| Agatha Christie Raamatud. | |
|
+6Pingu Krissu nasicc Prince Kirameki Miley Cyrus Keiti 10 posters |
Autor | Teade |
---|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 6/4/2009, 15:46 | |
| Pole lugenud Tahaksss... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 6/4/2009, 15:51 | |
| Sorry et mainin, aga neid raamatuid kõigile raamatukogus lugeda ei anta xD | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 6/4/2009, 16:12 | |
| Ütlen ausalt, et pole ühtegi lugenud. Sirvisin kunagi üht ja kuigi see tundus väga hea, ei olnud see samas ka minu maitse. "Kümme väikest neegrit" või mis selle uus nimi nüüd oligi kavatsen kunagi siiski kätte võtta. Ehk siis suvel... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 6/4/2009, 16:32 | |
| "Kümme väikest neegrit" on vist nendest raamatudest kõige kuulsam. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 6/4/2009, 16:49 | |
| Hah. Totaalselt ARMASTAN! Esimene raamat, mis lugesin, oli Kõver Maja. Ja see on vist siiani suht lemmik. Avastasin ta tänu sellele, et Lammas pidi lugema üht tema teost ja siis ta laenutas aga ei viitsind lugeda ja siis ma võtsin selle Kõvera maja kätte. Geniaalsed raamatud. | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 6/4/2009, 17:37 | |
| Miks neid raamatukogus kõigile ei anta ? :S Keskraamatukogus antakse küll kõigile seal üleval ja no seal mingid 10 aastased eriti ei käi, neil on all lasteosakond. Aga muidu olen vist 2 või 3 raamatut lugenud ja head olid. | |
|
| |
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 6/4/2009, 21:03 | |
| Mmmm, eriti ei loe, pigem vaatan nende järgi tehtud filme. Aga raamatut on ka head. Muide, mu klassijuss on Christie fänn, sealt nakatusin ise ka |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 7/4/2009, 16:48 | |
| "Mõrv idaekspressis" on ainult läbi Sellel oli niukene.. weird lõpp xD | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 7/4/2009, 17:34 | |
| Ahjaa. Ma pean järgmiseks koolituseks (järgmine nv) ühe Christie raamatu läbi lugema. Eelmisel etapil oli kaasas, a pole absull aega lugeda old. Aga siis seal oli üks tüdruk, kes on ka totaalne Christie fänn, ja ta sirvis seda raamatut. Tal endal pold ka aega, aga ta käskis selle mul järgmiseks etapiks läbi lugeda, et ma saan siis selle talle üksikasjalikult ümber jutustada. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 11/8/2009, 22:52 | |
| Mul on vist ainult paar raamatut veel lugeda :) Hiljuti lõpetasin "Viis väikest põrsast" . Krt mõtlesin terve raamtu jooksul koguaeg kaasa niiet ajud ragisesid, aga ikka ei arvanud mõrvarit ära. | |
|
| |
kikael Kojamees
Postituste arv : 35 Age : 29 Asukoht : Saue
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 8/9/2009, 21:04 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 8/9/2009, 21:18 | |
| Kusjuures pyshholoogia ja sedasorti m6tlemine ja oletamine ei ole minu teema. Ma olen kylm loogik. Aga noh, mida rohkem neid raamatuid loed, seda rohkem arvadki m6rvari 2ra. Kuidagi v2ga sarnased on paljud raamatud. | |
|
| |
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 21/11/2009, 22:07 | |
| Agatha Christie Hercule Poirot on tõesti üks parimaid! Pidin pöördesse minema, kui endale "Hercule Poirot - Kogutud lühijutte" sünnipäevaks sain. Kõik, alates "Juhtub Võidupäeva ballil." kuni "Herkulese vägiteod"(mille alla läks veel kolmteist erinevat lugu) olid head. (, | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 11/3/2010, 23:32 | |
| Olen ühte tema raamatut lugenud "On kurjust päikese all." Kohustuslik kirjandus oli koolis. Alguses üldse ei viitsinud lugeda, väga mõtettu tundus, aga lõpu poole hakkas meeldima ka. Pole krimikate sõber just. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. 23/8/2011, 14:23 | |
| Koolis oli kohustuslik "Mõrv Idaekspressis" ja see oli tõesti kohutavalt hea. Noja siis ma mõtlesin, et hakkan ka Agatha Christie't lugema, ja võtsin "Proua McGinty on surnud", mis oli juba palju igavam, ja siis võtsin veel "Pärast matust", mida ma ei suutnudki lugeda.
Ehk siis pean mainima, et minu jaoks on Agatha Christie'l vaid valitud kogu raamatuid, mis on nagu tõsiselt head, mõned on aga suht igavad.
Peaksin rohkem kuulsamaid Christie raamatuid lugema :) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Agatha Christie Raamatud. | |
| |
|
| |
| Agatha Christie Raamatud. | |
|