Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| | Aprill 2oo9. | |
- Spoiler:
18. aprill.
Ilusat kuu algust! Mõnel algab kuu esimesel kuupäeval ja minul alels kaheksateistkümnendal... Tänane päev algas iseenesest ehmatusega. Ärkasin üles, vaatasin aknast välja ja - LUMI :O Mul pidi süda seisma jääma.
Sõin, koristasin ja läksin rattaga vanaema juurde ning siis sõbrannaga õue. Meil oli super lõbus kuni selleni, et nägime pidevalt paarikesi, kes rõõmsalt käest kinni hoidsid ja jalutasid... Ma hakkasin kohe ühele inimesele mõtlema. See oli paratamatu... Sõitsin rattaga isegi tema võimalikust elukohast mööda... Jälle... Mul oli nii suur kiusatus, et tõesti, läheks ja otsiks ta üles ja ütleks talle. Paraku ma olen totaalne argpüks ja ma kardan haiget saada. Niigi mängisin ma oma kaardid käest temaga seoses... Oeh... Nüüd ma mõtlen Temale. Mis moodi leidis ta oma tee mu südamesse? Miks ma teda välja ei saa? Miks?! See ei tohiks ju nii raske olla! Kuid ometigi see on... Ühepoolne armastus... Peaks sellise pealkirjaga kurva laavstoori tegema. Peategelasteks Tema ja Mina...
Oeh, ma lõpetan nüüd.
Päeva laul: Kelly Clarkson - because of you... Päeva tuju: Suhteliselt allapoole igasugust arvestust.
| |
|
18/4/2009, 21:21 by Diana.