Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Esimene number.(21.03.09) 21/3/2009, 13:54 | |
| Ninii ja head vaheaja lõppu kõikidele. Praegu on veel viimased päevad vaheajast, et võiks midagi huvitavat teha. Äkki minna kuhugile sõbrantside juurde ööseks või, siis end koolijaoks juba valmis seada? PS:KÕIK PUNKTID ON MU ENDA MÕELDUD! Alustame, siis esimese numbriga. SISUKORD: 1.Mida teha vaheajal või kui on igav? 2.Viis erinevat nippi, kuidas alandada kehakaalu. 3.Eesti laulude TOP10. 4.Välismaa laulude TOP10.
1.PUNKT. Mida teha vaheajal või kui on igav??? Siin on, siis teile kümme näidet mida teha vaheajal või kui on igav?
1.Kirjuta järjejutte. 2.Tee pidzaama pidu. 3.Loe hästi palju raamatuid. 4.Käi shoppamas. 5.Harjuta peegli ees poose. 6.Lõbutse niisama. 7.Käi hästi palju õues. 8.Kohtu mõne poisiga. 9.Õpi uusi ja huvitavaid asju. 10.Valmista midagi head või üllatavalt.
2.PUNKT. Appi!Ma olen ülekaaluline! Siin on teile viis nippi, kuidas kehakaalu alandada.
1.Hakka tegema igapäev sporti. 2.Jää puuvilja dieedile. 3.Vähenda krõpsude ja muude tervist rikkuvate ainete/asjade söömine. 4.Käi hästi palju väljas. 5.Ole sellega rahul ja tea, et kusagil on ju alakaalulisi.
3.PUNKT. Eesti laulude TOP10
1.Sandra Nurmsalu /Urban Synfoni/-Rändajad. 2.Traffic-Kesköödisko. 3.Hu?-Depresiivsed Eesti väikelinnad. 4.Smilers-Annika. 5.Lenna Kuurmaa-Saatus naerdes homse toob. 6.Terminaator-Tänapäva muinaslugu. 7.Traffic-Lätidisko. 8.Hu?-Absoluutselt. 9.Ines-15. Magamata ööd. 10.Hu?Kuum.
4.PUNKT. Välismaa laulude TOP10.
1.Katy Perry-Hot N Cold. 2.Beyoncé-If Were A Boy. 3.Lady GaGa-Just Dance. 4.Britney Spears-Circus. 5.The Killers-Human. 6.Lady GaGa-Poker Face. 7.Katy Perry-I Kissed A Girl. 8.NightWish-Bye, Bye Beautiful. 9.Akon-Right (na na na) 10.Rihanna-Disturbia.
See oligi, siis Esimene number ajakirjast Kerstini tavaline ajakiri :) | |
|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Esimene number.(21.03.09) 21/3/2009, 13:58 | |
| | |
|
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Esimene number.(21.03.09) 21/3/2009, 14:29 | |
| Minul läks selle lugemiseks lausa pool minutit:D Ma ütlen ausalt, et mulle ei meeldinud. See oli väga sisulage ja lühike. Sinu muusikamaitse mulle ka ei meeldi niiet järgmist osa ma arvatavasti ei loe.
| |
|
Miley Cyrus Skisofreenik
| Pealkiri: Re: Esimene number.(21.03.09) 21/3/2009, 14:31 | |
| Keegi ei käsigi ju Lammas. | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Esimene number.(21.03.09) | |
| |
|