| Queen Of Hearts | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Queen Of Hearts 3/4/2009, 13:13 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (4/11/2011, 18:16). Kokku muudetud 6 korda | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 3/4/2009, 13:31 | |
| Aitäh, aitäh, säran siin uhkusest, mul on selline idee juba ammu olnud Aga ma tahaks küsida, et mis kõige rohkem selle Joséphine´i juures sulle meeldis? (Ps:Ma tahtsin et ta oleks just selline...eriline, mitte järjekordne ennastsalgav, kõigele mõtlev kombekas t¹ikk, ma üritasin teda eriliseks teha ) Parandasin kirjavigu, ning panin nimede hääldused! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 3/4/2009, 13:37 | |
| Mulle meeldis tema juures just see eriline ja uhke ilu ning just see et on otsusevõimekas jms. Mulle kohutavalt meeldivad sellised inimesed.
| |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 3/4/2009, 13:40 | |
| Aitäh, aga ta võib olla ka... üsna bitch, ja vahepeal ongi | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 3/4/2009, 16:08 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (4/11/2011, 18:16). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
| |
| |
räwr Naljatila
Postituste arv : 90 Age : 28 Asukoht : Seal kuhu sinu silmad ei näe. Seal kuhu lennukid ei sõida.- Sinu voodi tagumises nurgas. *.*
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 11/4/2009, 09:32 | |
| see ei saa juu võimalik olla, et sellisel jutul pole veel miljonit fänni! Ma ei kujuta ette, kui palju raamatuid sa oled selleks läbi lugenud, vähemalt, jätab see jutt sellise mulje, nagu oleksid läbi lugenud kõik selle aja kohta käivad raamatud . Ja seda ka, et ma ei kujuta ette kuidas sa suudad kõike nii täpselt kirjeldada ISEGI minul, tuleb sellest majast ja inimestest pilt silme ette . See jutt on lihtsalt SUPER! | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 11/4/2009, 12:01 | |
| Mulle meeldib | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 11/4/2009, 21:13 | |
| aitäh ja...aitäh veel kord Räwr, muidugi nõuab see suurt eeltööd, nagu kõik ajaloolised romaanid (mitte et minu oma nende tasemele küündiks...) ja tegelt peaks ma veelgi rohke uurima, aga hetkel rohkem vaja pole läinud. Kirjeldused on jah mu parim kkülg, kuigi ka need vajaksid lihvimist Täna üritan uut osa valmistada! | |
|
| |
Britney Narkar
Postituste arv : 44 Age : 28 Asukoht : tallinn
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 20/4/2009, 19:29 | |
| no vaata, ta õpib prantsuse keelt ja see teeb ajaloo tundmise lihtsamaks:D a muidu suht hea lugu... | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 21/4/2009, 19:13 | |
| Esimest osa lugedes tuli mulle automaatselt meelde "Sõda ja rahu". Kogu see ballielevus meenutas veidi Nata¹a Rostova esimesele ballile eelnenud sündmusi, kohati tundus see aga pisut huvitavamgi. Väga hästi tehtud Ootan uut osa | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 23/4/2009, 13:52 | |
| Ootan hullumeelselt uut osa! Lugesin osad uuesti läbi ja mul sulas jäätis käes ära. Ei märganudki seda süüa. MA ARMASTAN SEDA LUGU!
