| The Ring (õudukas) | |
|
+15*Nastik. Natu Viinamari MyMystery FlyWithMe Pizza Maiu Laaneoja Lord Esai Krissu Lammas Disaster Prince Kirameki Miley Cyrus Pingu Keiti 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 14/4/2012, 18:35 | |
| MyMystery- saan sinust täielikult aru. Mul endal on pidevalt selline tunne peale õudukate vaatamist . Eriti peale Ringi | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 14/4/2012, 18:38 | |
| Mina tavaliselt küll jahmun kui vaatan mõnda filmi ja siis kommentaaridest loen, et on õudsamaidki. Aga Ameeriklaste versioonid Jaapani õudukatest on küll titekad | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 15/4/2012, 20:06 | |
| Jaapanlased oskavad imehästi vaatajat öösiti voodis hirmust vabisema panna Aga sellised filmid mis elavad ainult ehmatuskohtade ja dramaatilise muusika najal on minumeelest kõik ülimõttetud. Kui inimene ehmatab mingi kolli järsu ilmumise peale tundub kõik nii ebaaus. Sohiga ehmatamine. Stephen Kingi õudukad nagu nt "Carrie", "The Shining", "Pet Sematary" ja "Misery" ei ela vaid ehmatuskohtade peal ja öösel julgeb magama kaa jääda:D Minu meelest ongi üks õige õudusfilm selline mis küll filmi ajal värisema võtab, aga pimedal tänaval ei jälita. Ring oli suht pask. Mulle ei meeldinud selle juures mitte ükski areng ja isegi sisu oli nõme | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 15/4/2012, 20:18 | |
| Ringi sisu on jh nõme, aga mina peale selle magama ei jäänud võttis kõhedaks see kasseti värk ja minul on kodus sadu kassette . Üks filmidest, mida ei saa Ringiga võrrelda on minu arust Hispaania "El Orfanato" , mis lihtsalt tegi mind kurvaks , film oli väga hea ja soovitaksin seda kõigile tegelikult | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 29/4/2012, 14:32 | |
| Oh, õudukad on head. Väga head. Madude omad on kõige paremad. Aga "Ring" on ka hea. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 30/4/2012, 22:42 | |
| Mind jaapani versioon ''Ring" küll mingeid emotsioone ei tekitanud xD Ma ei tea... kõik räägivad, et see on jube hirmus aga mulle see ei mõju | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 30/4/2012, 22:47 | |
| Ma ka pigem naersin ja irvitasin seda vaadates | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 30/4/2012, 22:58 | |
| Ma olen ka vist paroodiat sellest näinud aga pole kindel.. vist siiski olen No ma ei tea mis seal nii head oli, peale selle et naerda sai xD | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 30/4/2012, 23:28 | |
| Jeah, i guess so | |
|
| |
kettz Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 30/8/2012, 13:49 | |
| olen kõiki osasid minuarust näinud, aga ei tee neil vahet, igastahes, minu arust on see suht nõme, midagi õudsat seal eriti ei ole tegelikult, suht koom vnii. kõigeparem neist oligi esimene, teine suht labane. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) 14/9/2012, 08:59 | |
| Pole vaadanud Ei salli õudukaid. |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: The Ring (õudukas) | |
| |
|
| |