MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Tsitaadid (<18 keelatud)

Go down 
+14
Kärolyn
Karolin
Heffu
White Wolf
Bluebelli
Keiti
Marmelaad
Emma
Lord Esai
Audrey
LittleMissy
Prince Kirameki
ThatsMe
Maiu Laaneoja
18 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
AutorTeade
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime15/2/2010, 22:40

jaa xD kerge egoboost ju Very Happy aga keemikud ongi egod Very Happy mõni lihtsalt rohkem kui teine Very Happy

metsalu annab sulle? ei saa pihta sellele Very Happy

ei tohiks küll näha. aga ma ei tea, pole käinud seal sisselogimata.
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime15/2/2010, 23:16

Kerged sõbranna naljad... Outsideritele võivad need arusaamatuks jääda Very Happy

Mängisin sõbrannaga kaarte. Täpsemini merd.
Lily peale sügavat vaikust: "Minu poisid on igatahes täis."

Mina: "Ma pean võitma."
Lily: "Üldse mitte."
Mängisime nurgast-nurka mängu Very Happy Lily võitis alati!

Lily kib ratsutamas ja neil on selline komme, et kui keegi hobuseseljast maha kukub peab tordi tegema :) Siis saab järgmises trennis seda süüa.
Olin siis mingil nädalavahetusel Lily juures ja selline dialoog:
L: Sa võiks trenni vaatama tulla.
Mina: Kindel? Kas mul seal igav ei hakka?
L: ma ei tea, aga tule. PLIIIS!
Mina: Äkki mul on tegemist?
L: Ei ole. Tule ikka.
Mina: No... *üritasin teemat vahetada* Kas teil keegi hobuse seljast maha ka kukkunud on?
L: Jaa, üleelmises tunnis kukkus Marie ja siis Karolin...
Mina: Ahaa... Millal nad tordid toovad?

Lily vend: Sina siin. Jumal küll.
Mina: Tsau, kallis!
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime15/2/2010, 23:17

teate, meil keemia õps tabas ühe tüdruku mingit raamatut tema tunni lugemas ning teatas siis, et mitte ühtegi raamatut ei tohi tema tunnis lugeda, kui seal pole sees 'õiget keemiat' Very Happy ja siis ta seletas meile, et ta on isegi selle 'pasa' videviku läbi lugenud Very Happy ja tegemist on natukene üle kahekümneaastase mehega Razz

me muidugi mõtlesime välja, et peaks järgmisesse tundi võtma kaasa sherlock holmesi mingi raamatu (sest õpetaja armastab neid) ning veel inglisekeelse ja näitama talle, et me loeme keemiast Razz
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime15/2/2010, 23:20

oojaa, Metsalu. Loendas mingeid kalasid - sõõrsilm, miskitsilm... Keegi karjub tagant "Kusesilm!" xD Metsalu kuulis ka ja siis läks tänitamine lahti. Very Happy Sellel tüübil, kes karjus, selgus, et polnud vihikut ka, kui Metsalu läks teda vahele võtma. Tüüp ütles, et vihik on kodus, uurib Discoverylt kusesilma. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime18/2/2010, 22:18

Meil arvutis oli selline slideshow kodupiirkonna vaatamisväärsustet teha. Ma ei saanud arvutisse täna minna ja rääkisin siis õpetajaga, kes selle mulle meili peale saatis, et kuidas ma selle hiljem talle saadan Very Happy (kes on suht noor ja ülimõnus, nagu sõbranna, ausalt, maru inimene )
Aa, enne mainin ka et ega arvutiklass tühi polnud Very Happy

Mina: Aga kuidas ma selle sulle saadan?
Õpetaja: Lisad lihtsalt manuseks
Mina: Ee, kuidas?
Õpetaja hakkas naerma: Sa ju pole ometi blond!!?
Mina: Olen küll. Mu loogiline (saate aru ma ütlesin loomuliku asemel loogiline Very Happy ) juuksevärv on blond...

feil Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime18/2/2010, 22:23

XD isssssssand, kui hea!!!! Very Happy lololololololol Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime20/2/2010, 13:50

Päris fun oli klassist välja minna Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 14:40

Mul tulid ka mõned meelde.. Very Happy

Kehalises:
A: Miks sa ei suusata?
L: Ma ei saa. Mul on ainult üks kepp.
A: Noh. Miks siis ainult üks?
L: Ma pole veel keppi Mirrult saanud.

