| Tsitaadid (<18 keelatud) | |
|
+14Kärolyn Karolin Heffu White Wolf Bluebelli Keiti Marmelaad Emma Lord Esai Audrey LittleMissy Prince Kirameki ThatsMe Maiu Laaneoja 18 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 28/9/2009, 22:17 | |
| ma olen ka suht selline alati olnud. ykskord pidime mingi vanas6na lahti seletama ja p2rast seda arvutiklassi. Noh mul l2ks vist kakskend sekundit, et seda lahti seletada kirjalikult ja siis ytlesin 6psile, et on valmis. Noh ja mingi klassivend karjus, et "jaajaa sul on. Tahad ruttu arvuti klassi." Ja ma vastasin "kurat tahad peksa saada?" See oli suur pauk. xd | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 28/9/2009, 22:24 | |
| päris julmalt siis kohe | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 28/9/2009, 22:29 | |
| Aga mina annangi poistele peksa, kui nad minu juures liiga lollitavad. Ma olen populaarne vist. Igatahes on enamus neist saanud mõne muhu minu raamatute ja/või veepudelite tagajärjel. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 28/9/2009, 22:39 | |
| Ma ka vahel löön kellelegi piki pead või midagi, varem eriti palju, praegu suudan ma oma agresiivsust rohkem kontrolli all hoida ja ei lähe nii paljude asjade pärast närvi | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 28/9/2009, 22:43 | |
| Tubli laps. Mina nii tubli ei ole. Ah, vana hea mateõps küsib parimaid küsimusi: Õpetaja: Birgit, seleta, kuidas liita erimärgilisi arve. Mina: Eem... Tuleb võtta kaks erimärgilist arvu ja need paberile panna ja siis tuleb suurema ümbermõõduga arvust ära võtta väiksema ümbermõõduga arv ning vastusele tuleb panna suurema ümbermõõduga arvu särk. "Ümbermõõt" on absoluutväärtus. Seda ma ei tea, miks ma tahtsin need nii väga paberile kirja panna. Ja "särk" oli see, et mul läks lõpuks keel sõlme. xD |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 28/9/2009, 23:11 | |
| ümbermõõt suuruse asemel, geniaalne. mul on tõlkimisega suht palju minevikus probleeme olnud. inglise keeles. näiteks tomato, ei tulnud meelde, kuidas ja kus kohas see rõhk eesti keeles on. potato, samamoodi. ja kõige geniaalsem - telephone xD | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 28/9/2009, 23:15 | |
| Suurus ei saa öelda, plussiga arv on ju alati suurem kui miinusega. Minu parim inka kild oli vist "I ate luggage". Ma tahtsin kapsas öelda muidu. XD |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 06:51 | |
| xD
no suurema absoluutväärtusega arvust lahutatakse väiksem ja märk pannakse suurema järgi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 14:50 | |
| mul meenus t2nahommikune matanali. yhel klassivennal olid mata vihikud/6pikud jms koju j22nud ja ja 6ps tegi mingit sellist h22lt nagu "tikk tikk tikk tikk tikk." Keegi karjus : "aaaaaa, POMM!" | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 15:32 | |
| x'D pärleid leidub igal pool | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 20:54 | |
| Puks pani tarka täna jälle:
"See reaktsioon on minu mõeldud ja seda teostatakse ka Tallinna Ülikoolis" | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:05 | |
| Mata õps (see vana mees)- Lahendasime jadadest ülesandeid, tema pöördus poiste poole mingi auto jutuga. Siis tüdruk, kes minu kõrval istus hüüdis üle klassi tüdinenult: "Teeme matemaatikat?" Õpetaja: "Autod pole huvitavad?" pinginaaber: "Meil on mata ju." Õps vaatas korraks meie poole ja siis poiste poole: "Meil on jutt pooleli." Eestikeele tunni ajal täna: Õps: "Ma tean, et teile ei paku see huvi... aga ma räägin ikkagi..." | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:09 | |
| xD haige mate õbi meil on ka koolis see probleem, et klassijuhatajad kipuvad ainetundides ainult klassijuhatamiseasju ajama. nt paralleelikas kurtis õpetajale, et võiksid matemaatikas rohkem ainega tegeleda, järgmine päev oli õpetaja hästi upsakas ja nii | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:13 | |
| Haha :) Meil ühed jobud harrastasid ekstreemsporti tundide ajal: hüppasid akendest välja :) 2-3 korrustelt :) Kõik elus-terved Mul on reedel esimene tund esimese klasssiga (nii armas lihtsalt.... ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:14 | |
| mingid kõrged korrused? murule? | |
|
| |
Bluebelli Juubilar
Postituste arv : 157 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:16 | |
| Mul tuleb enda jaoks mitte-just-eriti-naljakas-lugu meelde, kuidas klassiõde mataõps palus paar päeva tagasi ühel klassiõel Eval kodutöö ette lugeda ja siis see tüdruk istus natuke aega vaikuses ja ütles: ''Oodake, ma pean Heleni vihikusse vaatama.''
