Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Lühijutt.Mees ja naine. 21/3/2009, 20:38 | |
| Lühijutt. Ma olen andekas.
"Kas sa tuleksid mulle naiseks?"Põlvitas Edward Isabelli ees."S-s-sa tahd minuga abielluda?"Päris naine Edwardilt."Muidugi mu kullake."Noogutas meesterahvas."See on mulle suur üllatus ning kohustus, siis ju?"Küsis naine Edwardilt."Nohjahh, aga tuled siis või?"Päris meesterahvas ning naine nõustus temaga.
Paar kuud hiljem, kui olid plaanid tehtud ja kleit ostetud.
Terve kiriku rahva tähelepanu läks kiriku suurtele ustele, kust parasjagu pruudt välja tuli.Inimesed tõusid püsti ning orelgi hakkas mängima.Isabell jalutas oma isaga Edwardini ning edasi Edwardiga altari juurde."Edward Coffee, kas te oleksite nõus omale Isabell Stron´i naiseks võtma?"Päris kirikuõpetaja."Jah"Vastas Edward seepeale.Kiikuõpetaja alustas:"Isabell Strong.......""Jah"Lõpetas Isabell lause."Kirjutage alla."Käsutas kirikuõpetaja.Edward ja Isabell kirjutasid alla ning panid sõrmused sõrme."Võite pruuti suudelda."
Edward ja Isabell hakkasidki suudlema.Terve kiriku rahvas hüüdis"Kibe-Kibe!" Pärast mindi ka pidulauda. | |
|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Lühijutt.Mees ja naine. 21/3/2009, 20:40 | |
| Esimene asi, mis meenus oli "Videvik" (nimede poolest) Teine asi, mis meenus oli umbes kolmveerand tundi tagasi juhtunu. Kolmas asi...ah, pole rohkem neid.
| |
|
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Lühijutt.Mees ja naine. 21/3/2009, 20:42 | |
| Selle teise asja järgi ma seda tegingi, ouu | |
|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Lühijutt.Mees ja naine. 21/3/2009, 20:43 | |
| Sellest sain ma kohe aru, see on tohutult sarnane ju. Ainult tüdruku nime on natukene teistsugune, muidu põhimõtteliselt sama.
| |
|
Miley Cyrus Skisofreenik
| Pealkiri: Re: Lühijutt.Mees ja naine. 21/3/2009, 20:44 | |
| Mul pole mõtet vastata, aga vastan ikkagi. Nimed on jh suhhht samad. | |
|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Lühijutt.Mees ja naine. 22/3/2009, 22:06 | |
| Haha, mulle tuleb meelde üks tänane juhtum Aga see pole teiega seotud Ega ka abiellumisega Aga see tuli meelde Väga hea jutt muidu | |
|
Miley Cyrus Skisofreenik
| Pealkiri: Re: Lühijutt.Mees ja naine. 23/3/2009, 14:15 | |
| | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lühijutt.Mees ja naine. | |
| |
|