Inkas:
Õpetaja: Kuidas te teate, et need sõnad on ebareeglipärased?
Klassis on vaikus.
Õpetaja ohates: Noh, Ega te EI teagi.

Eestas jutumärkidest ja komadest:
Õpetaja: Nii! Siin on tekst, jutumärgid.. ei koma.. Koidikul.. Tekst, koma, vahe. Jutumärgid.. Ei olegi Koit on hoopis.. jah, Koit on ju nimi. See on üte, niisiis sinna jutumärgid või ei koma ikkagi.
Natukene aega hiljem.
Õpetaja: Kas te tõesti ei saa aru?
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 15:57

mul tekkis seda viimast lugedes päris hull juhe Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 17:13

Ma kahtlen, kas õpetaja ise sellest ka midagi aru sai, mida ta rääkis.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 17:40

Very Happy:D:D kõlab peaaegu nagu mina, aga mina vähemalt saan ise enamasti aru, mida räägin Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 17:44

Very Happy Very Happy
Noh, sina oled igati tark ju. *naerab*
Aga miskipärast on tavaliselt niimoodi, et õpetajad ajavad hästi keerulist juttu, ise samal ajal mõeldes, "see vist peaks niimoodi olema." Vähemalt mulle jääb küll mulje, et paljud õpsid lihtsalt peavad tõestama, kui keeruliseks saab asja ajada.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 17:46

issand, kui hästi sa selle sõnastaisd Very Happy paneb kohe ette kujutama, kuidas keegi räägib tahvli ees ja pärast mingit lauset jääb hetkeks mõtlikuks, mida saab omastada sellele "oli vist nii", siis endamisi noogutavad hetkeks ja jätkavad siis Very Happy:D
ja tüüpiline onsee ka, et kirjutad mingi hullu teksti mõiste seletusena lahti ja siis ütleb õpetaja: ühesõnaga ..... ja tuleb ühe lausega lihtne ja konkreetne seletus, mis on igale arengutasemele klassis arusaadav Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 18:00

Very Happy
Ongi. Ma mõtlen nagu segane ja räägin või kirjutan hullult kaua mingit täieliku mõttetust. Ja õpetaja ei tee sellest väljagi või võtab mu teksti ühe lihtsa lausega kokku. Ja kui mina järgmine kord samamoodi teen, siis kohe: "Te pidite selle lahti seletama. Mõistad mis tähendab SELETAMA?"
Nagu vahet pole, kuidas sa teed.. Sobiv ei ole see mitte kunagi.. Või kui õpetajal just hea tuju ei ole.
Nii mõnigi õpetaja on üldse sellise suhtumisega "Oh, tal on nii head hinded. Huvitav, kuidas ma saaksin talle ühe kolme panna. Ahjaa, selles tunnis ta ei olnud eriti osavõtlik. Jee, saangi veel ühe tunnistuse ära rikkuda."
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 18:05

jaa, õpetajad võivad vahel nii näkku panna Very Happy aga tihti pole see ainult õpetajatega nõnda, et miski ei sobi. mul on emaga ka päris tihti selline tunne Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 18:10

Mul õnneks vanematega sellist asja ei ole..
Aga mõne tuttava ja mõne lähemalt sugulasega on see tõesti nii. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 18:17

eksole Very Happy kergelt närvi ajab Razz
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 18:18

Mhm Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 19:42

Meie naiivne Klassijuhataja täna klassijuhataja tunnis: "..ja kõik tulevad tipa-tapa kooli poole rõõmsa sammuga. Saate kooki ja juua ka. Tulge kasvõi ainult koogi pärast. Pärast nii hea olla..." Hõiskas rõõmsalt üle klassi. Ta polnud rahul sellega et paljud ütlesid et nad ei tule kaheks tunniks kooli. Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 21:11

*naerab*
Eii, head. Tõsiselt.

