| Tsitaadid (<18 keelatud) | |
|
+14Kärolyn Karolin Heffu White Wolf Bluebelli Keiti Marmelaad Emma Lord Esai Audrey LittleMissy Prince Kirameki ThatsMe Maiu Laaneoja 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 5/10/2009, 19:15 | |
| Issand, Keiti, me olime vist koos tunnis :) Sama värk XD Täna vahetasin kekas riideid ja meil kekakappid on kergelt soditud. Ma panin tähele et kapi siseküljele oli midagi trükitähtedega kirjutatud. "P U U K S" Mul tuli kohe Puks meelde ja ma hakkasin lihtsalt heast peast seal naerma | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 5/10/2009, 19:24 | |
| XD hea, hea | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 5/10/2009, 19:27 | |
| See hetk oli lihtsalt hea... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 7/10/2009, 14:58 | |
| Eile Puksi tunnis lahendasime molaaravutuse ülesandeid lisanditega, saagise ja kaoga. Küsis siis, et mis vastus tuli. Klassivend, üks Sandritest, hõikas õige vastuse. Teine keegi ütles 1000x suurema vastuse. Sander seletas, et kilomooli on vastus. Puks: "Siis tuleb öelda kilomooli, sest muidu ma vaatan imelikult," ja muigas. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 7/10/2009, 15:04 | |
| Meil matas: 6ps tahtis yhe klassivenna matavihikut n2ha ning siis 6ps j6llitas natukene vihikut ja n2itas siis klassile. Seal oli mingi kahtlane inimene ja k6rvale oli kirjutatud mata6psi nimi. "Kas see olen mina? Aiiiaiiiaiii." ytles 6ps sellepeale. Tunnil6pus tahtis ta uuesti selle poisi matavihikut vaadata. Igatahes ta vahtis seda vihikut mingi viis minutit ja ohkas ning n2itas klassile. "No n2ete, nyyd on saapad ka jalas." | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 10/10/2009, 11:25 | |
| praegu vampire diareis'is "Mom, if I wanna talk about boys I'll call dad, at least he's dating one successfully" | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 10/10/2009, 11:34 | |
| eile kui minust siis tudu ajal pilti tehti ja mind pärast üles äratati. (sain aru, et minust pilti tehti)
"Ei ole. Te ei teinud seda. Ei ole võimalik." | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 10/10/2009, 21:51 | |
| first stage: denial | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 11/10/2009, 10:35 | |
| enne siin vaidlesime õega veidi. ma olin ema poolt, et ta võiks minna oma voodisse magama, mitte diivani peale teleka ees jääda, kuigi telekas ei mänginudki. ja siis ta mölises ja ma hakkasin simpsoneid vaatama. läksin kööki liivatainast tegema, tuli isu midagi tee kõrvale võtta. õde kõnnib mööda: "Mis sa teed?" "Tainast." "Ja siis?" "Tainast." "Ja siis?" "Tainast." "Ainult tainast teedki?" "Nojah." "Kohe öelnud siis."
no mida kuradit?! Kas ma ütlesin talle, et ma küpsetan midagi? EI! Ja siis ta jalutas minema. no wtf?! geesh. ta ajab niiiiiiiiiii närvi mind vahel lihtsalt. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 11/10/2009, 10:53 | |
| sa võid oma õe vabalt mulle anda :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 11/10/2009, 11:33 | |
| i'd do it! without hesitation aga ta käib tallinnas ülikoolis, seega ma arvan, et ta pole nõus | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 11/10/2009, 11:49 | |
| Aa, ta saaks suvel rannas lebotada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 11/10/2009, 12:03 | |
| ta pole väga rannainimene. mitu aastat vaidles täiesti vastu, ei tahtnud absoluutselt päikest näha. eelmine aasta natuke võttis rõdul päikest | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 11/10/2009, 13:14 | |
| Meenus see, kuidas kunagi s6brannaga r22kisime. s6branna: "homme l2hme koos p2ikest v6tma, eks?" mina: "miks ma peaks p2ikest v6tma? p2ike v6tab ju mind." Tegelt nii ongi.^^ Ma olen aastaringselt tumepruun. Ja suvel ei viitsi ma yldse rannas p2ikesek2es pikutada. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 11/10/2009, 13:15 | |
| tumepruun? eriti veab ju! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 11/10/2009, 13:32 | |
| noh, tore on see kyll. aga paljud tulevad kysima, et "kas sa k2id solaariumis v?" n2rvi ajab. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 12/10/2009, 14:41 | |
| ma usun aga sama, ma ei tea, päris lihtne ju, ei pea nagu muretsema, et c-vitamiin halvasti omastuks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 15/10/2009, 16:10 | |
