| Viini Valss | |
|
+15kurmzu Disaster NeverToLate LittleMissy Miley Cyrus black Krissu EITC. Audrey Kärolyn Jezzy Helen nasicc Keiti Sixx- 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 19:44 | |
| Viie mintsa sees uus osa! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 19:52 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (17/10/2011, 21:37). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 19:59 | |
| Saad aru.. mu arvutitool on katki, sest ma viskasin selle vastu seina.
Ma nutan veel hullemini kui see krdi Kadri. MUL ON KA VALUS; VOT!!!!!!! Sa oled lihtsalt.. imbetsill. Ajudeta ebard. Totaalne värdjas. MA VIHKAN KURBI LÕPPE!!! Miks Michel läks? Miks SINA tal minna LASID?!! Ma nagu nii totaalselt vihkan sind praegu. Ma ei taha seda järge nähagi, sest see on nagunii mingist fakin kevadest, kus Michel tagasi tuleb ja siis nad on jälle häppid. AGA NII EI SAA!! Ta ei saa tagasi tulla ja loota, et Kadri polegi vahepeal sada aastat piinelnud. Kamoon inimene. Valetada inimesele niimoodi otse näkku?! Öelda et sa ei armasta teda?! Tra see Michel on VALUS VÄRDJAS JA NO BIIG DIIL ET KADRI PAULI UNES NÄGI!!! BUUHUUUU.. SUREME MAHA NÜÜD!! Okei.. See krdi Paul röövis ta eksi, aga see ei anna talle õigust Kadrit mitte usaldada. JA NIIMOODI LIHTSALT ÄRA MINNA ON VALEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
MA VIHKAN SIND!!!!!!!!!
Tänan tähelepanu eest.
EDIT: Sa tahad elada? SA TAHAD ELADA?!?! UNISTA EDASI!! Kui am sinuga lõpetan siis sa rsk ANUD surma.
Ja mind absull ei koti kui keegi vinguma tuleb et ma ropendasin ja et mida ma sõiman, see on kõigest jutt. VOT MINU JAOKS EI OLE SEE KÕIGEST JUTT!! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 20:06 | |
| Uoou Ma lohutan sind, Kadri on värdjas ked apole olemas ja Michel on värdjas , keda pole ka olemas Aga....Kui Michel tuleb järgmise osa alguses valgel hobusel tagasi, naeratab säravalt, laskub siis nuttes Kadri ette põlvili, a nub vabandust ja räägib veelgi põhjalikumalt kui sina, kui idioot ta on, ja SIIS tuleb häppiend? Ja sinu ja sinu ******* ga seda EI juhtu,ma garanteerin | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 20:11 | |
| Kui MINa oleks KAdri ja Michel tuleks MINU ette põlvili, siis ma annaks talle jalaga munadesse phe ilgelt hea hoobi. Perse kerigu siuke siga.
Samas kui mina oleks Kadri ja ******* oleks Michel siis ma oleks järgmise rongi peal ja läheks järgi talle.
Ja ma endiselt vihkan sind. Ja mu tool on endiselt sodiks.. Põrand on ka mugav, eriti kui klaviatuur silmade kõrgusel on.. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 20:13 | |
| Vabanda, et ma sulle varalist kahju tekitasin Ma ei tahtnud. Aga samas, mõtle kui nõme oleks olnud õnelik lõpp? Liiga magus, see oli minu arvates just hea | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 20:18 | |
| Nõme? NÕME?!?!?! ÕNNELIK lõpp oleks olnud.. ömm.. ei tea.. äkki.. ÕNNELIK?!?!
Meen juu aar stuuupiiiiid.
SAVI kui see läila oleks olnud. See oleks olnud ÕNNELIK.
Tra mul niigi täna sitt päev ja sa tegid selle just kümme korda hullemaks.. Ja sulle teadmiseks..
Minul ja *******ul ei juhtu jah nii. Meie vahel ei juhtu üldse midagi. Ma arvan. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 20:20 | |
| Mhh...Ma tean mida sa tunned, see jutt ongi suht minu kogemuste põhjal juhtunud, või siis...unistuste põhjal Ja pealegi, ei ol võimalik, et nii suur armastus nagu Kadril ja Michelil on (vähemalt Kadril on *köhatab salapäraselt) ei saa ju nii sitasi lõppeda | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 20:45 | |
| Mind ei huvita.. minu jaoks on see juba sitasti lõppenud.
