make a sound?
18/1/2009, 19:45 by Külaline