MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Tsitaadid (<18 keelatud)

Go down 
+14
Kärolyn
Karolin
Heffu
White Wolf
Bluebelli
Keiti
Marmelaad
Emma
Lord Esai
Audrey
LittleMissy
Prince Kirameki
ThatsMe
Maiu Laaneoja
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime5/10/2009, 19:15

Issand, Keiti, me olime vist koos tunnis :) Sama värk XD

Täna vahetasin kekas riideid ja meil kekakappid on kergelt soditud. Ma panin tähele et kapi siseküljele oli midagi trükitähtedega kirjutatud.
"P U U K S"

Mul tuli kohe Puks meelde ja ma hakkasin lihtsalt heast peast seal naerma Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime5/10/2009, 19:24

XD hea, hea Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime5/10/2009, 19:27

See hetk oli lihtsalt hea... Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime7/10/2009, 14:58

Eile Puksi tunnis lahendasime molaaravutuse ülesandeid lisanditega, saagise ja kaoga. Küsis siis, et mis vastus tuli. Klassivend, üks Sandritest, hõikas õige vastuse. Teine keegi ütles 1000x suurema vastuse. Sander seletas, et kilomooli on vastus.
Puks:
"Siis tuleb öelda kilomooli, sest muidu ma vaatan imelikult," ja muigas.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime7/10/2009, 15:04

Meil matas:
6ps tahtis yhe klassivenna matavihikut n2ha ning siis 6ps j6llitas natukene vihikut ja n2itas siis klassile. Seal oli mingi kahtlane inimene ja k6rvale oli kirjutatud mata6psi nimi. "Kas see olen mina? Aiiiaiiiaiii." ytles 6ps sellepeale.
Tunnil6pus tahtis ta uuesti selle poisi matavihikut vaadata. Igatahes ta vahtis seda vihikut mingi viis minutit ja ohkas ning n2itas klassile. "No n2ete, nyyd on saapad ka jalas."
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime7/10/2009, 15:45

Very Happy mille pärast õpetajad ka muret ei tunne Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime10/10/2009, 11:25

praegu vampire diareis'is
"Mom, if I wanna talk about boys I'll call dad, at least he's dating one successfully" Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime10/10/2009, 11:34

eile kui minust siis tudu ajal pilti tehti ja mind pärast üles äratati.
(sain aru, et minust pilti tehti)

"Ei ole. Te ei teinud seda. Ei ole võimalik."
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime10/10/2009, 21:51

first stage: denial Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime11/10/2009, 10:35

enne siin vaidlesime õega veidi. ma olin ema poolt, et ta võiks minna oma voodisse magama, mitte diivani peale teleka ees jääda, kuigi telekas ei mänginudki. ja siis ta mölises ja ma hakkasin simpsoneid vaatama.
läksin kööki liivatainast tegema, tuli isu midagi tee kõrvale võtta. õde kõnnib mööda:
"Mis sa teed?"
"Tainast."
"Ja siis?"
"Tainast."
"Ja siis?"
"Tainast."
"Ainult tainast teedki?"
"Nojah."
"Kohe öelnud siis."

no mida kuradit?! Kas ma ütlesin talle, et ma küpsetan midagi? EI! Ja siis ta jalutas minema. no wtf?! geesh. ta ajab niiiiiiiiiii närvi mind vahel lihtsalt.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime11/10/2009, 10:53

sa võid oma õe vabalt mulle anda :)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime11/10/2009, 11:33

i'd do it! without hesitation Very Happy aga ta käib tallinnas ülikoolis, seega ma arvan, et ta pole nõus Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime11/10/2009, 11:49

Aa, ta saaks suvel rannas lebotada Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime11/10/2009, 12:03

ta pole väga rannainimene. mitu aastat vaidles täiesti vastu, ei tahtnud absoluutselt päikest näha. eelmine aasta natuke võttis rõdul päikest Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime11/10/2009, 13:14

Meenus see, kuidas kunagi s6brannaga r22kisime.
s6branna: "homme l2hme koos p2ikest v6tma, eks?"
mina: "miks ma peaks p2ikest v6tma? p2ike v6tab ju mind."

Tegelt nii ongi.^^
Ma olen aastaringselt tumepruun. Ja suvel ei viitsi ma yldse rannas p2ikesek2es pikutada.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime11/10/2009, 13:15

tumepruun? eriti veab ju! Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime11/10/2009, 13:32

noh, tore on see kyll.
aga paljud tulevad kysima, et "kas sa k2id solaariumis v?"
n2rvi ajab.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime12/10/2009, 14:41

ma usun Very Happy aga sama, ma ei tea, päris lihtne ju, ei pea nagu muretsema, et c-vitamiin halvasti omastuks Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime15/10/2009, 16:10