| |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 23/4/2009, 20:54 | |
| AITÄH! Uus osa tuleb tunni aja SEES! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 23/4/2009, 21:13 | |
|
Viimati muutis seda Sixx- (4/11/2011, 18:17). Kokku muudetud 3 korda | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 24/4/2009, 17:16 | |
| Tõepoolest väga head kirjeldused. Ja kellele Joséphine'i pilk pidama jäi? Sa pead selle järgmises osas ruttu paljastama | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 1/5/2009, 18:08 | |
| IV
Tumepruunid, veidi lokkis juuksed kiiskasid päikese käes toredasti, jättes mulje, et tegelikult on need kohati valged. Maitsekas ülikond ei suutnud varjata küllaltki lihaselist keha ning sirget rühti. Mees seisis seljaga Joséphine´i poole ja rääkis vahepeal naerdes Sylvestre´iga, toetudes mustale, lakitud jalutuskepile. Joséphine silmitses meest, üritades meenutada, kas on teda kuskil näinud, kuid Elinor Martinée segas teda, küsides:"Joséphine, sul on imeilus kleit!" Joséphine naeratas talle sunnitult, ning vastas suuremeelselt tüdruku pugemisele:"Kuid pooltki mitte nii kena, kui sinu oma! Vean kihla, et poisid muud ei tee, kui kutsuvad sind tantsima tänaõhtusel ballil!" Elinor, malbete sõstrasilmade, pehme, valge naha ja tumepruunide soengusse seatud juustega, naeratas õnnelikult ning hakkas -lihtsameelne, Joséphine ebasiiraid meelitusi tõepähe võttes, nagu ta oli- unistama, kuidas Quentin ta tantsima kutsub, elegantselt kummardades. "Kas sa meid nähes siis ka rõõmustad?" küsis Caroline Dupont. "Muidugi, Caroline! Kuidas siis muidu! Igal õhtul mõtlesin teile!" Caroline polnud nii naiivne kui Elinor, kuid naeratama pani see ta ikkagi. Õhk oli nii soe ja sume, nagu suvel peabki olema. Kuid siiski oli selles veel hommikust värskust, mis hoidis külalised erksana. Meeste poolel arutati poliitikat, ning daamid võpatasid aeg-ajalt, kui kostis hüüatus "Või see Preisimaa tuleb veel tüli norima!?", "Küll see Napoleon neile veel näitab!", "Prantsusmaa ei luba endaga nii käituda!", ning siis vabandav pomin "Andestage daamid!" Abielunaised ehk matroonid pidasid teistest veidi eemal tõsiseid perekondlikke ja lapsekasvatuslikee teemasid, pead lähestikku. Nemad ootasid õhtut, et siis noorte neidude kleite kritiseerida, või halvaks panna väiksematki daamilikkuse ja ebadaamilikkuse vahelisest joonest üleastumist. Oli kaks võimalust, tüdruk kas käitus nagu daam, või ei käitunud. Need olid nende arust niisama hästi eristatavad nagu must ja valge, mingit vahepealset tooni ei olnud. Vanemad naised istusid jasmiinide varjus, mälestusi heietades, ning tänapäeva maailma kõlbmatust imestades. Noored mehed olid liitunud kas poliitikaringiga, kust neid tüdrukutel väga raske minema tirida, või siis kudrutades õhetavate põskede, sädelevate silmade ja kauni jumega preilidega, kes teesklesid abitut, armsat ja veidi mõtlematut olevust, samas kui tegelikult kalkuleerisid iga liigutust
Viimati muutis seda SixxStradlin (24/5/2010, 21:17). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 1/5/2009, 21:27 | |
| Lühike oli, kuid meeldib endiselt. Ootan juba järgmist :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 26/5/2009, 11:43 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 29/9/2009, 22:14 | |
| Ohh. * avastas alles selle jutu * French! I like that. Oui, oui, oui. Treville tuletas mulle kangesti "Kolme musketäri" sarja meelde. No critic and I want new. |
|
| |
Taylor Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 199 Age : 29 Asukoht : In my dreams.
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 1/10/2009, 19:03 | |
| Kus sa muidu prantsuse keelt õpid? Sest meil oli ka õpikus härra ja proua Dupont. ma käin prantsuse lütseumis. aga muidu on see täiega heaa, ja tegevus a la France ka meeldib. Niiet uut! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts 1/10/2009, 19:20 | |
| Olen ka lütseumlane Bonjour | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Queen Of Hearts | |
| |
|