| oiiiiiiiiii bläääää. täna oli haige koolis Läksime just keemia klassi sisse, võtsime asju välja. Siis tuleb korraks õppelajuhataja sisse, ütles, et me kui üheteistkümnendikud, mõtleksime välja, kes läheksid mingile... ma ei teagi, mingitele teadmiste proovilepaneku kohta, vmt. 2 inimest üheteistkümnendike seast kokku. et homseks ülesanne, kui me vargamäele läheme kõik. ja annaks Vahtrale teada. S.V (klassivend): "No Õnne, Jaana, Gerli või Elisabeth." Õppelajuss: "Seal on vaja teada reaalaineid: matemaatikat, füüsikat, keemiat." S.V: "Elisabeth." Õ: "Loodusteadusi: bioloogiat." Juba rohkem klassikaaslasi: "Elisabeth." Õ: "Kunsti." Veel rohkem: "Elisabeth." Õ: "Keeli." Aina rohkem: "Elisabeth." Õ: "Üldiselt ka ajakirjandust, mis toimub." "Elisabeth." suht haige nagu ma ainult irvasin. oleks oodanud, et jaana või gerli, aga mina?? xD ja siis läks ära, alustasime tunniga. Puks: "Nonii, kes siis täna puudub?" hetkene vaikus. "Elisabeth täna kahjuks ei puudu." suht keegi ei saanud aru, mis mõttes. Puks: "Iga asja vastuseks ei saa Elisabeth öelda." siis sain ma aru ja naersin, aga Puksi nali kukkus haledalt läbi aga siis veel. andsime Jaanaga talle oma mälupulgad, et ülehomse viktoriini tarvis ta mingeid materjale sinna peale paneks. Esmalt pani Janna mälupulgale, sinna läks üsna kiiresti. oli mingi 15sek jäänud, ootas ära ja siis vist mainis midagi tänase tunni kohta. vist. ühendas minu mälupulga ära, kus peal mul töötlemsie tarvis pildid olid, polnud arvutisse tõmmanud, ja kopeeris sinna. 19min, 20min, 16min, 19min, 17min, 21min ja nii kõikus koguaeg. S.V: "Ootame selle ka ära! aega on!" et suht kui Jaana omaga läks mingi 2min, siis minu omaga kokkuvõtlikult vist ~10 min. aga jah, tund oli tore | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 15/10/2009, 16:41 | |
| Mm, me mõtlesime ühe klassiõe jutu jaoks tegelasi välja ja siis tulin ma järsku geniaalsusega välja. Priit-Andres Vahtraloo ja Mailena (Maive-Jelena) Vahtraloo! (Maiu peaks aru saama ;d) Ja kooli juhtumitest... Nii palju häid asju on olnud, mida enam ei mäletagi. Aga see oli lihtsalt nii suurepärane, kui Aua vihastas ja ütles: "Mis sa norid tüli vä?". See oli lihtsalt nii hea, kui ta tegi sinna juurde seda tüüpilist pruntis kilpkonna ilmet. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 15/10/2009, 16:51 | |
| xD haiged nimed Aua jalutas eile õpetajatetoa poole, meil lõppes just laulukoor ja rahvas läks välja. ma siis läksin ka ja jäin klassiõde ootama. Aua (omaette, mitte kellelegi): "Noh, laulud selged või?" | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 15/10/2009, 17:35 | |
| Meil inkas: Pool klassi oli hambaarsti juures. K6ik j6uavad tagasi. 6petaja: "nonii, nyyd saame siis korraliku inglise keelt r22kida, kui hambad ilusti terved on." Direktor t2na matas: : Nomisss ma rr22gin, ikka t66puudus, t66puudus, t66puudus." (kujutage ette Juhan Partsi h22lt ja saate aru, kuidas ta seda ytles) Kehkas korvpalli: 6petaja: "no, tulge siia. Pall on siin." mina ja pinginaaber: "mida palli on ka vaja v?" 6petaja: "teeme reeglid ka selgeks." mina ja pinginaaber: "asi l2heb ikka t2itsa k2est 2ra. Pall ja reeglid? Mis jama see on. Me lahkume." | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 15/10/2009, 19:25 | |
| Bioloogia. (enne söömist) Teema- (ei mäleta aga õpsi jutt kandus üle õgirakkudele- ma ei tea kas sellised asjad üldse on olemas XD) Klassivend siis üritas... paberit süüa Eesmärgiga pärast kõiki teisi paberiplönnidega sihtida. Õpetaja klassivennale: "Ja õgirakke... Tundub, et sinul on neid kõige rohkem!" | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 15/10/2009, 20:04 | |
| õgirakud on täitsa olemas. need on viiruste söömise tarvis. igal rakul on peal nö mudel sellest, kuidas ja mida ta teeb. kui viirus tuleb, hakkab rakk teisiti talitama, kuna viirusel on teine dna, siis õgirakk sööb raku ära, et enam valet ülesannet ei tehtaks. vmt. nii mäletan mina seda asja | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 17/10/2009, 13:01 | |
| ma hakkasin seda teemat algusest peale lugema ja... need "panemise-laused" on ikka nii vasakule... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) | |
| |
|
| |
| Tsitaadid (<18 keelatud) | |
|