oiiiiiiiiii bläääää. täna oli haige koolis Very Happy
Läksime just keemia klassi sisse, võtsime asju välja. Siis tuleb korraks õppelajuhataja sisse, ütles, et me kui üheteistkümnendikud, mõtleksime välja, kes läheksid mingile... ma ei teagi, mingitele teadmiste proovilepaneku kohta, vmt. 2 inimest üheteistkümnendike seast kokku. et homseks ülesanne, kui me vargamäele läheme kõik. ja annaks Vahtrale teada.
S.V (klassivend): "No Õnne, Jaana, Gerli või Elisabeth."
Õppelajuss: "Seal on vaja teada reaalaineid: matemaatikat, füüsikat, keemiat."
S.V: "Elisabeth."
Õ: "Loodusteadusi: bioloogiat."
Juba rohkem klassikaaslasi: "Elisabeth."
Õ: "Kunsti."
Veel rohkem: "Elisabeth."
Õ: "Keeli."
Aina rohkem: "Elisabeth."
Õ: "Üldiselt ka ajakirjandust, mis toimub."
"Elisabeth."
suht haige nagu Very Happy ma ainult irvasin. oleks oodanud, et jaana või gerli, aga mina?? xD
ja siis läks ära, alustasime tunniga.
Puks: "Nonii, kes siis täna puudub?" hetkene vaikus. "Elisabeth täna kahjuks ei puudu."
suht keegi ei saanud aru, mis mõttes.
Puks: "Iga asja vastuseks ei saa Elisabeth öelda." siis sain ma aru ja naersin, aga Puksi nali kukkus haledalt läbi Very Happy

aga siis veel. andsime Jaanaga talle oma mälupulgad, et ülehomse viktoriini tarvis ta mingeid materjale sinna peale paneks. Esmalt pani Janna mälupulgale, sinna läks üsna kiiresti. oli mingi 15sek jäänud, ootas ära ja siis vist mainis midagi tänase tunni kohta. vist. ühendas minu mälupulga ära, kus peal mul töötlemsie tarvis pildid olid, polnud arvutisse tõmmanud, ja kopeeris sinna. 19min, 20min, 16min, 19min, 17min, 21min ja nii kõikus koguaeg.
S.V: "Ootame selle ka ära! aega on!" Very Happy et suht kui Jaana omaga läks mingi 2min, siis minu omaga kokkuvõtlikult vist ~10 min. Very Happy aga jah, tund oli tore Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime15/10/2009, 16:41

Mm, me mõtlesime ühe klassiõe jutu jaoks tegelasi välja ja siis tulin ma järsku geniaalsusega välja. Priit-Andres Vahtraloo ja Mailena (Maive-Jelena) Vahtraloo! (Maiu peaks aru saama ;d)

Ja kooli juhtumitest... Nii palju häid asju on olnud, mida enam ei mäletagi. Aga see oli lihtsalt nii suurepärane, kui Aua vihastas ja ütles: "Mis sa norid tüli vä?". See oli lihtsalt nii hea, kui ta tegi sinna juurde seda tüüpilist pruntis kilpkonna ilmet. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime15/10/2009, 16:51

xD haiged nimed Very Happy

Aua jalutas eile õpetajatetoa poole, meil lõppes just laulukoor ja rahvas läks välja. ma siis läksin ka ja jäin klassiõde ootama.
Aua (omaette, mitte kellelegi): "Noh, laulud selged või?"
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime15/10/2009, 17:35

Meil inkas:
Pool klassi oli hambaarsti juures.
K6ik j6uavad tagasi.
6petaja: "nonii, nyyd saame siis korraliku inglise keelt r22kida, kui hambad ilusti terved on."

Direktor t2na matas:
: Nomisss ma rr22gin, ikka t66puudus, t66puudus, t66puudus." (kujutage ette Juhan Partsi h22lt ja saate aru, kuidas ta seda ytles)

Kehkas korvpalli:
6petaja: "no, tulge siia. Pall on siin."
mina ja pinginaaber: "mida palli on ka vaja v?"
6petaja: "teeme reeglid ka selgeks."
mina ja pinginaaber: "asi l2heb ikka t2itsa k2est 2ra. Pall ja reeglid? Mis jama see on. Me lahkume."
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime15/10/2009, 19:25

Bioloogia.
(enne söömist)
Teema- (ei mäleta aga õpsi jutt kandus üle õgirakkudele- ma ei tea kas sellised asjad üldse on olemas XD)

Klassivend siis üritas... paberit süüa Very Happy Eesmärgiga pärast kõiki teisi paberiplönnidega sihtida.

Õpetaja klassivennale: "Ja õgirakke... Tundub, et sinul on neid kõige rohkem!"
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime15/10/2009, 20:04

õgirakud on täitsa olemas. need on viiruste söömise tarvis. igal rakul on peal nö mudel sellest, kuidas ja mida ta teeb. kui viirus tuleb, hakkab rakk teisiti talitama, kuna viirusel on teine dna, siis õgirakk sööb raku ära, et enam valet ülesannet ei tehtaks. vmt. nii mäletan mina seda asja Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime17/10/2009, 13:01

ma hakkasin seda teemat algusest peale lugema ja... need "panemise-laused" on ikka nii vasakule...
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Tsitaadid (<18 keelatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 15Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
 Similar topics
-
» Keelatud
» Keelatud armastus ! [One-shot]