Mul oli kodus mingi aeg, et tegime kartulisalatit. Ja siis ema küsib, kui salat valmis, et kas me kartuleid ka sisse panime Very Happy Feil Very Happy

Ja koolis on üsna palju selliseid toredaid asju Very Happy Füüsikas, hõõrdejõu ajal, läheb kogu aeg jutt laste saamisele Very Happy
Ja Keemia/Bio/Geo tunnid on vägevad. Loobime pastakaid, teeme lihtsalt nalja... Very Happy

Ahjaa!
Te rääkisite sõbrapäevast.
Mu liitklassiõde sai armastuskirja Very Happy Arvab, et poisilt. Tegelt tegid selle mu klassiõde ja tema üks sõbranna Very Happy Selle tekst on... noh, jah Very Happy
Ja sõbrapäev üldiselt, ei ole sellest eriti huvitatud Very Happy

Muidu, tore teema (Y)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 21:19

lololol Very Happy ma pidin siia ka selle kirjutama. panin orkutisse sellise toreda ilusa pildi üleeelmisest huvikeemiakursusest, kus katseklaasis väävel põles ilusti säravalt.
alla kirjutasin: veel keemiat. peast ei mäleta, mis reaktsiooniga tegu oli, aga ilus oli sellegipoolest Very Happy edit: KNO3+S. ilus :)
ja siis tulin arvutisse pärast kokkamist ja jaana teavitas mind. lähen orkutisse ja vaatan:
Janno:
Eks siis mina pean meelde tuletama:)Katse on tehtud Tallinna Ülikooli peamaja neljanda korruse keemialabori tõmbekapis ning katses on näha sulatatud kaaliumnitraadis või sulatatud kaaliumkloraadis põlevat väävlit.

vaatasin järele ja oli küll, sulatatud KNO3 ja S Very Happy

LOL! Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 21:33

päris hea Very Happy

meil täna keemia õpetaja pani kildu (või vähemalt me kõik olime suht naerukrampides) Very Happy ta teatas, et ta unistuseks oleks teha üks tund, kus ta lihtsalt jälgib õpilasi (et loomaaed tuleks tasuta kätte ära Razz) ja siis me muidugi olime nii lahked ja ütlesime, et muidugi võib sellise tunni teha ja et me nii väga oleksime nõus seda unistust ellu viima Very Happy ja siis ta ütles midagi (umbes): "oleks pidanud bioloogia õpetajalt töölehe ka küsima." me muidugi ei saanud midagi aru ning ta pidi meile seletama, mida ta mõtles. samal ajal üks poiss toppis endale kilekotti kui mütsi pähe ja siis õpetaja ütles: "nagu loomaaeda minnes antakse need töölehed. et vaatled ja kirjutad, näiteks, et härra ... toppis endale kilekotti pähe. öiste eluviisidega ja toitub närilistest." sel hetkel oli juba selline tunne, et me lihtsalt sureme naeru kätte. ja siis ta leidis, et kaks poissi närivad nätsu. "ja siis mälujate puuri ees kirjutaks, et härra ... ja ... närivad nätsu." jne Very Happy

loodetavasti saite ka midagi aru Wink
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 21:35

sain aru Very Happy päris hea xD keemiaõpetajad on NIIIIIIIIIIIIII lahedad Very Happy täiega toredad tüübid Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 21:37

jaaa.. ja keemia on ka nii lahe Very Happy sest lahe õpetaja = lahe tund (aine) Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime22/2/2010, 21:39

täpselt Very Happy
igast õppejõud TÜs on ka ägedad Razz
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud)   Tsitaadid (<18 keelatud) - Page 12 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Tsitaadid (<18 keelatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 15Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next
 Similar topics
-
» Keelatud
» Keelatud armastus ! [One-shot]