Geo õps paneb meil ka segast koguaeg. Mingi päev oli jälle heast peast keset tundi: ''Kelleks sina saada tahad? Mina tahtsin piloodiks saada. Ja siis see jänes tuleb teeb sulle krõmps-krõmps... Nii, kus ta siis põhja läks? See Malta...''
Mataga tuleb meelde kuidas Rein laua all pastakat klõpsutas ja siis Rõigas ütles, et ''Rein, võta käed laua alt välja.'' Rein: ''Kuidas te nägite, mis ma laua all tegin?'' Rõigas: ''Sel laual pole seina ees, ma näen kõike, mida sa laua all teed.'' | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:17 | |
| no ikka :) Muru küll kooli keskel aga ikkagi kõva. Meie koolimaja on nagu... u kujuline, et selle vaba ala keskel on suvaline muruplats... Aga nad käivad katustel ka seega see polnud midagi uut | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:23 | |
| mis koolis sa käid? mul on mingi tsitaat veel, aga praegu ei viitsi päeviku juurde minna | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:31 | |
| Ei taha öelda... *Ma üritan sellega vältida seda, et keegi mind ära tunneks, mis on väga võimalik * | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:35 | |
| come on, pmi? | |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:39 | |
| Lahe koolimaja,Audrey. Mate. Oks seletas terve tunni midagi,mille reegel on seoses naturaalarvudega,meie kõik noogutame ja teeme ülesandeid,kui viis minutit enne tunni lõppu küsib õps: "Saamuel,aga mis on naturaalarv?" "Naturaalarv...see on ju see,noh see,....arv....see arv,see on mul keele peal,see,no see..mingi number eksole."(tegu on meie klassi ühe targima poisiga) "Kellelgil nööri on?"ohkas Oks. "Mul on lips!"panin mina tarka. "Lipsuga ei saa,see on libe." sõnab Oks ja jätkab tundi. Tähelepanu nimele. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:40 | |
| kuule jah, päris irooniline | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:48 | |
| Nagu meil vene keeles juhtus ka p2ris naljakas asi. Yks klassivend kysis "Miks me peame ytlema oma nime ja siis sinna j2rgi kumb on eesnimi ja kumb perekonnanimi?" 6petaja vastas "Sest paljud venelased ei saaks muidu aru. Mul oli kunagi 6pilane nimega Madis Kalle. Saad sa aru kumb on eesnimi?" Klassivend noogutab ning tund l2heb edasi. Mingi 10 minuti p2rast ytleb klassivend lihtsalt k6vah22lega "aaa, K2sna Kalle." | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:49 | |
| issand.
Maiu: päris nunnu kollast värvi kool on :) Kas sa orkutist ei näe? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) 29/9/2009, 21:52 | |
| issand meil on kaks koolimaja. Yks algklassidele ja teine 5-12.kl algklasside maja on selline, et kui vastu seina toetud v6ib ymber kukkuda. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tsitaadid (<18 keelatud) | |
| |
|
| |
| Tsitaadid (<18 keelatud) | |
|