Seda järge ma ei taha nähagi. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 20:50 | |
| Niiet nüüd jääbki siis igavesti selline õnnetu asi? Kahju ei hakka või, nii ilus armastaus on nüüd perses | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 21:02 | |
| Ei olnud ju ilus armastus. Michel ju ei armasta KAdrit. | |
|
| |
Jezzy Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 116 Age : 30
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 21:04 | |
| Hmm, maitea.. Mulle meeldis see lõpp, hullult! Selline mõnus kurb. Aga kuna lõpp oli masendav siis sa pead kohe teise hooajaga alustama. | |
|
| |
kurmzu Juubilar
Postituste arv : 159 Age : 31
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 21:11 | |
| lihtsalt, pole sõnu... see on LIIIIIIIIIIIIIIIIIIGA HEA, või õigemini OLI. ja teine hooooooooooaeg peab raudselt tulema. ma pole mitttttttte kunagi, mitte ühegi jutu pärast nutnud, kuid seda lugedes, oleks peaaaeg, ääärepealt nutma hakanud,kuid suutsin end tagasi hoida. täiesti vastuvõtmatu, et see läbi on. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 21:52 | |
| Jezzy: Thanks, thanks Kurmzu: Wow, ma olen alati arvanud, et ma ei oska emotsioone kirjaldada Aga varsti algab uuesti Et, uus hooaeg algab heal juhul järgmine nädal juba! | |
|
| |
LikeNoOther Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 257 Age : 32 Asukoht : Kuskil Eestis.
| Pealkiri: Re: Viini Valss 20/4/2009, 22:50 | |
| AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH *karjub, kisab, nutab* MIDA ON ??? , MIKS SA NII TEGID!!!! *raputab pead* Ma ei usu sind, see ei ole tõsi, nad varsti on jälle koos eks, muidugi on , EI OLE AUS, MKM , MKM , ÜLDSE POLE.... Ja nüüd ruttu, uut kirjutama... Ahjaa, ma olen kõiki osasi lugenud, aga ma loll blondiin unustan koguaeg kommenteerida *taob pead vastu seina ja uriseb enda ette* | |
|
| |
K.K. Narkar
Postituste arv : 44 Age : 28 Asukoht : ühel sellisel planeedil nimega Pluuto .
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 07:18 | |
| mina nutan, mina nutan, mina nutan, mina nuta...enam ei nuta teine hooaeg peab KINDLALT tulema suht tegelt meeldis isegi, et kurb lõpp oli, aga see tegi teise hooaja ettearvatavaks. nagu ma Springilegi rääkisin, sa lihtsalt PEAD selle jutu Eesti noorsooromaani võistlusele saatma! täpsem info siin : http://www.eltk.ee/lastekirjandus/lastekirjanduse-voistlused/algab-noorsooromaanivoistlus-2009 . aga enne kui sa seda teed...võta eesti keele õpik ette ja õpi natukene komade reegleid see ei olnud üldse paha pärast :) lihtsalt väike soovitus | |
|
| |
KillerCandyFuck Piraat
Postituste arv : 16 Age : 31
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 13:54 | |
| jätkuvalt hea . ega ma ainuke ei ole kellele kurvad lõpud meeldivad? (mitte, et mulle õnnelikud lõpud ei meeldiks) | |
|
| |
Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 16:11 | |
| nii tore on inimeste elusid rikkuda, vahet pole, et ainult jutus. äkki oligi nii parem, et michel läks? igatahes, ma jätaks küll su ellu, kurvad lõpud on mõnusad. : ) aga järge nüüd, palun, kiiresti. | |
|
| |
NeverToLate Narkar
Postituste arv : 46 Age : 30
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 19:08 | |
| Väga vähesed jutud panevad mind nutama ja see oli üks nendest.
ÕÕÕHHHHHHH...ma tapaks ainult Pauli ja sinu ära!!
Tegelt Michel armastab Kadrit onju nii?
VASTIK OLED!
Kuid ma ikkagi armastan seda juttu. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 20:22 | |
| Wow, panigi nutma? Ossa Aga, uue hooaja esimene osa on valmis, AGA ma ei pane veel ülesse Ma ärritan teid Ja ootan, kuni te olete viimse piirini viidud , JA SIIS panen osa | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 20:24 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 20:26 | |
| Sa pead pettuma, ma ootan kannatlikult. | |
|
| |
NeverToLate Narkar
Postituste arv : 46 Age : 30
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 20:27 | |
| Et, nagu ma loodan et Paul sureb siis ikka ära jaa (suurim soov) Aga sooviks juba edasi lugeda :D:D | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 20:32 | |
| Isegi, kui ma tapan Pauli ära, siis ei tee ma enne seda, kui ta on teie KÕIGI südamed põhjalikult võitnud, ja et siis tuleks ka üks "Miks sa ta ära tapsid?!" koor! Aga kahju, rsk, lootsin, et te nii kannatlikud pole Ok, tglt avan täna vist juba uue hooaja, aga andke palun nõu pealkirjaga. Viini Valss vol2 oleks mage | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Viini Valss 21/4/2009, 20:34 | |
| Ennem peab sisu ju teadma.. muidu ei saa pealkirja panna, ma arvan vähemalt. ;D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Viini Valss | |
| |
|
| |
| Viini Valss | |
|